Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Šáhnou nám na peníze??

ODS, TOP09 a Věci Veřejné jak se postupem času ukazuje, chcou šetřit všude kde se dá. Od snížení "socek", zrušení porodného,zvýšení daní atd... Tak se ptám, šáhnou nám na to málo co obyčejní policajti jěště mají? To že není na benzín na denní máme všechny hlídky pěší a jen v případu nápadu se vypisuje auto jsem překousl...Ale co asi už mě opravdu na°sere, jak mi vemou část toho ne moc velkého co mě motivuje k lepší práci. Váš názor? Pište....
SCOOP :: Datum založení: 12. 06. 2010 :: celkem 18 komentářů

Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FESOF 11:31:18 19. 07. 2010
default.png
Martine, nevím jak dlouho sloužíš, ale meleš tady nesmysly. Já jsem sloužil dva roky v Praze a teď sloužím 5 let v JMK. Není pravda že u nás neumí hospodařit u nás se naopak hospodaří daleko lépe jak v Praze - furt na všem šetříme, narozdíl od Prahy. Praha je totiž specifická a to svou velikostí, nápadem a charakterem. Zde nešetří a na peníze nešahají již z principu, zatímco u nás šetří na všem a ženou to až do extrému. V Praze jsem nezažil že by nebylo na PHM, že by se nejezdilo, že by byly omezené kilometry, že by nebylo na papír, naopak v Praze se otrácelo daleko víc a mnohdy i zbytečně, vždy nám vedoucí říkla že oni to nahoře nějak zařídí, že peníze budou a že jsme prostě Praha. Zatímco na sJMK to tak nefunguje - peníze nejsou, neboudou a tečka. To právě my - ostatní kraje, svýma úsporama dotujem Prahu, která nešetří a naopak ona neumí hospodařit. Nicméně je otázka co je hospodařit - jestli nejezdit a šetřit phm, dopisy místo poštou roznášet pěšky v rámci pochůzek a suplovat tak práci pošty, nebo posílat drahýma dat zprávama dat. nebo se vyprdnout na blbé recepce s plazmou, ušetřit na vedení, zavést poplatky za marné výjezdy a přijmání zbytečných oznámení, za odovolání aopd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-CISAR 05:14:15 19. 07. 2010
default.png
MARTIN1 [2010-07-16 12:19:07]:
Martine nic proti, ale v Praze nemůžou vzít peníze, protože by tam nikdo nepracoval. Všude jinde vezmou a vůbec né málo. Policie není ani v 80.letech, ještě se ani neprobrala z doby ledové, platí i pro Prahu. Tvůj optimismus co se týče pana ministra Johna mě překvapuje. Co on prohlašuje a dále pak plní ve skutečnost? Že si do policie dosadí své lidi, že vezme peníze na platy a provoz. To je podle tebe posun dopředu? Co má vláda v programovém prohlášení pro policii pozitivního? Co John chce pro policii udělat? Jsi moc velký optimista, ale nemysli si, že v Praze bude blaze :-) Taky to pocítíš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 12:19:07 16. 07. 2010
default.png
v Praze se nikomu nic snižovat nebude. To že jinde jo, je jen díky tomu že tam neumí hospodařit a je to tam samý zpátečník.

V tomhle musím říct, že jsem za Johna docela rád, velice bych si přál, aby jako čerstvý vítr pořádně s těma starýma strukturama u PČR zatřásl tak, že budou padat jako shnilá jablka ze stromu. Dřiv u Policie líp nebude. Zatím jsme totiž krom nové barvy furt v 80. letech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JENIKK 17:20:02 15. 07. 2010
default.png
Ať cokoliv vezmou na výplatách, tak to naše rodina docela ,,pocítí,, , jsme se ženou policisti oba a máme 3.děti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DR-CVACH 13:11:34 17. 06. 2010
dr.cvach.jpg
A tenhle znate?
http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=670722
Je jasny, ze kdyz uz setrit, tak nejdriv by se mely osekavat jiny vydaje, u prijmu by jako prvni mely jit odmeny. Jak uz tady nekde nekdo psal, odmeny jenom za konkretni veci a konkretnim lidem - seznam by se moh klidne zverejnit na intranetu. System "osmikilo kazdej mesic za dobry vysledky" je sice fajn prilepseni, ale myslim, ze by ho leckdo ozelel, rozhodne radsi nez rizikac.
Kdyby slo vedeni policie touhle cestou, tak by ty zasahy do tarifu mozna uhajilo. Misto toho se ale skrta rizikac a argumentuje statistikou. Kriminalita sice klesa, ale agresivita pachatelu stoupa, riziko vzhledem k malym zkusenostem rady novacku taky (nic proti nim, chvili to proste trva). To zas bude podzim.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOLDA45 12:04:46 14. 06. 2010
default.png
tak prachy už jdou dolu v Ústeckém kraji rizikáč o 500kč dolu jsem tu od ledna 97 a je to poprvé kdy jdou peníze dolu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 1777 10:29:03 13. 06. 2010
default.png
Jasně že nám šáhnou na peníze a nebude to dlouho trvat. 12.6.2010 bylo ve hlavním zpravodajství, že nám chtějí snížit platy o 10% !!! Ani se jim nedivím, co by jim v tom mělo bránit? Vždyť sami si to můžeme kluci. Nízká organizovanost a profesní soudržnost sboru jim zametla cestičku. Když už se najde člověk s velkou osobní statečností a bojuje za nás, necháme ho na bitevním poli samotného. Téměř všichni sedí doma na zadku a spoléhá, že to za ně někdo vybojuje. Podívejte se jak dopad Miloš Plechatý z UBS, kolik z příslušníků ho podpořilo, když vystoupil z anonymity aby se za nás rval? Díky Miloši…Já zastávám názor, ať chtějí více práce, iniciativy, samostatnosti, profesionality, osobního přístupu, ale ať nám neberou víru, že tahle práce je posláním než řemeslem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SCOOP 12:13:00 12. 06. 2010
default.png
Za chvíli bude práce u PČR finančně podřadná... Výsměch !!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio