Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Vláda posvětila vznik Generální inspekce bezpečnostních sborů

Foto: mediafax

Efektivnější boj s korupcí v bezpečnostních sborech, nezávislé a účinné trestní stíhání činů příslušníků a zaměstnanců policie, celní správy, vězeňské služby i samotné inspekce, jsou hlavní cíle Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Návrh zákona o jejím vzniku schválil na svém středečním zasedání kabinet Petra Nečase.

Autor: redakce
Publikováno: 30. 06. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 06:50:30 02. 07. 2011
default.png
APPALACIO [2011-07-01 20:59:51]: Ty jsi ale bestie! Beru tě jako zástupce! Okamžitě co nastoupím! :D Ty chceš, aby se ti ještě nekřouplí posrávali strachy než na ně přijde řada. Vědomí že nemá jak uniknout, že to v ETŘ už ani prase nezmění a čekat na strejdu Hammera se strejdou Appalaciem s jejich klávesnicovými ukazováčky proklatě nízko... Zase by to mohlo mít opačný efekt, že by se tadi ti Anastáziové začali hromadně střílet ještě než bysme došli a mohlo by se nám kua stát, že bysme museli pucovat ty zadělané kvéry v těch zbrojákách i my.
Pak mě napadlo, že by nám ty naše oběti brzo došly, protože by všichni Výdrholové před naším příchodem utekli do céčka. To by se muselo ošetřit, aby nedostali ani korunu výsluhy. Buď zákonem, nebo by stačila nakonec jateční pistole. To by bylo konečné řešení policejní otázky, ne nějaký Langer nebo John.
Důchodová reforma zrušena, protože by prostě tak nějak samospádem klesl počet potenciálních důchodců na polovinu v příštích deseti až dvaceti letech, žádné třicetitisícové renty darmožroutům... Mesiáš! Tak by se mi říkalo! :D :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 20:59:51 01. 07. 2011
default.png
HAMMER [2011-07-01 20:56:36]: .-)))))))) to pak jo.. pokud bys namířil do vyšších pater, nemám s tím v zásadě problém .-)))))))))) ale i tak by sis měl práci šetřit a nedělat to každý den.. stačilo by obden.. aby ta sranda vydržela o trochu dýl .-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:56:36 01. 07. 2011
default.png
APPALACIO [2011-07-01 18:27:52]: Proč svině? Já bych to šel klidně dělat. Vlezl bych na první obvod a nechal si ukázat od vedoucího TČ NP v ETŘce. Do hodiny by byl do půl těla z uniformy venku a po další hodině by zcela dobrovolně zasral ve zbrojáku svým mozkem všecky zbraně nepřítomných policistů ve skříni.
Všecky ty (jakože) při ohledačce zapomenuté zámky na různých dveřích a vratech, ty jakože poškozené dveře a okna a popsaná cesta pachatele objektem.... Já bych byl svině, kluci, to byste nevěřili jak by stoupnul počet sebevražd u velitelských kádrů. Každý pracovní den bych křoupnul dva takové ohvězdičkované králíčky Výdrholy, kteří si myslí, že jsou kdovíjak mazaní s tím křivením statistik.
Někteří by možná chtěli střílet po mě, ale já na rozdíl od nich s kvérem umím a jsem rychlejší. Na pažbě bych měl zářezy a doma fotky se svými oběťmi. Do dvou let bych se stal plně závislým alkoholikem, protože bych nestačil konzumovat všecky ty flašky, kterýma by mě vděční řadoví zásobovali. :D :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:49:17 01. 07. 2011
default.png
No až Denverovi dojde, že s takovými odborníky u nové inspekce si každý trolinku zběhlý polda vytře zadnici třikrát do roka, to tu bude zabitých chudáků bezcitnýma policajtama!!!! Denverovi musejí pak nejdéle do dvou týdnů dojít nutně oběti policejní zvůle. Vraždy v Midsommeru taky končí, došly jim oběti, tak proč ne Pepkovi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 18:27:52 01. 07. 2011
default.png
Já bych se nebál ničeho .-))) svině jsou a budou vždy a jestli mají být v IPČR nebo GI, to je jedno. Orgán jako orgán

Pokud vás budou chtít dostat, je jedno, jestli jste to udělali nebo na, jestli po vás půjde IPČR nebo GI.

Výhodu bych v tom docela i viděl, neboť čím víc tam bude lidí, někteří nerozumí práci policie a neprošli jí, tím lépe pro poldy. Když vidím, jak vyšetřují současné VŠ rychlokvašky, které alespoň čuchly k policejní práci, tak to půjde dobře .-)))))

Denvere, alespoň poldům projde sem tam nějaká ta vraždička, napadení, úplateček, nějaké to vydírání a utlačování, viď .-)))


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FANAS 17:30:30 01. 07. 2011
Fanas.jpg
"Šéfa GIBS bude jmenovat a odvolávat premiér po projednání ve výboru Poslanecké sněmovny příslušném ve věcech bezpečnosti."

Z toho je naprosto jasne, ze se bude jednat o organizaci, kde nebudou vubec zadne politicke zajmy.... :)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 10:41:28 01. 07. 2011
default.png
Předpokládám, že GIBS bude tedy zřízena a vyplácena z jiné rozpočtové kapitoly než Policie ČR.
Jinak osobně si myslím, že to až tak nic dobrého nepřinese, napojení některých vyšetřovatelů na organizovaný zločin či zneužívání SKPV politiky či podnikatelskými kruhy k vzájemným půtkám bude tím tuplem přehlíženo, na tuto činost již zcela určitě lidé s GIBS bez zkušeností u policie a s vyšetřováním nebudou mít buňky, akorát se rozjede hon na řadové policisty, že neudělali v přijmení na pokutovém bloku čárku.
Prostě nastává doba kdy ti policisté co se snaží konat svou práci a poslání budou v ohrožení, protože u policie obzvlášť platí kdo nic nedělá nic neskazí.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ACE-VENTURA 21:43:37 30. 06. 2011
default.png
No př těch škrtech co Kalousek chystá nás opravdu moc nezbyde, a nakonec místo hlídkařů na drobný krádeže budou jezdit kapitáni nejméně....:)no a protože hodnosti nebudou, tak proč vůbec budem mít uniformy, stejně jsou nejmocnější v civilu. Ekonomové, co nestáli na ulici ani minutu a rozhodují o tom co je dobré........

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:50:50 30. 06. 2011 blokovaný
default.png
NO JSEM TEDA ZVĚDAVEJ NA ZPŮSOB VYŠETŘOVÁNÍ a to né u hloupostí(krádeže rohlíků,kabelek,tašek na policejních služebnách atd.),ale U PODSTATNÝCH VĚCÍ!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 18:58:13 30. 06. 2011
Andras.jpg
Sláva vlasti císaři! Ať žije Rakousko-Uhersko!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio