Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Úspory u policie (REDAKCE)

Úspory u policie
Ilustrační
Foto: bilder.net

Neuplynul ani týden, co se redakce Policisty.cz rozhodla vyhlásit anketu pro své čtenáře. Cílem bylo oslovit policisty a zjistit, kde oni sami vidí největší rezervy v hospodaření policie a na jakém místě by bylo možno ušetřit. I přes mírnou počáteční nedůvěru, zda nalezneme v řadách policistů náležitou odezvu, se výsledek ukázal více než zajímavým a na redakční adresu uspory2010@policista.cz došlo velké množství ohlasů od policistů na všech úrovních.

Autor: redakce
Publikováno: 06. 09. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PROCHYN 13:58:27 17. 09. 2010
default.png
Zrušit všechny železniční oddělení v Praze + MOP Výstaviště. To by se ušetřilo peněz a žádný problém by to neudělalo, nápad žádnej, ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVELS 18:05:18 16. 09. 2010
default.png
Je to docela síla, když chtějí sebrat 10%.

Nejsem žádný extra ekonom, ale dokážu si dát 1 a 1 dohromady.

Pro příklad efektivního hospodaření naší firmy:
1. Plno tabulkových (zbytečných) míst - funkcí, pro příklad" na jednom nejmenovaném OŘ je pozice: Ředitel kanceláře ředitele. 7PTT

2. Efektivní nákup materiálu a skvělé výběrová řízení, pro příklad " pořizovací cena jednoho plastového náústku k mašince Drager = 14 Kč. (ano je to ten plastový kousíček)
Drugwipe - 700 Kč

3. Efektivní a spravedlivé odměny pro funkcionáře, pro příklad " Jeden nejmenovaný vedoucí OOP za naplánovanou bezpečnostní akci, která se nijak nelišila od běžného výkonu si navrhl odměnu 100tis Kč, tato mu byla schválena.(akce probíhala před vánocemi).

Bylo by to asi zajímavé kdyby tyto informace byly běžně přístupné, asi by mnozí z nás nevěřili vlastním očím jak efektivně dokáže naše vedení hospodařit.

Tak teda nevím kde je v našem systému financování chyba??
Asi ve výši našich platů.
S pozdravem Pavel

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POL-DA 14:14:06 16. 09. 2010
default.png
Ahoj všichni, situace mě donutila se zaregistrovat na tomto vebu a připojit se do Vašich diskuzí. Sloužím už osmím rokem a zjišťuji, že od r. 2006 jde policie od devíti k pěti. Ale co se děje teď po tom co přišla nová vláda je už opravdu neúnosné. Ti nahoře nedokážou vymyslet a udělat nic jiného než sáhnout na peníze státním zaměstnancům a zdražovat všechny možné daně. Ale při té troše přemýšlení asi nedomysleli, že když nám sníží platy, tak klesne i kupní síla obyvatelstva a na to se nabalují další jiné problémy jako nezaměstnanost a krach různých živnostníků a to se týká i těch lidí, kteří nám přejí snížení platu. Dnes mě v práci pobavili, řekli nám, že si máme odvézt ledničku, že prý je venku už zima tak si máme dát věci za okno. Čím dál víc přemýšlím co budeme dělat s placením složenek, nájmů, půjček a hypoték až nám Johnova parta od nového roku sníží platy. Možná by jsme mohli všichni jít na týden marodit, ať to tu potom hlídají kluci z ABL, stejně mi připadá, že to tak dobudoucna bude. Měli by začít s přepracováním sociálních dávek našim rómským spoluobčanům. Nevím jak u vás, ale u nás v Mostě jezdí róm v minimálně v jedničkové Octávii a poslední dobou v Octavii II a v lepších autech a do práce nechodí. Asi něco děláme špatně, ale co? Já tu přemýšlý, že místo 12 let starého auta si koupím auto staré 10 let a to už asi nekoupím, protože na to mít po novém roce nebudu z důvodu, že manželka po mateřské ještě po půl roce nenašla práci. A taky by měli dohlédnout na státní zakázky, tam je ta černá díra. |

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAJNYDAY1 13:25:50 16. 09. 2010
.jpg
Johne už někam táhni na co si sáhl tak to fakt stálo za to!!Vy tam nahoře máte svý jistý a děláte vše jen pro sebe.Prasata stydťe se!Chtěla bych vás vidět z platem 20 tis.platit hypotéky,nájem,jídlo dětem školu a pak vám sebrat 10% a více a to si prý máme ještě šetřit na důchod zajímalo by mě z čeho??Doufám že se vás na demonstraci sejde hodně.Myslím že by žaloba na stát nebyla marná!

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMA 15:02:09 15. 09. 2010
default.png
Mám řešení: Ty prasata 21.9. vyházet z oken!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu YURI-SAN 12:49:25 14. 09. 2010
default.png
RUDOLF158 [2010-09-14 09:19:21]: tak to urcite, nebo si vem jak bysme se meli kdyby se penize z pokut vraceli do policie a nedo statni kasy, kde nekdo vyhodi prachy do luftu za naky pandury pro armadu, pritom bysme se stejne neubranili nicemu s nasima trema letedlama je armada smesna

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RUDOLF158 09:19:21 14. 09. 2010
Rudolf158.jpg
No chtělo by to nedávat nikdo žádné pokuty alespoň jeden měsíc!!! Však oni by politici zjistili, o kolik příjdou!!!!
To by se nám pak né ubralo, ale honem přidalo těch 10% !!!!!!!!!!!! Pokuty jsou gigantické příjmy státu!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RUDOLF158 09:11:46 14. 09. 2010
Rudolf158.jpg
Jo jo hammere, přesně jak říkáš!!!!!!
Asi si naši politici a ti ostatní na vrcholu myslí, že se najím ze vzduchu, inkaso a hypotéku za mě zaplatí nějaký duch svatý a benzín se mi do auta přes noc sám napustí!!!!!

No to vše svědčí o jejich nepřekonatelné moudrosti a gigantické inteligenci!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:38:31 14. 09. 2010
default.png
RUDOLF158 [2010-09-13 11:13:49]: Víš kdo ti u policie vládne Rudo?
Poučka Marxe, toho vyžírky tvrdě makajícího fotra zní: Práce je základní lidská potřeba. Dělník bude pracovat i když za práci nedostane žádnou mzdu.
Zkus si to najít v jeho Kapitálu, super blábolu vyvráceném ekonomy čtyři roky po jeho vydání, kterým se dneska už jen, chválabohu, Vaši vedoucí řídí.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:36:15 14. 09. 2010
default.png
Ještě mě napadlo, že když šéf toho dnes nově pojmenovaného ÚO, po staru OŘ, chce po podřízených z jím v rámci úspor rušených oddělení aby mu řekli, čím mu budou užiteční, že to je neskonalá drzost.
On by měl nějak říct jim, čím že je užitečný spolu se svýma papouškama pod sebou. Na to, aby hlídky stály stále stejná stanoviště DBA, stále stejné časy, stále stejné postupy aby hlavně nebyla stížnost, tam nemusí být nikdo! To zvládne každý....
Sákryš nezvládne. Teď jsem to nedomyslel. Pochybuju, že by se mezi řadovýma praktikama našel někdo, kdo by dokázal pracovat tak ledabyle, idiotsky a naivně, neposlouchat co se jim říká, zneužívat svých pravomocí a naopak odmítat nést za cokoliv zodpovědnost.
Hm, tak se omlouvám, jsou tam potřební, jejich výkon není nikdo schopen zopakovat!

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio