Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Úspory u policie (REDAKCE)

Úspory u policie
Ilustrační
Foto: bilder.net

Neuplynul ani týden, co se redakce Policisty.cz rozhodla vyhlásit anketu pro své čtenáře. Cílem bylo oslovit policisty a zjistit, kde oni sami vidí největší rezervy v hospodaření policie a na jakém místě by bylo možno ušetřit. I přes mírnou počáteční nedůvěru, zda nalezneme v řadách policistů náležitou odezvu, se výsledek ukázal více než zajímavým a na redakční adresu uspory2010@policista.cz došlo velké množství ohlasů od policistů na všech úrovních.

Autor: redakce
Publikováno: 06. 09. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu NASEPTAVAC 11:08:28 11. 09. 2010
default.png
Skříčil byl vždycky jinej. On může za současnou situaci na Ostravsku, rozházel tam všechny "budoucí" peníze a proto se tam muselo letos sahat do platů. Langrův koník...
Na prezidiu a krajích budou odměny vždy. Každý ministr potřebuje loajální podřízené a oni nebudou loajální jen kvůli ministrovým modrým očím. U Rajona to nebude jiné, naopak bych řekl, že bude muset motivovat mnohem víc, aby za něj tu černou práci udělali.
Pokud by se proti Rajonovi současné vedení policie včetně ředitelů postavilo, vyhodil by je. Ale nikdo by to pak nechtěl dělat, každej by raději přečkal tuhle vládu v závětří. Ti, co by měli zájem by stáli opravdu za to...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 10:01:19 11. 09. 2010
default.png
Odměny v Olomouci

http://zpravy.idnes.cz/olomoucky-sef-policie-rozdal-odmeny-znamym-penize-a-ostatnim-diplom...

Bavili jsme se tu o tom, že jeden z článků PP-KŘ-ÚO je zbytečný. Teď už vím, že kraj to není. Vzhledem k výši odměn jsou jistě nepostradatelní. Hlavně taková ředitelka kanceláře ředitele. Bez té by se neobešly povodně, DBA, nebo přesčasy o víkendu...

Ani nevím proč, ale vzpomněl jsem si na Špidlu když říkal:" Zdroje jsou" a přesto měl málo na sestavení rozpočtu. Teď vidím, že to platí i o rozpočtu PČR pár let po tomto výroku.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARGARIT 09:36:29 11. 09. 2010
default.png
Celý sbor jde do háje, bezpečnost občanů této země přestává být zajištěna. Selhává zde to nejdůležitější, motivace policistů na bodu mrazu agónie vrcholí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JACK-RIPPER 00:40:32 11. 09. 2010
default.png
Blanický

Máš pravdu, až na to, že je rozhodně nikdo z nás bránit před národem nebude. My totiž sloužíme národu a né zvůli politiků.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLANICKY 22:32:21 10. 09. 2010
default.png
Pánové a dámy, ať se stane cokoliv, vyhodí se lidi, budete šlapat pěšky, sníží se vám platy, budete si utírat zadky novinami které si koupíte za své atd. nedopadne to jinak než že se nic neušetří jelikož pokud bude odkud brát tak si to papaláši rozeberou. Budete dřít jak číňani v mizerných podmínkách a věřim že kvalita vaší odvedené práce půjde prudce do hlubin a tím tu poroste kriminalita. Vžijte se do politiků. "Jsme tady tak proč bychom nehrabali, ale neni kde tak odrbeme nejdřív státní zaměstnance aby bylo časem možný obírat i zbytek národa". I přes úspory na všem možném nepočítám se změnou stavu financí ve státní kase. Dokud budeme mít vedení státu jaké máme nemůžeme ani nic jiného očekávat. Každý normální člověk v téhle zemi si dokáže spočítat kolik peněz by se ušetřilo v řadách politiků aniž by to omezilo chod záchranných složek. A nebojte se nic, nebude to trvat tak dlouho a tu bandu budete bránit před znechuceným národem v ulicích.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu Z-D 18:37:50 10. 09. 2010
default.png
me se libi jak John chce vsude setrit. Chci videt kolik ridicu zastavi policistovi ktery ho bude chtit zastavit na normalni prohlidku a pri tom ridic uvidi ze ikdyz ujede tak ho policista nijak nedozene. Takze kriminalita bude vyssi...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAMILIE 16:34:16 10. 09. 2010
default.png
MANGL [2010-09-10 16:02:55]: No co na to říci - dostalo mě to, že lékaři na infekčním oddělení taky nasazují životy a nemají zato výsluhy ... to je fakticky srovnání :-))

Teď nevím jestli to byl tiskový mluvčí MV a nebo SEPTICKÉHO ODDĚLENÍ nějaké nemocnice.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu J-WAYNE 16:27:08 10. 09. 2010
J.Wayne.jpg
MANGL [2010-09-10 16:02:55]: no to je mluvčí jako fík.. když chci na něco reagovat, tak by si měl pan mluvčí měl nejdříve zjistit co bylo skutečně UBSkou řečeno, a to že se nebudou dávat pokuty pouze za přestupky, u kterých je možnost řešení domluvou!! Takže opět oblbování lidí.

jinak měření oblíbenosti našeho "neministra" http://cs.electionsmeter.com/hlasov%C3%A1n%C3%AD/radek-john

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MANGL 16:02:55 10. 09. 2010
default.png
Velice zajímavé video pana mluvčího MV.

http://www.barrandov.tv/58495-hlavni-zpravy-stavka-policistu

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZAJDA004 16:02:35 10. 09. 2010
default.png
http://www.youtube.com/watch?v=q70SFTCaXPE

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio