Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tak a jdeme o 10 % dolů!!

Hnus největšího kalibru!! stydte se pane Džone!! Vymrdaným učitelům chceš v rámci úspor přidat 5 tyček a policii, ktará mimo jiné dotuje státní rozpočet a hasičům, kteří dělají tu nejhorší práci bereš 10%!! Za 16 tisíc ti na to seru!!
HCOT :: Datum založení: 23. 08. 2010 :: celkem 67 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAPRIK 10:44:12 02. 11. 2010
default.png
Sohlasím s tím, že bychom měli mít právo pracovat i jinde. Avšak v praxi si neumím představit jak by to fungovalo. S práce se vytratila prestiž, i když si někdo myslí, že nikdy nebyla, tak byla. Já šel k Policii s přesvědčení, a po 7 letech již nějak něvěřím systému, který je nastaven v ČR. Pravda je, že by se k policii měl přihlásit člověk, který má nějaky důvod, proč tuto práci chce dělat, a né, jak chodí lidi, kteří si myslí, že jsou ve fabrice, začnu v 8 a končím přesně v 20hodin, a poté už policista nejsem? Tak toto neuznávám. Další pravda je, a to si myslím, že podstatné, že naší nadřízení, a hulvátská media, dělají na nás a naší práci hon, jako na lišku. Nevím, zda si uvědomují, že bez nás by byl chaos, bezvládí a zánik. Když se podívám do tisku, tak vidím, pěkně tučně a velkými písmeny, policista zase bral uplatky atd., a pak dole v na malém místečku vidím chválu a výslednou dobrou práci Policie jako takové. Tak co si o tom myslíte? Náš ministr by nás měl bránit, vyzdvihovat naší práci, a né srážet tu poslední jiskřičku soudnosti a cti na uplné dno. Kdo by normální by chtěl poté býti policistou, kdo? A nenavážejme se do učitelů, nemají to také lehké, když vidíme, kam spěje vychova děti v ČR, a jaké mají zastání? Ve státě, kde ten, který je ,, vyčuraný,, a neohlíží se na druhé, je ten nejlepší a nejúspěšnější, což je již od malička dětem vtloukáno do hlavy. Pevně věřím, že nám snad už bude velet někdo s rozumem a s nějakými vědomosti o tom, jaký post zastáva. Přirovnal bych to k tomu, jak je to je teď běžné, že k policii nastoupí člověk, který má VŠ, nejde na MOP, OOP, aby se něco naučil, ale rovnou na SKPV, kde té problematice bude určitě rozumět. A to je ta prestiž, která není. Pak nás bude poučovat nesmyslně husička s rokem u policie, ale je na SKPV. To je vše, co jsem chtěl řící, tak se držme, a odbory nespolehávejme, ti nám nepomůžou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PARADOX 19:23:16 30. 10. 2010
default.png
LUKAS-HEINZ2 [2010-10-13 21:52:56]: Máš pravdu, ale na druhé straně by zde bylo pro ně nebezpečí, že bychom se mohli rozhodnout, u které práce zůstaneme. Myslím si, že by se jim nevyplatilo nás neplatit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NENAZRANEJ 16:45:20 14. 10. 2010
default.png
Deset procent dolu a politici a soudci jen pět, to je první hanba na tryko obyčejných státní zaměstnanců. Včera jsem se dočetl v jednom článku, že čtrnáct vysokých úředníků (banky, politici, soudci) odčerpají měsíčně 3,2 milionu korun na výplatě. To je za rok 38 400 000,-Kč, to znamená, že je to plat pro 1920 státních zaměstnanců za měsíc. Dále tu máme odměny, které udělají tktéž 14 000 000,-Kč což je plat na měsíc pro dalších 700 státních zaměstnanců při 20 000,-Kč na měsíc. Už to chápete, tady šetření nepomůže. Jeden europoslanec stojí kolem dvou milionů na měsíc (boom) už se mi to ani nechce počítat. Mi jsme přece chudá země, ne ???? Je třeba tenhle bordel ukončit nebo bude stále hůř. Politik by neměl brát více jak 100 000,-Kč i to je poměrně dost dobrá suma. Minimálně vám to stačí na super auto na leasing a nádherný dům a to ještě dost ušetříte. Dokud se tito zloději, kterých máme na tisíc neusměrní, budem tu v troskách. A takové platy a odměny jsou v celé státní sféře atd., tady nejde o pár milionů korun tady jsou tz hledané miliardy. Nakonec hloupému národu se vládne dobře, že?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 21:52:56 13. 10. 2010
Lukas Heinz.jpg
To HCOT
a.) Přál bych ti někdy si zkusit učit. Asi toho moc v hlavě nemáš, když používáš výrazy vymrdaní učitelé a kdyby ses trochu pozepat zjistíš, že pan ministr školství se řídí pravidlem, že slibem neurazíš, takže to že mají učitelé něco slíbeno neznamená, že něco dostanou. Dopadne to zřejmě tak, že jim seberou 2 tisíce osobního a tisícovku jim přidají.


To paradox

Přividělat si?. Nakonec bysme měli plat 5 tisíc a politici by spoléhali na to, že si nějak přivyděláš. Jistě souhlasím s tím abys měl právo pracovat určitý počet hodin i jinde, ale ne jako výměnu za to, že nás oříznout málem o polovinu platu. Asi stejný nápad jako, že si policie vydělá tím, že ji půjde část pokut zpoátky. fDopadlo by to tak, že by policisté stáli 12 hodin na silnici a nedělali nic jiného, než kostili lidi. A neboj se, že by to šlo na vybavení nebo odměny řadovým. Takhle to fungovat nebude.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PARADOX 18:40:21 13. 10. 2010
default.png
JAKUB-VILIS [2010-09-13 10:23:02]: S tím souhlasím, ať nás nechají si přivydělat a zaplatí nám všechny hodiny, které jsme ve službě navíc. Například u nás jsou díky ochraně dosahy nedosahy. Pokud se něco bude dít, pojede tam policista zdarma ve svém volnu a bude mu to psáno do 150 hodin zdarma. To se potom policistovi vyplatí, jet někam maximálně pro průser zdarma. Nikdo to na papír nedá, ale je to vlastně ústní rozkaz, který stejně každý oficiálně popře. Již jen cesta do práce něco stojí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAKUB-VILIS 10:10:35 15. 09. 2010
default.png
Chybka se vloudí :-)
Ale nevím jestli je dobrý nápad se tady navzájem kritizovat.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIBEK 22:42:21 13. 09. 2010
default.png
POLDIK [2010-09-13 14:18:23]:

.....no však ty ses ve svém příspěvku také ukázal....

"...četl jsem dva a slovo ryzikový a přividělat mě docela dostali.."
Když tedy pominu, že celá ta věta nedává smysl, tak...

...Tak že to máme - Slovo /slova/ dostala. Co tě dostalo - slova. A když už chceš napsat slovy, tak ...Slovo bez slova jako město bez města. Městy - slovy...slova dostalY.

Než někoho začneš zase kritizovat za jeho projev, zameť si před svým prahem, chytráku.

...i slovo "kór" se píše poněkud jinak....



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CMELDA 21:48:33 13. 09. 2010
default.png
No nazdar. Tak jsme si udělali kozla zahradníkem. Kterej truhlík doporučil a který h...a mohli schválit na židli ministra vnitra nějakýho reportéra a nakonec režižéra. Ten, který v Navlastních očích potíral darebáctví a sháněl špínu na tehdy největší gaunery se jím teď nakonec stal taky. S tím rozdílem, že teď bude stírat nás až na drť. Že by se jaksi zapoměl prát o své dítě, které sdědil a které začalo chodit bosky. Za jeho péče dojde i nato, že začne hodit nahé. Když už to vymyslel tak, jak to vymyslel, že nás vezme pěkně u huby, co nabídne jako motivační prvek? Možné 200% osobní ohodnocení? Nehorázný nesmysl a lež? A že v rámci úspor zeštíhlý úřednický aparát na MV a lidi odsud že posílí přímý výkon na ulicích? Tak s těma teoretikama, o nichž si myslím, že jsou a jsou dobří pouze k vymýšlení IAŘ, tak s těmi bych na ulici nesloužil ani za nic. Kdo má a bude mít 21. září volné ruce a nohy, měl by přijet do Práglu a postavit se za společnou věc. Vždyť tady končí veškerá legrace a nepůjde pak jen o nás, ale i o lidi a jejich bezpečnost. Nedejme gaunerům, ať na ulici nebo na židlích, co nedávno obsadili, šanci. Nenechme ze sebe udělat sociální případy. Když už teď se za nás stát, jako zaměstnavatel, nepostaví a nic kromě oškubaného základu a malého příplatku nedá, tak potom nám nas..e ještě víc. Kolik je životní minimum pro čtyřčlenou rodinu, dle tabulek sociálky?? Ty se taky jistě upravěj směrem dolů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDIK 14:18:23 13. 09. 2010
poldík.jpg
JAKUB-VILIS [2010-09-13 10:23:02]: prosím tě když už jsem něco napíšeš, zkus si to po sobě přečíst. Četl jsem jenom poslední dva a slovo ryzikový a přividělat mě docela dostali. Ty si jistě svůj plat zasloužíš.
Jinak pro toho kdo založit toto téma s tím jeho "výlevem". Budu jenom rád když od sboru odejdeš, s takovým slovníkem to bude jistě pro vnitro velká ztráta. A jsem si jistý, že za 16 tisíc na tebe čekají s otevřenou náručí všude. Kór s takovým slovníkem. Takle se mužeš bavit v hospodě, ale né na veřejném foru, které čte mnoho lidí. Přeji ti mnoho štěstí.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAKUB-VILIS 11:23:22 13. 09. 2010
default.png
Přímo Praha mám pocit že 6000 ryzikový příplatek má Praha venkov má mám pocit 4000. No abych odpověděl na otázku NENAZRANEJ: zbyde ti HOVNO.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio