Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Policejní prezident se bude vybírat z jedenácti uchazečů
Ilustrační
Foto: P-CZ

Včera, 10. ledna 2011 v 16 hodin, byl konečný termín pro podávání přihlášek do výběrového řízení na funkci policejního prezidenta. Celkem se sešlo 11 přihlášek, podle informací médií některé dorazily až těsně před vypršením lhůty pro podání. Po posouzení kvalifikačních předpokladů zůstane ve hře nejspíše pouze 6 uchazečů.

Autor:
Publikováno: 11. 01. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FAMILIE 16:43:29 13. 01. 2011
default.png
Už jste to slyšeli?

Na místo policejního prezidenta se přichlásil Chuck Norris !!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 15:01:59 13. 01. 2011
default.png
Prosím, prosím, hlavně aby to byl policajt......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOREJS 19:16:14 12. 01. 2011
Korejs.jpg
Obecně je nejspíš jedno, kdo bude PP (i když pro Prahu by byla škoda, kdyby odešel Červíček), tedy jestli je nominant, resp. jestli má blíže k ODS, VV, nebo ČSSD... neboť funkce PP je politická a PP nemůže být apolitický. Musí však být nadstranický. Nejdůležitější však je to, aby nebyl pouhý panákem a dokázal za "svojí" policii kopat, stát za "svými" poldy.
Osobně je mi zcela jedno, kdo PP bude. Mne zajímá manager maximálně na úrovni ředitele kraje, který rozhoduje o tom, jaké prostředky a materiálně technické vybavení budu mít k dispozici pro svojí práci, jaké priority policejních činností nastaví ve svém kraji a v neposlední řadě rozhoduje mé výplatě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOREJS 19:05:12 12. 01. 2011
Korejs.jpg
jen mi není jasné, jak může Rajon pořádat výběrko, když by měl nejdříve uvolněné místo obsadit zájemci ve stejné platové třídě, tedy náměstky PP. Pokud by případné zájmece odmítl (lhostejno z jakýc důvodů), může výběrko vyhlásit až po 15 dnech...
Nemyslím si, že je v tom zlý úmysl Rajona, jen jeho diletantismus. Jsem přesědčen, že nedal ani na názor právníků (ať již MV či PP), jen prostě chtěl ukázat a sobě si dokázat, že je ministr a má skutečně MV ve svých rukou, pročež vynechal nabídkové řízení a přistoupil hned k výběrku

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOLDA45 11:51:18 12. 01. 2011
default.png
Ono už je to podle mě dávno dohodnuté kdo to bude a tohle jen komedie pro lidi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 11:14:34 12. 01. 2011
default.png
Vždyť je to stejně jedno, protože pro nás se stejně nic nezmění. Tyhle lidi vůbec nezajímáme. Vždyť když odbory navrhovaly rozšíření činností, kterými bychom si mohli přivydělávat tak to ze stolu údajně shodil Bílek. Zkuste mi někdo říct k čemu jinému potřebujete policejního prezidenta ve své práci... je to jen další zbytečný darmožrout.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 08:27:46 12. 01. 2011
default.png
LUKAS-HEINZ [2011-01-12 02:04:41]: tak já znám osobně Bílka za mnoho let působení na našem okrese a mohu potvrdit, že jako manager je dobrej a svoji práci umí.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ 02:07:06 12. 01. 2011
default.png
Napsal sem že mám tři favority a dal jen dva. Pardon překlep :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ 02:04:41 12. 01. 2011
default.png
Tak jestli si můžu přihodit tak mám tři favority.

Základní kriterium je pro mně, co tito lidé udělali pro lidi, na jejichž ramenou stojí jejich židle.

1.Červíček- Je mi jedno jestli za ním stoji sám čert. V každém případě je faktem, že pro pražské policisty udělal daleko víc, než mnozí jiní ředitele pro lidi ve svých krajích. Navíc není tak zkostnatělý jako mnozí před ním. Nebrání se novým postupům.

2. Bílek - Už nejednou prokázal, že je schopný manažer. Dokáže prodat policejní práci. A prodat práci znamená sehnat peníze na provoz policie. Navíc je to šikovný diplomat.

Ostatní neznám, takže mám na listině favoritů jen dva.:-D


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NASEPTAVAC 23:11:43 11. 01. 2011
default.png
Strečko podle hodnosti nesplňuje kritéria, je v deváté PT. Čech také nesplňuje, ale toho chtějí veverky. Následující scénář: předvolají Bílka a nenechají na něm nit suchou, v podstatě nemohou jinak, pokud z něj neudělají vola tak by měl být PP on. Následně budou vybírat někoho z trojice Červíček, Lessy, Vorálek. První mladej a stojí za ním ODS, druhej s podporou veverek a třetí z nejzkorumpovanějšího kraje, kde se policie na kmotry jen dívá... Výběrko se zruší, mezitím bude Čech znovu přijat do služebního poměru do své původní 11 PT a bez výběrka instalován na místo PP.
Zákon je na straně Bílka, ale karty hrají do not Čechovi. Rajon v podstatě začne boj s korupcí nezákonným personálním aktem, Pokud se mýlím, smeknu a zde se omluvím. Jak já bych těm veverkám chtěl ten jejich boj s korupcí věřit. V podstatě bych byl ještě radikálnější než oni. Ale z jejich kroků zrovna nejsem přesvědčen, že to myslí vážně (anebo jsou to amatéři).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio