Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Transfery policstů začaly!

Úsporná opatření u policie, nedostatek financí, reorganizace a ZAČÍNAJÍ NÁM TRANSFERY POLICISTŮ!!! Jako první pohyb s tabulkami a policistů "na nich" začíná ÚO Hodonín, ÚO Břeclav a ÚO Zlín. Tedy nedobrovolný transfer policistů na jiné místo někde v republice. Policista z Jihomoravského kraje je rázem přesunut na volnou tabulku zpravidla do Prahy nebo Středočeského kraje. Výjimky tvoří místa v 3. platových třídách na Městském ředitelství v Brně. Nelehká situace pro policistu, kdy o jeho životě a osudu rozhoduje transfer jinam, na jiné místo na druhé straně republiky. Má s tímto někdo zkušenosti? Dá se proti tomuto bránit? Na koho se dá obrátit o pomoc?
KEM :: Datum založení: 04. 04. 2011 :: celkem 14 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CODY 18:58:49 30. 04. 2011
Cody.jpg
Taky se divím že je dnes jěště někdo optimista-jen počítat s nejhorším je dnes cesta jak přežít,...boj o holý život,každý den,pohodička skončila,dobře již bylo,poslední at zhasne kapitalismus vpřed-spoustu policistů volilo ods,máte co jste chtěly :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 11:59:39 30. 04. 2011
default.png
PETRAAARON1 [2011-04-29 22:28:25]: To je tvůj jediný problém, že nechápeš a nevěříš. Ta firmě tě nechce, kdyby jo, postará se aby jsi neodešla. Na co tam ještě čekáš?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ACE-VENTURA 11:15:19 30. 04. 2011
default.png
Neni mi stále jasné jak je to možné, že se tyto transfery týkají policistů základních útvarů a územní odbory a KŘ jsou stále našlapané stejně....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 00:02:40 30. 04. 2011
martoo.jpg
Je to jeden ze způsobů likvidace policistů. Jedná se o jednoduchou kličku ve služebním poměru. Když máte policistu s rodinou, donutíte ho odejít tak, že ho pošlete na druhý konec republiky. Jak to dopadne? A pokud má nárok na rentu, je to pro něj téměř jasné.

Pokud je policistovi okolo 20-ti let a nemá žádné nebo minimum závazků, nevadí mu odchod ze svého soukromého zázemí a bydlet na ubytovně. Ale jak to dlouho takhle vydrží? Pár let, ale ne celý život. Pokud je policista se závazky či starší, pak je to pro něj likvidační.

Teď jsem to sám viděl u policistů, jenž přišli z cizinecké na obvody. Jen na našem ÚO, z těch přicházejících policistů, jenž slouží z 15 a více let, si dalo více než 80% žádost do civilu a zbytek to plánuje do konce roku.

Nebude trvat dlouho a u policie nebude jediný člověk, jenž slouží déle než 14 let.

To je naše taková česká tradice posledních let - nakopat do prdele ty, kteří policii dali část svého života, zdraví a soukromí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRAAARON1 22:28:25 29. 04. 2011
default.png
Jak píšeš transfery začaly :((( a bohužel se týká i mě osobně. Co s tím? Vážne netuším jak se proti tomu dá bránit. Mám pocit, že jsme pro naše nadřízené pouze čísla-nic víc :( Celou dobu jsem byla optimistka a věřila, že to tak nakonec určitě nebude, že to tak nemůže být a kdyby přece jen nějaké transferní seznamy vznikly, tak je do konce roku 2012 času dost a vše může být jinak-ano, je to jinak, odchody z našeho ÚO se musí pro první polovinu "vybraných" lidí uskutečnit do 1. 7. 2011-nechápu a nepochopím PROČ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio