Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Brněnské čárkování
ilustrační
Foto: RC

Dnes deník Právo informoval na svých stránkách, že má k dispozici dokument, který přikazuje hlídkovým policistům v Brně, kolik pokut v dopravě musí rozdat. Tuto informaci zveřejnil i server Novinky.cz v článku redaktora Petra Kozelky.

Autor: redakce
Publikováno: 25. 03. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAJLOS 21:02:59 26. 03. 2011
Kajlos.jpg
Čárkový systém neexistuje :-D

existuje ovšem systémový TUNEL


Kombinace nízkých platů a vysokých investic vytváří ideální prostředí pro korupci.

Z deseti států, které v Evropě nejvíc investují, patří Polsko, Rumunsko, Česko, Bulharsko a Lotyšsko do třetiny zemí s nejvyšší mírou korupce podle Transparency Inernational. S výjimkou Lotyšska patří také do kategorie zemí, kde mají zaměstnanci státu nejnižší mzdy.

V roce 2009 významně investovali také Estonci, Irové, Slovinci, Španělé a Kypřané. Nižší míru korupce v těchto zemích zdůvodňují vyšší výdaje na platy státních zaměstnanců.

Varování komise NERV před příliš nízkými platy státních zaměstnanců přichází pozdě. Stagnovaly už loni a letos se mají snížit o deset procent. Pokud záměry Nečasovy vlády vyjdou, bude český stát svým zaměstnancům platit nejméně v Evropě.

Stejně se šetří na investicích, přesto se Česko i letos bezpečně udrží mezi deseti evropskými zeměmi, kde stát nejvíc nakupuje.

více na: http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=694854

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 19:16:41 26. 03. 2011
default.png
Jak jsem slyšel, tak podobně je to i v kraji kousek na sever. Z doporučení ohledně počtu pokut, se od začátku roku stalo nařízení (nepsané) zahrnující i tresty pro ty, co neplní plán.

Ale jak říká Vondra- co je psáno, to je dáno... Takže oficiálně nic podobného neexistuje. Ale už uvidíte např. celý měsíc stále stejného kolegu šlapat do zblbnutí 100m úsek v reflexní vestě asi Vám dojde, že to není žádný stachanovec.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JONESIX 16:18:20 26. 03. 2011
default.png
V Brně je počet pokut a my jsme před deseti lety měli na místním v Praze vybírat minimálně 1.500,--Kč měsíčně :-))), jiný kraj jiný mrav :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:09:12 26. 03. 2011
Andras.jpg
Ještě dodám, že se současným rychlým ETŘ potom policista který hodně "pokutuje" tráví opravdu minimálně hodinu administrativou na oddělení, a to jen v případě, pokud nemá ke zpracování ještě oznámení o přestupku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:06:53 26. 03. 2011
Andras.jpg
To ještě jde. Na mém bývalém pracovišti se policisté hodnotí podle toho, kolik mají průměr uložených pokut za hodinu. Ale fascunuje mě, že s tímto článkem přišli redaktoři novinek jako s novinkou:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio