Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

2012, 2013 a 2014 snížení našich platů....

Ministerstvo práce a sociálních věcí (MPSV) navrhuje plošné snížení mzdových tarifů státních zaměstnanců o 10 procent a zároveň navrhuje změnit strukturu mezd, aby byl prostor pro finanční motivaci. Nejen snížení platů. Státní zaměstnanci přijdou o příspěvky na dovolené Ministerstvo financí plánuje přiškrtit fond kulturních a sociálních potřeb. Schodek rozpočtu by se měl snížit o 1,2 miliardy korun. Vláda v úterý večer schválila soubor nařízení, která mění platové tarify ve státní a veřejné sféře. Novinářům to po jednání vlády řekli premiér Petr Nečas a ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek. Nečas na noční tiskové konferenci upřesnil, že návrh týkající se platů duchovních nebyl na večerním jednání vlády nakonec projednáván. Tak jsem si to spočítal. Dnes beru 17,500Kč, od července nám chtějí sebrat 600Kč z rizikáče, v lednu 10%, a pak ještě další dva roky po 10ti%. To by znamenalo, že v červenci 2014 budu brát po 9ti letech u PČR 12,320Kč.??? Si dělají prdel ne? Už by si někdo mohl uvědomit, že zvýšení osobního je nenárokovatelná část platu, což se bude týkat jen oblíbenců. A i policajt je člověk...
PATOS :: Datum založení: 03. 07. 2011 :: celkem 97 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 21:34:22 03. 02. 2013
default.png
VLADIMIR-HAMPL [2013-02-03 20:07:37]: Jo, totéž jsem bral taky po dvaceti letech služby. Jenže po devatenácti jsem měl o šestku víc.
Výsluhy zrušit všem, co nedělají v přímém výkonu, výsluhu jen za přímý výkon. Protože všichni ti manageři si přivydělávají (jak jsem to celou dobu viděl za své praxe) na opravdu kdečem a to jen z titulu své funkce - že je lidi vidí jako pro sebe prospěšné. Samé úsluhy, podlízání... Ať už kšefty s muzikou nebo filmy kdy maníci chodili bez ostychu za vedoucím na oddělní atd atd atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLADIMIR-HAMPL 20:07:37 03. 02. 2013
default.png
Všechny Vás tu zdravím, jsem hasič a takový blog není na našich stránkách.Čtu tady kolik bereš po 9 letech.Já po 22 letech a projití několika posty jsem skončil na výjezdu. Což mi ani nevadí protože to potvrzuje dobrý zdravotní stav. Tak tedy po 22 letech mám 22900 Kč bez příplatků ty nevíme jestli je vůbec dostaneme.Nevím kolik hodin odsloužíš, ale toto je za čistých 240 hodin. Za posledních 5 let mám snížení o 5500 Kč. Problémy máme bohužel stejné 150 hodin zdarma atd.Rok a půl jsem byl na mobilním dohledu CÚ Kladno a tam to bylo o něco lepší k odslouženým hodinám.
Chtěl jsem se vrátit, ale podmínka byla znovu absolvovat psychologické vyšetření, no a jak to mohlo dopadnout jsem neschopný. Tak jsem se do toho opřel a testy ok, ale není místo byl jsem drzý. Psycholožka a ředitel byli na hodinu propuštěny. A to mám prověrky jako negativní lustraci, důvěrné NBÚ a k čemu, darebák má vzdycky pravdu, výsměch všem za práci-amnestie.Také jsem zde četl jsem tady hodně příspěvků a doopravdy je to síla když marodíš nepočítá se to do výsluhy atd.Nemáme to lehké a ještě se do nás trefují magoři, kteří závidí i tu zdaněnou výsluhu pro nás řadové almužnu. Přeji Všem lepší budoucnost. A taky si musím popíchnout měl bych řešení tvrdé, ale bylo by dobré a to bych musel být ministrem, ale samozřejmně né jako Radek......
Víte kolik má vnitro plukovníků víte kolik stojí ročně.Dva na kraj, zbytek do výkonu nebo pryč. Zrušit výsluhu a zavést novou důstojnou naší práci a všem stejnou, aby nám tu nevznikali Štěpánové s 80000 tisícovou rentou a my nemáme benzin......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:11:04 13. 11. 2012
default.png
JARDA [2012-11-10 19:03:19]: Jardo, nevím jestli jsi polda nebo ne, ale k tvému prvnímu odstavci: samozřejmě že četník nepřestává být četníkem jen proto, že od firmy odejde. Samozřejmě že se mě, stejně jako úplně každého občana, bytostně týká situace u policie, držet totiž po nocích hlídky proti gaunerům kolem domku, se mi jaksi nechce.
Tady si malinko nevidíš na špičku nosu.

Jestli jsi někde našel urážení sloužících kolegů, tak jediný koho soustavně asi podle tebe urážím je management policie, ale teda promiň, mě se zdá, že gaunera urazit nelze.

No a poslední odstavec platí, co už jsem ti psal: nauč se opravdu vnímat psané slovo pořádně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:07:40 13. 11. 2012
default.png
DAX [2012-11-11 22:18:23]: Tak dovoluji si poopravit nějaké maličkosti: především moje názory nebo lépe řečeno hodně negativní zkušenosti mají společného jmenovatele a ten není zdaleka jen současný: neschopný, líný, nekompetentní, gaunerský .... management Policie ČR. Z něho pak vyvěrá všechen bordel, co u firmy je.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 22:18:23 11. 11. 2012
dax.jpg
JARDA [2012-11-10 11:28:05]:
Jardo je to přesně tak jak píše Mythos. A k tomu tvýmu odkazu na Youtube o starých časech, tak věř, že sestřihat v podobném duchu zázrak po 89 a zákulisní čachry a kšefty Havlovi suity, tak se ti bude dělat špatně taky. Každá doba a každý systém má holt svoje hvězdy a svoje gaunery. V podstatě nic nového pod sluncem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 13:07:51 11. 11. 2012
mythos.jpg
JARDO: Hammer necítí odpor a opovržení k současně sloužícím kolegům, ale k současné POLICII a jejím pupíkům s tolika frčkama na rameni, že by se z nich ulilo dělo. To je sakra rozdíl. A jelikož sloužím, vůbec se mu nedivím.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:28:53 10. 11. 2012
default.png
JARDA [2012-11-10 19:03:19]: No nechápeš to proto, že to čteš blbě. To je celé.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 19:03:19 10. 11. 2012
default.png
HAMMER [2012-11-10 13:31:21]: díky za přehled tvých koníčků, ale co děláš ve svém volnu je jen na tobě. Jen mi připadalo, že se tu zbytečně rozčiluješ nad něčím, co nezměníš a čeho navíc ani nejsi pár let součástí.

Nic ti nechci bulíkovat, jen je zbytečné se tu rozčilovat a neustále urážet v současnosti sloužící kolegy.

Mimochodem když jsem před časem chtěl smazat profil, protože jsem přestal být členem společenství a nechtěl jsem tu už nic řešit. Bylo mi odpovězeno, že to na tomto serveru není možné. Tak jsem si řekl, že tu už nebudu přispívat. Když ale občas čtu tvoje příspěvky a v nich odpor a opovržení k současně sloužícím kolegům (v porovnání s tím jak to bylo v době tvé služby), tak opravdu nechápu co z toho máš...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 13:31:21 10. 11. 2012
default.png
JARDA [2012-11-10 11:28:05]: Díky za radu: Já těch koníčků mám: od osmnácti let posilku, od dvanácti modelaření, od třiceti cyklistiku, od patnácti cca historii... Co ještě mi poradíš?

Já tobě poradím, aby jsi otevřel oči. Pak mi řekni, kde vidíš u PČR cokoliv pozitivního a co se od doby, co jsem tam byl a šlo to pořád rok co rok dolů, změnilo k lepšímu? Platy? Materiální zabezpečení? Vážnost policie? Služba lidem? Výzbroj? Výstroj? Ukaž mi ta pozitiva a sociální jistoty, prosím tě!

Za nás to stálo za hovno, já nezapomínám na ty negativa, ale ten sestup se nezastavuje. Já nevzpomínám rád ani na vojnu, protože si dobře pamatuju jak moc dobře tam nebylo a co jsme si tam užili.

My jsme se měli blbě, ale vy se máte ultrablbě. Místo aby šel vývoj dopředu, jde se zpátky. Co mi tu chceš bulíkovat?

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 11:28:05 10. 11. 2012
default.png
Po cca měsíci čtení dokumentů v jazyce právníku si na ten jazyk zvykne snad každý. Je snad normální, že nově příchozí lidé z ulice jsou z tohoto jazyka trošku mimo.

I když asi máš pravdu. Když se mrknu třeba sem http://www.youtube.com/watch?v=edPzzx0oSYA tak to byl bezpečnostní aparátek jedná báseň. Na všech pozicích opravdový odborníci, člověk neměl strach večer si vyjít do parku, lidé na sebe byli hodnější, tráva byla zelenější, obloha byla více modrá... V určitém věku je pro člověka vše současné horší než bylo v jeho mládí, protože paměť vytřídila většinu negativ z mladých let. Tady už si stačí, jako správný důchodce, jen zazpívat Bejvávalo, bejvávalo, bejvávalo (dobře) ;) . Neříkám, že všechno je nyní v pořádku, ale osobně netíhnu k negativně založeným lidem, pesimistům. Skoro s jistotou se z nich stanou nevrlí dědci důchodci, ze kterých jsme měli v mládí srandu. Hammere zkus si najít nějakého koníčka. Uvidíš, že tě pak dění u bývalého zaměstnavatele nebude tak vytáčet.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio