Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Vláda posvětila vznik Generální inspekce bezpečnostních sborů

Foto: mediafax

Efektivnější boj s korupcí v bezpečnostních sborech, nezávislé a účinné trestní stíhání činů příslušníků a zaměstnanců policie, celní správy, vězeňské služby i samotné inspekce, jsou hlavní cíle Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Návrh zákona o jejím vzniku schválil na svém středečním zasedání kabinet Petra Nečase.

Autor: redakce
Publikováno: 30. 06. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIM-BURGER 18:52:24 30. 06. 2011
Pim Burger.jpg
ACE-VENTURA [2011-06-30 18:17:11]: No to se snad rozumí samo sebou, že bude zrušena Inspekce policie, ne?:-)) Spíš mě zaráží, že není na benzín (vím, že někde mají i dvě nádrže na měsíc) a právě v tuto dobu se začne zřizovat úplně nový úřad za víc jak 300 mega, který pak další rok bude žrát 280 mega. Takže kvůli nějakým +- 40 000 policajtů se promrhá tolik peněz. A tohle Kalouskovi nevadí. Je cosi shnilého ve státě českém...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ACE-VENTURA 18:17:11 30. 06. 2011
default.png
Chápal bych při současném zrušení IMV. Ovšem to vypadá na další trafiky.......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio