Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Policejní prezident se bude vybírat z jedenácti uchazečů
Ilustrační
Foto: P-CZ

Včera, 10. ledna 2011 v 16 hodin, byl konečný termín pro podávání přihlášek do výběrového řízení na funkci policejního prezidenta. Celkem se sešlo 11 přihlášek, podle informací médií některé dorazily až těsně před vypršením lhůty pro podání. Po posouzení kvalifikačních předpokladů zůstane ve hře nejspíše pouze 6 uchazečů.

Autor:
Publikováno: 11. 01. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STARSKY 21:22:58 11. 01. 2011
Starsky.jpg
No vzhledem k tomu že znám plk. Strečka a vím že je to je odborník a hlavně policista se srdcem a také že on je odborník na policejní práci a jsem přesvědčen, že to by byla pro Policii jednoznačné výhra. Navíc sloužil u policejní inspekce a je tedy nejen čestným policistou ale také hlavně čestný člověk. Vzhledem k tomu co se děje uvnitř současné politiky, tak každý policista by na jeho zvolení vydělal stejně jako každý občan. Pokud se on stane policejním prezidentem začnu věřit ..... že snad to s tímhle státem a lidmi v něm není až zase tolik v prde.......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAN_P 20:18:23 11. 01. 2011
default.png
může mi někdo vysvětlit, jak může splňovat kritéria Ing. Viktor Čech, který není příslušníkem ve služebním poměru? Myslel jsem, že to je jedna z podmínek výběrového řízení....Jakoby se už všude předjímalo, že bude do služebního poměru přijat zpět, ale zatím jsem zaznamenal, že si pouze zažádal o přijetí do služebního poměru. Tuším asi jak to skončí, pan Čech bude bleskem ihned přijat do služebního poměru, aby se výběrového řízení mohl zúčastnit, ale nebude tohle právě typikým příkladem protekce? Vzpomeňte si jak dlouho trvalo přijímací řízení u vás včetně prověření toho, zda splňujete zdravotní, osobnostní a fyzickou způsobilost...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAMILIE 19:30:22 11. 01. 2011
default.png
SKOREPA3 [2011-01-11 19:27:41]: Můj favorit je brouk Pytlík

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SKOREPA3 19:27:41 11. 01. 2011
default.png
Mým favoritem je plk. Mgr. Ing. Ivan Bílek, je to velice schopný člověk.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio