Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

PMJ Praha - dotazy

Zdravím vás, chtěl jsem se zeptat, zdy je tu někdo z PMJ Praha? Měl bych pár dotazů. Díky moc
COTTOR :: Datum založení: 08. 09. 2010 :: celkem 70 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SVATEP 19:05:06 26. 06. 2011
default.png
CODY [2011-01-10 15:19:53]:
Ty nemáš myšlenky, ty rozhodně ne, Máchale. Doufám, že si i nadále jezdíš své PCO a necpeš se s tím mozkovým potencionálem kam nemáš. Pán Bůh ochraňuj všechny před takovými kovboji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 19:31:29 11. 01. 2011
Cody.jpg
to PECA : klobouk dolů
a k té směnosti asi netřeba dalšího komentáře-ale jde o to že člověk i když tu práci nedělá pro peníze....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 17:29:01 11. 01. 2011
Peca.jpg
for Coudy - jsem polda od roku už nějakou řádku let.Zbroják nemám, sport jsem tehdy dělal vrcholově, dnes už jen pro dobrý pocit. Žádný bojový sport jsem nikdy nedělal, bez pár cm mám 190 čísel. I přestože zákroků, kterých jsem se aktivně účastnil bylo nespočet, nikdy jsem ve službě nedostal, vždy jsem se i s kolegy ubránil.Bojovat ve službě tě neučí ulice.Zvládli jsme ve dvou, já jako mladej,mistra republiky v řeckořímským zápase, spousty boxerů i kikboxerů, pár kulturistů, řezníka atd. Je pravda, že těch zbraní bylo míň než je teď, ale myslím si, že při zákroku je rozhodující nikdy nepropásnout vhodný okamžik překvapení.Měl jsem to štěstí, že jsem se opravdu učil od zkušených borců a nesu si to s sebou jako devizu.Bohužel od září mi sebrali smennost a chodím už jen na ráno a díky finačnímu zásahu už mě to ani nebaví dělat.Řeči o srdcařství jsou sice fajn, ale u přepážky na poště tím neoslním. Mladý bojovníci dobrý, ale jak to bylo naposledy kdy honili policejní fábií na sněhu subaru.Odvaha dobrý, ale zákony fyziky jsou prostě neúprosný a daný, takže to, co je na hlavě, je potřeba občas zapojit a uvědomit si priority. Jdu do práce abych se vrátil v pořádku domů, nepozabíjel své kolegy v autě kvůli "banalitě" (neberte mě za slovo). Tak asi tak... Sice jsem se do kanclu moc nenarodil, ale nakonec jsme v něm ne z vlastní vůle skončil :-( Hodně štěstí všem v novém roce!

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LALA 13:53:48 11. 01. 2011
default.png
cody, napiš mi na mail budiktiktak@seznam.cz

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 13:39:16 11. 01. 2011
Cody.jpg
Nejsem Langerovo dítě,ale Pecinovo-na konci jeho kariéry-chtěl sem k pčr a cizina byla jediná možnost-jsem jeden z posledních policistů co braly-ted je situace taková že něaké přestupy jsou hodně problematické.

Boj o holý život je tak trochu nadsázka,ale přes den sloužíš sám a jedeš třeba na tísen kde na tebe ošklivý,potetovaný rusky hovořící muž s nožem řve že tě zabije atp.Samozřejmě tohle není každý den a člověk má výhodu že nemusí postupovat jako policista.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FESOF 11:09:46 11. 01. 2011
default.png
No tak to nechápu když teda jsi takový "akčňák", proč jsi teda šel k cizině.
Nicméně znám takové případy i přímo u ciziny, furt chtěli akci a hráli si jak je to super kdyby byla nějaká akce a pak přešli k nám, dostali se do akce a byli posraní.
No a jak to tady popisuješ - boj o holý život a pod., tak asi nejsi normální a spíš by jsi měl zvážit odchod od policie. A tipuju tě na jedno z rychle nabraných Langorvých dětí.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RO 01:02:08 11. 01. 2011
default.png
Tak to věřím, že je pro tebe nejspíš PMJ dobré místo. Nicméně například SPJ se ani zdaleka neomezuje pouze na pořádkové akce, ale má mnohem pestřejší činnost. Dále některé pražské OHS jezdí normálně L158 a rozdíl mezi nimi a PMJ je v podstatě pouze v nášivce. Pokud jsi šel k PČR s tím, že chceš jezdit ulici a máš skutečně zkušenosti a znalosti jak píšeš, tak bych se divil, když by po tobě velitelé nehrábli. Doporučuji zavolat, dát si schůzku a říct jim, to co jsi psal sem. Myslím, že člověka, jako jsi ty, chtít budou a nějak se to vyřeší... Každopádně hodně štěstí a já jsem osobně rád za každého kolegu, který bere službu jako ty a ne jen jako práci...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 00:03:56 11. 01. 2011
Cody.jpg
Něco málo mi započítaly,ale mne jde o místo-možná jsem policista fanatik ale je pro mne nepředstavitelné že policista starší 21 let nemá zbroják a nedělá něaký sport.Mým koníčkem jsou auta,včetně školy smyku,reakcí na nastřelení atp.Bojové sporty dělám aktivně 10 let.Sem realista a na ZJ si netroufám,na to nemám to říkám otevřeně,SPJ mne neláká ale PMJ je moje krevní skupina-bohužel sedím na filtru a bouchám razítka do pasů-sem polda,děkuji radši půjdu jezdit do civilu pco kde je to někdy boj o holý život(jak se dnes chovají lidé k policistům natož pak k civilovi..)z mého pohleu je "akční" pmj a podotýkám že mi není 20 a akci sem si zažil-k policiji sem nešel abych byl úředníkem-to jsou v civilu akčnější pozice.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 21:06:15 10. 01. 2011
default.png
to Cody: nejdřív si zjisti, co je vlastně náplní práce policistů zařazených na pmj, ohs, oop, mop, spj atd.! Jinak tě asi nepotěším, i u pmj je "plno":)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RO 18:24:40 10. 01. 2011
default.png
Nevím teď, co myslíš tím "ve zbrani", ale pokud máš na mysli AČR nebo třeba Obecní policii, tak by se ti měla počítat odsloužená léta do praxe. Takže bys měl mít kvalifikaci na různé pozice a mělo by být možné se účastnit i různých výběrek. Nevím přesně, proč chceš zrovna k PMJ, ale nevěřím, že bys u PČR nenašel nic jiného. Pořád tu jsou možnosti SPJ, ZJ, ÚRN atp. Nemluvě o tom, že pokud máš dostatek zkušeností z praxe, tak jsi dost možná i víc kvalifikovaný než někteří instruktoři, kteří mají pouze PAČR a odslouženo téměř nic... Každopádně doporučuji volat, volat a volat a snad to vyjde...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio