Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

PMJ Praha - dotazy

Zdravím vás, chtěl jsem se zeptat, zdy je tu někdo z PMJ Praha? Měl bych pár dotazů. Díky moc
COTTOR :: Datum založení: 08. 09. 2010 :: celkem 70 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STENLI 09:29:05 15. 07. 2011
default.png
DENVER [2011-07-15 05:13:18]: sám píšeš, že byla pouze podezřelá a určitě ne celá PMJ Brno ... a jelikož já uznávám presumpci neviny , což je v civilizovaném demokratickém světě samozřejmostí , Ty a jiné pí.e jste už odsoudili celou PMJ . To nebudu mluvit o tom, jak se k našim kolegům chovali inspekční ... Že se kolegům nic neprokázalo, to už se tak nějak promlčelo , tak aspoň jednomu z nich nastrčili dětský porno do PC , aby se jako ospravedlnila domovní prohlídka .... Podle mě, Tobě osobně někdo z nich, dle Tvýho úsudku ublížil, proto ta zášť .

Víš starý příteli, ikdyž přes snahy různých buzíků se z policie ČR stává něco , pro mě zcela nepochopitelnýho , kdy se z represivní složky stává něco jako sociální organizace , tak ještě pořád existuje něco málo odborů,jednotek atd. jako třeba dnes již bohužel bývalá PMJ Brno , která nemá za úkol dělat "ty ty ty" a dělat ze sebe v socílně zaměřených programech šaška ,ale jsou to složky, který když třeba Tebe bude ohrožovat nějakej kluk s nožem v ruce a holou hlavou , přijedou jako první a půjdou po něm za každou cenu, což třeba já ve svý košili z igelitu bych neudělal a právě zavolal je . Takže přehodnoť svůj negativní přístup !!! Já chápu, že máš za to, že všichni poldové jsou přestrojení neonacisti a každej jen kouká na to, jak by ve službě zprasil nějakýho nebohýho cikána .. ale neni to tak, věř mi ! Že si jde někdo po službě poslechnout Toma Vandasů na tom já nic špatnýho nevidim, žiju si totiž ve svém malém světě , kde si myslim, že je svoboda ... za to , že pak toho poldu sjíždí inslekční , to už asi špatně je,ale nenadělám s tim teď nic. Ale co se týká služby, tak si troufám tvrdit z vlastní zkušenosti, že všichni z PMJ Brno, se chovali ve službě tak jak policajt má a to profesionálně, bez nějakýho svýho osobního postoje , tak jak to má být .

A jinak malé "PS" na závěr , v rámci slušnosného vychování, bych si odpustil o mrtvém říkat , že to byl "člověk" .. opět si myslim, že ve svobodné zemi, každej může mít svůj názor !!! Ale to Vy humanisto bijci zcela popíráte ..takže LZPS by podle Vás měla platit jen pro toho, kdo má ten správnej pohled na svět :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 05:13:18 15. 07. 2011 blokovaný
default.png
JOHN158 [2011-07-14 11:00:21]: Už jsem ti to psal Johne po té,co jsi se tu chlubil kolik jsi dostal lidí do nemocnice,že ty jsi od toho,aby si je tam dostával,když je špatně trestají soudci,že to děláš chytře a nedá se ti nic dokázat atd.Jedna věc mi však zaráží a to je tvůj nadřízený.Jemu neni divné,že u všeho musíš použít násilí nebo zbraň(donucovací prostředky)?Musí to být tvůj hodně dobrý přítel.

O tom,že museli přijít na tebe kvanta stížností na IMV ani nepíšu.Jen se divím,že se jim chce furt s tebou papírovat(nazval si je hňupy jako jsem já),ale já bych ti toho hňupa nedělal,abych se furt papíroval s tím,že bych stížnosti na tebe zamítal.To bych si raději vypil v klidu kávu.

Víš Johne já vím,že nejsou všichni policisté bezcitní a krutí lídé,jsou tam i lidi v pohodě,ale právě díky lidem jako jsi ty,se pak těžko věří tomu,že Srnský a ty dva jsou neviní.Celá PMJ v Brně byla podezřelá z podpory pravicového extremismu.Po smrti tohodle "člověka", došlo pár lidem,že neni něco v pohodě(byl sice u MP,ale to nehraje až tak roli).

http://odpor.org/index.php?page=clanky&kat=7&clanek=5
Sumče nescházíš nám.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 00:12:24 15. 07. 2011
mythos.jpg
FS2 [2011-07-14 19:48:54]: Asi tak nějak, jak píšeš. Policista, co je samé "promiňte, prosím, děkuji, pěkný den, bla bla bla" je spíše k smíchu. Aby jste si nemysleli, nebavím se teď o slušném vychování, ale jak píše fs2 - kamarádská rozprava s drbanama, omlouvání se za to, že někomu dám flastra atd. Jak se říká "vocať pocať".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FS2 19:48:54 14. 07. 2011
default.png
Pokud jde o tasane zbraně, tak si myslím, že je to součást taktického postupu v mnoha situacích... to že v 99% ji není třeba použít je jedině fajn. A možná i to, že pachatel vidí, že policista má zbraň v ruce, předejte občas tomu, aby se pachatel pokusil použít zbraň, kterou má u sebe.

Osobně jsem raději, když se někde potkáme s "akční" hlídkou PMJ, než s někým, kdo si s drbanama povídá, jako s kámošema a vše směřuje hlavně k tomu, aby celou událost bagatelizoval, oznamovatel nic neoznámil, a nebo se to hodilo jen na přestupek. A hlavně, aby nedejbože, nebylo třeba něco psát!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 17:26:23 14. 07. 2011
Cody.jpg
Mám raději lidi co nerazí heslo "kdo nic nedělá nic nezkazí" ale i ty lidi chápu protože doba je taková jaká je,také nechápu 20 leté akčnáky co by pořád jen tasily,já mám pistoli "přišitou" v pouzdře a maximálně si jí hlídám aby mi jí někdo nevytáhl,ruka ta mi někdy ustřelí to nepopírám.Bojaři to blázni jsou ale takový T.P. to vidí stejně jak já,takže sem v klidu,nejsem sám "magor" :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 16:22:49 14. 07. 2011
default.png
Nejhorší co pro PMJ může být, jsou právě ti akčnáci.. Kdo si chce hrát na akčnáka, ať jde k ZJ. Tam může předvést co umí.

Na ulici je o moc důležitější umět jednat s lidma a mít něco v hlavě ( a i alespoň trochu ovládat pravopis, i když po tom co si někdy po sobě čtu ÚZ který jsem psal ve čtyři hodiny ráno, bych si někdy dal rád facku a to se za analfabeta nepovažuji ). Potom se v 99% vyhrocené situaci vyhneš.. Stačí nebýt magor, a žádné zvláštní riziko to není ( a neznamená to zdaleka, že musíš být posera a rizikovým situacím se vyhýbat ).. Jen prostě přemýšlet a nebýt zmagořený těma kecama že doba je čím dál horší a dneska vytahuješ pistoli pomalu každou službu..

Pistoli jsem nemusel vytáhnout za šest let co tam sloužím ani jednou a už mi opravdu všechny tyhle akční vsuvky a pomatený kolektiv začíná lézt na mozek.. Vždycky se jen děsím, co za případy mi přijede na nějaký společný zákrok.. Čest vyjímkám.

A netýká se to jen PMJ, rovněž OHS 158 jsou často zralí tak do blázince.. Tam je to často ještě kombinováno žáští k PMJ, protože mají šunky auta atd. Také čest vyjímkám.

Podívej se Cody, já to vidím. Ty nastoupíš na PMJ s tím že se chceš konečně vyřádit. Cvičíš BU, střílíš atd.. Co to bude ve výsledku znamenat? Budeš zbytečně vyhrocovat zákroky. Zjistíš, že pěkný a skutečně smysluplný zákrok přijde ne každou službu ani cyklus, ale tak jednou za půl roku. Tak aby jsi se mohl realizovat, budeš si muset samozřejmě trochu pomoct. Honit motorky, aby jsi po tom co jí zastavíš zjistil, že na řidiče nic nemáš a jemu hrozí tak maximálně nějaké tři body za nezastavení a během celého pronásledování ohrozíte 50 nezůčastněných lidí ( a vzhledem k tomu že buďto napíšeš oznámení na hovno nebo se prostě párkrát omluvi z předvolání nebude mít postih vůbec žádný). Samozřejmě taky že rozbiješ nějaké to auto, ale kdo ne, jak se říká, kdo nějaké nezničí není na PMJ řidič.

Takoví lidi se tam skutečné hodí novému vedení, záměru bojařů atd.. Ale kvalita zákroků by šla neuvěřitelným způsobem nahoru, kdyby tam nastupovali lidé, kteří si už nic dokazovat nemusejí a mají to v hlavě v pořádku. To žádný akční hrdina ale není. Nepotřebuješ svaly, nemusíš denně vystřílet tisíc nábojů.. Ti nejlepší péjaci, které jsem zatím poznal chodili v mokasínách, košili a pistoli měli na okrasu.. :) A než aby se mořili ve vestě a hráli si na URNu, radši odešli..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SVATEP 15:14:44 14. 07. 2011
default.png
cody: Přesně tuto reakci jsem předpokládal. Nemáš čím argumentovat, tak to půjde po zlém. O tom, chlapče policejní práce není, musíš myslet, argumentovat a posléze, trochu přitlačit. Je vidět, že jsi nevyzrálé vemínko, ale třeba jednou dospěješ:) Nebo jak jsme psal níže, zkus to u té své agentury, potřebují lidi tipu, silný blbý, ale náš:) Nevadí, že neznáš pravopis, to není důležité.:) Vím, jak jsi psal níže, už se k tomu nebudeš vyjadřovat. A proč, jsi mě nazval hrdinou, jako že hrdinně tobě si dovoluji odporovat, což si zajisté takovému silákovi jako ty, okolí nedovolí? Konečně jsem se dnes, alespoň zasmál. Měj se krásně a hlavně, přemýšlej a zase přemýšlej, než pustíš další myšlenku ven, mezi nás. Svatep

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 12:28:24 14. 07. 2011
Andras.jpg
CODY [2011-07-14 10:30:48]:
Jestly nebo jestli? A nepotěším tě, nepracuji na místňáku. Pracuji na PMJ, ale tvoje chování je doopravdy primitivní a zoufalé.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 11:00:21 14. 07. 2011
john158.jpg
Berte to z lehka Gentlemani...:)
Tak jako se tělo neobejde bez levé a pravé ruky, tak se PČR neobejde bez kolegů klidných a rozvážných a kolegů odvážných s rychlou reakcí..obojí je potřeba ve správný čas na správném místě..právě ta kombinace z obojího dává drbanům zabrat..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 10:30:48 14. 07. 2011
Cody.jpg
Nepřekvapuje mě že se srábotkové schovávají za donucováky,jestly si policajt tak to potěš pánbůh....a nezapomen zhastnout když si deš lehnout místnáku :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio