Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tak a jdeme o 10 % dolů!!

Hnus největšího kalibru!! stydte se pane Džone!! Vymrdaným učitelům chceš v rámci úspor přidat 5 tyček a policii, ktará mimo jiné dotuje státní rozpočet a hasičům, kteří dělají tu nejhorší práci bereš 10%!! Za 16 tisíc ti na to seru!!
HCOT :: Datum založení: 23. 08. 2010 :: celkem 67 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 18:19:36 10. 09. 2010
default.png
REPLY:HAMMER:42797-1:2010-09-09 20:40:5

Zásadně s Tebou nesouhlasím, je to jednostrané černobílé vidění světa. A ty příklady, které uvádíš, tak by se daly replikovat stovky příklady na dnešek a porovnávat.

Nevím co to má však společného s tím, že oproti těm kecům i těch co jsou dnes u moci, jsme měli mít přesně dvacet let po revoluci platy a životní úroveň jako v Rakousku. Pokud oponuješ tím, že většina občanů málo pracuje nebo méně než na západě, tak mluv za sebe a jeď se podívat do zahraničí v jakých podminkách a jakém pracovním tempu tam jednotlivé profese pracují. Taky se podívej kdo dělá tu nejhorší manuélní práci a vydělá si za měsíc více než u nás doktor specialista v nemocnici.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANGIELIE 22:52:01 09. 09. 2010
default.png
Pne Johne, uvědomujete se, že policie je instituce, která vrací do státní polkladny jeden z největších objemů prostředků????!!!! A co asi bude dělat bez aut? Dávat kukačky za parkování?:o))))
Vy budete ještě plakat nad výdělkem!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:40:52 09. 09. 2010
default.png
NICKNICK [2010-08-26 22:43:09]: Kolego, od roku 1938 do roku 1989 naši zemi ceckali napřed náckové, pak rudoši. Omyl je si myslet, že rudoši došli v roce 1989 o moc. Politickou ano, ale bohužel jim zůstala ekonomická a z ní jsme se asi ještě nedostali. Naše právo je stále nevymahatelné jako bylo za bolševika, který si ovšem pomáhal bezprávnými rozhodnutími.
Aby tu byl pořádek a začalo něco fungovat, muselo by se změnit naše právo já nevím skutečně v kolika odvětvích, jenže to vyžaduje, aby si kapři v současné době sami vypustili rybník. Vidíš to snad jinak?
Jinak soudruhovi, co hájí bolševika jak tu bylo super můžu já, pamětník jeho řádění uvést následující:
- ničeho nebylo a co bylo bylo dražší než dneska a nemohl jsi si vybírat, protože nebylo z čeho
- bál jsi se co plácnou tvoje děcka před učiteli ve škole
- bál jsi se kdy po tobě bude strana žádat kolaboraci jakmile budeš něco chtít
- neměl jsi šanci se někam dostat ven bez tlapy v zádech a to ještě do daleko větších žebráckých států než bylo ČSSR
- naše zásoby vysoce kvalitního uranu, za něž bychom na trhu dostali takové prachy, že dneska by se sem Kuvajťani jezdili dívat jak vypadá blahobyt, jsme rozdali sověttským soudruhům
- z bohatého státu ještě v roce 1938 desátého nejvyspělejšího na světě se to ceckalo fakt dobře, ale už nebylo co.
- komunisti skutečně neměli moc dluhů, ale jen proto, že jsme v rámci tzv. internacionální pomoci rvali do kdejaké verbeže, aniž nám někdo platil!!! My jsme byli pořád v rámci vyžraných socialistických států na tom dobře ne proto, že by bolševik hospodařil, to on ani náznakem neuměl, ale proto, že bylo pořád z čeho brát. Naši předkové tu totiž vytvořili opravdu velmi bohatý stát, který soudruh Beneš napřed hodil Hitlerovi a pak bolševikovi rovnou do chřtánu.
- naše zbrojařské firmy byly v roce 1989 totálně nekonkurenceschopné lautr šlus humus! My jsme vyráběli pod sovětským diktátem jejich jednoduché šroty. S těma jsme mohli leda plnit výkupny šrotu, nic víc. Měli jsme ale trhy a mohli jsme výrobu rychle postavit do jinší kvality, ale to by nesměl debil Havel ťápat ty jeho sračky...
V roce 1938 se ČSR podílela na světovém obchodu se zbraněmi 40%, byli jsme světová zbrojařská velmoc číslo jedna. Jenže to všechno co jsme dělali byly vysoce kvalitní věci počínaje pancéřovými palubami britských letadlových lodí a konče ručními palnými zbraněmi.
Hitler a bolševik nám vzali to, co třista let čeští lidi budovali. A ještě tu není doba, kdy za dluhy zodpovídá ten, co je způsobil, třeba do desátého kolena, jak je vidno. A dokud budeme jako ovce, ani tu taková doba nebude.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JONESIX 19:24:01 09. 09. 2010
default.png
Přemýšlet nad paragrafy Tr.z., které hovoří něco o rozvratu republiky :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAKUB-VILIS 19:21:09 09. 09. 2010
default.png
JONESIX [2010-09-09 18:53:31]: Páni politici by měli nejdřív myslet a potom jednat. Ale co mi můžeme?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JONESIX 18:53:31 09. 09. 2010
default.png

dpověďTak potom co jsem se dozvěděl, že nás čeká tak deset procent je jen kec. Čeká nás 12,5 procenta jen z tarifu, čímž dojde ke snížení hodinového průměru a tím dojde ke snížení o minimálně další procenta, pokud se tvrdí, že ne je to lež. Dále se bude snižovat o několik set všude rizikáč, což jsou další procenta a šup může to být až nějakých 20-25 procent dolů, že by kec?? Omyl pravda co se jen veřejnosti tají. Rádoby ministr z televize Nova, vůbec neví o čem mluví. Bezpečnost lidí bude naprosto v háji, chcete příklad? V debatě uvedl, že pokud zruší oddělení na vesnici, bude práce policie rychlejší když přijede na místo hlídka z města :-))))), co když v tom městě padne deset případů a v okolních vesnicích dalších pět deset, jak to pak jedno členná max dvoučlenná hlídka zvládne objet rychleji? Nechám se milerád poučit, tím jak to myslel. Pokud občan slyší na to, že policistům berou peníze a tleská tomu, teprve pak pozná co jej čeká, neboť komu pak zavolá až se mu něco přihodí? Že by panu ministrovi?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRIENDS-007 11:42:12 09. 09. 2010
default.png
Musíme se bránit a nebýt jako figurky v rukou "mocných" které jsme si zvolili. Když chce být vláda vládou rozpočtové odpovědnosti, ať klidně podniká kroky, které povedou ke sníže dluhu. Ale sebráním platu st. zaměstnanců nic neřeší. Jen to ...ekonomiku zpomalí. Všichni nebo téměř všichni, kteří ve vládě, případně v parlamenu a senátu jsou, jsou tam již několik let a teprve teď chtějí šetřit???? Co dělali jako poslanci? Jako náměstkové? Jako ministři dřív? Cpali si kapsy našimi penězi a teď najednou je nutné šetřit? Nákupy Pandurů, letounů Cassa a stíhaček Gripenů je jen kapka v moři z toho co se zveřejnilo a vyplavalo napovrch. A přitom všechny tyto nákupy projednává vláda a schvaluje parlament jestli se nemýlím.
http://ulozto.cz/5795640/kompletni-plat-s-navrhem.xls

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NENAZRANEJ 10:23:35 09. 09. 2010
default.png
VONKAR [2010-09-09 07:31:07]:

Doufám, že ti nevadí moje kur..a (kurňa) : ). Lze to vyložit i jinak já vím, ale záleží na tom jak vnímáš svět okolo : ).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VONKAR 07:31:07 09. 09. 2010
default.png
S úžasem zírám na vulgární slovník a vyjadřovací schopnosti některých dnešních mužů zákona. S těmito lidmi zcela jistě policie niky žádnou prestiž ve společnosti nezíská. Co vy na to pane policejní prezidente?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NENAZRANEJ 22:40:34 08. 09. 2010
default.png
Hloupé je, že se zase nikdo nezamyslel nad tím, jak peníze sebrat a rovnou všem vezmou 10%.

Příklad kolega, kterého ve svém okolí ani neznám, může pobírat plat 30 000,-Kč, což znamená, že by spadl na 27 000,-Kč..žádná hrůza, kdež to já, který bere 23 000,-Kč, půjdu na 20 000,-Kč. To také nevypadá špatně, jenže v dnešní době je to dle mě hrubej základ, který za stres u PČR nestojí.

Peníze nám vezmou o tom není pochyb, chtěj Euro a bez šetření ho nedostanou, nevěřte těm kecům, že stát je na dně...to by se určitě kupovali minomety a transportéry atd.

KDYŽ UŽ NÁS CHTĚJ OKRÁST TAK BY U TOHO MĚLI ASPOŇ MYSLET.

A jsem zvědav jak budou šetřit na sobě politici, zatim jsem ani nezaslechl o tom, že budou krátit sobě, měnit si tabulky, nebo že by se vzdali náhrad, za které si stavějí domy. Já vyberu pokuty a půjdu si koupit garáž, protože taky nechci parkovat před domem.

DEFENESTRACI A HNED.......za cizí chyby vždy zaplatí obyčejní lidé, kde je kur..a spravedlnost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio