Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Četník Jaroslav Kamarád vyznamenán
Pplk. Jaroslav Kamarád
Foto: redakce

V říjnu 2009 informoval server Policista.cz o odhalení pamětní desky prvorepublikovému četníkovi a později československému letci ve službách RAF Jaroslavu Kamarádovi. Tím však zájem redakce o tohoto výjimečného muže neskončil – ba právě naopak – a dalším krokem k uctění památky válečného hrdiny se stalo podání žádosti na vyznamenání. Na základě tohoto snažení obdržel pplk. Jaroslav Kamarád především zásluhou historika PhDr. Jiřího Rajlicha dne 8.5. 2010 rozkazem ministra obrany Martina Bartáka nejvyšší rezortní vyznamenání Kříž obrany státu.

Autor: redakce
Publikováno: 09. 05. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio