Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Platy policistů v roce 2011
Jaký bude plat policistů v roce 2011?
Foto: redakce

Nové volby, nový ministr vnitra, plánované snižování platů státních zaměstnanců o deset procent a následná reakce v podobě demonstrace odborových svazů. I tak by se dalo z pohledu policistů stručně shrnout dění roku 2010. Co se v roce 2010 plánovalo, stává se od 1. ledna 2011 realitou. Dne 17. prosince 2010 bylo ve sbírce zákonů uveřejněno nařízení vlády č. 374/2010 Sb., které upravuje "platové tabulky" pro rok 2011.

Autor: redakce
Publikováno: 21. 12. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SEPULCHER 00:01:23 22. 12. 2010
default.png
Ještě je potřeba dodat taky zbytek matematiky související s uvedenými čísly - 10% z platu = - 100% motivace = - 50 % výsledků. Finančně nás demotivují a jinak nás motivovat ani nezkoušejí. Prostě kvalitní vedení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu WILLY 21:59:14 21. 12. 2010
Willy.jpg
Hmm, tak jestli to myslí vážně, tak do nového roku jsem o -2400,- Kč v hrubém. A to si myslím, že je pouze začátek. Když jsem četl v dnešním vyjádření pana Klause, že tyto škrty jsou ještě mizivé, tak nevím, kdo tady bude příští rok sloužit.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PET_1 21:34:40 21. 12. 2010
default.png
Je mi zle...po 5ti letech u PČR a v 25ti letech začínám vážně uvažovat o odchodu, tohle nemá cenu, budoucnost...tímhle se vrátím na plat po ukončení ZOP....a jsem na stejné platové urovni jak Mongolec vedle ve fabrice, kterej si tam odmaká 8čku a jde s čistou hlavu domu......

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINDIAN 20:14:48 21. 12. 2010
default.png
Co dodat!!! Jak jsem již říkal v minulosti můžeme minimálně změnit Náš slogan na služebních vozidlech ZADARMO A RÁD!!! Protože Náš slavný slogan POMÁHAT A CHRÁNIT!!! převzali Naši politici, aby nepřisli o svá koryta!!!
DEFENESTRACI!!! taky řešení:-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:19:08 21. 12. 2010
default.png
K článku, který se mi napřed nezdál zajímavým abych ho vůbec četl:

- k rizikovému příplatku bych dodal jen tolik, že policista bere tento příplatek tím vyšší, čím větší má v rajónu bordel. Jak může někdo od takto placeného člověka čekat něco, z čeho by došlo ke snížení kriminality v jeho úseku, nechápu.

- osobní a prémie: autor článku asi fest pochlastal. Kolik že berou osobního řadoví? Když stovku, je to moc, když nula, je to akorát. Nebo že by se za ty tři a půl roku u policie, co tam chválabohu nejsem, tak přidalo na těchto složkách? To čučím, to čučím! Vy se máte kolegové!

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAMILIE 17:18:53 21. 12. 2010
default.png
Ať si těch 10% vezmou, ale ať zruší zákaz si jakkoliv vydělat bokem - rád půjdu po nocích vyhazovat balíky z vagónů či někde rozvážet noviny, protože bych rád uživil svoji rodinu.

Pokud mám být odkázán jen na to co mě stát poskytne, tak ať je plat odpovídající zákonnému omezení si přivydělat, tak jak si to "vysoudili" soudci, kteří se taky odkazovali na to, že musí mít plat takový, aby nebyli ovlivnitelní a byli soběstační!!!

Dodám, že upřímně závidím lékařům, kteří v době snižování mezd se postavili proti téhle zkorumpované vládě a hromadně dávají výpovědi a tím si následně vynutí zvýšení mezd. Kdyby se stejným způsobem dohodli policisté a hasiči ve výkonu ( bohužel nevěřím tomu, že bysme se byli na něčem takovém schopni domluvit ), tak bysme doáshli stejného výsledku jako ho dosáhnou nakonec lékaři. On si každý uvědomí nepostradatelnost povolání hasiče či policisty až ve chvíli, kdy mu hoří dům, je zasekaný v havarovaném vozidle, pohřešuje své dítě či ho někdo "natáhnul" o bankovky či baseballkou po hlavě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio