Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Proklamačka Zarpuťyleho fandy švestek
Pepan Juklik
Foto: ten interfernet

Hodně čtu ty vaše švestkové zprávy na tychto stránkách a fakt si myslim lidé, že to tu přehanite. Zvlašt ten s tym německým jmenem Heinz se jmenuje, ten vás tu lakuje na modro. Evydentně je to  rebelant a problematyk jak svyňa. Tak sem se rozhodl, že vám tu dam nazor zdraveho synka z normalňi dědiny.

Autor: Pepan J bo chcu byt tajny
Publikováno: 07. 07. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAJASAN 22:19:13 12. 07. 2011
KajaSan.jpg
Výborně jsem se pobavil...víc takových článků, kde je několik polopravd a polomýtů...:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FANAS 06:35:56 11. 07. 2011
Fanas.jpg
..rozlamat sluzebaky, pripadne roztrhat obcanky !! A neni to jedno, jak je to napsany ? Ja se pobavil vyborne.... :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 11:51:29 08. 07. 2011
default.png
pepane já nejsem žádný "buditel jazyka ani lingvistycky odbornik" a metál přenechám povolanějším.

P.S. také jsem rodilý severomoravák a nějakou dobu jsem žil i v Ostravě, takže si snad něco z místního dialektu ještě pamatuji ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PEPAN-Z-ZUFANKOVIC 10:55:04 08. 07. 2011
default.png
Jarda

Sem rad, že sem tu potkal nerodileho odbornika na Ostravštinu. Pindy takych odborniku su přinosem pro civilizaciju. Ještě že rodily severomoravak si necha rád poradit od takeho lingvistyckeho odbornika. Jardo, nebyt takych buditelu jazyka jak sy ty asi by severomoravaci zapoměli jak mlet pantem. Napišu včil tym redaktorum serveru policista, aby ti předali jakýsyk metal za buditelsku činnost.

Pozn: Tento přispěvek opravil muj vlstny synek a chtěl za to dvě piva, tak sem ho vyliskal a připomenul mu, že reprezantacja rodiny se ma robit gratis. Tož se ti Jarda omlouvam jestli to synek zbojkotoval.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 09:35:04 08. 07. 2011
default.png
pepan: inspirace ostravakem? Ostravak sice píše s chybami, ale ty chyby dělá vesměs tam, kde to po přečtení napodobí ostravský přízvuk. Sám jsem tam několik let žil a myslím, že se mu to vcelku povedlo. U tebe mi to přijde jen jako ignorance pravidel pravopisu bez dalšího významu. Ostravaci a snad ani osoby podobné té na fotce by neřekli (nenapsali) slovo jako "švestkové" a hned o slovo dál "tychto" (jako je v první větě). Takže bohužel, čtení článku jsem vzdal- je pro mě nečitelný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DYINGCZ 00:40:45 08. 07. 2011
DyingCZ.jpg
Ježiš takhle už sem sa dlouho nepochlamal Pepane. A jako ten čížek na obrázku se k temu tematu taky pěkně fasnul. Vážně děkuju za originální odlehčení v téhle smutné době.
Zduř a držaj sa ať tě Znkvizice nedostane:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PEPAN-Z-ZUFANKOVIC 22:08:09 07. 07. 2011
default.png
Děcka tož kurňa nebojte se přispívat. Nikdy nezjisti ten vaš komputerovy adres, bo by to bylo nelegalni. A naše statni organi nerobi nelegalni vjeci ni. Bez povoleňi soudca by to nebylo možne a všichni tu víte, že naši soudci su neuplatni, teda pod dvacet taliřu, nad dvacet a domaci babovku už by je šykovny Ynkvyzytor asi zlomil. Ale komu by se chtělo pect babovku kvuli pindum svěstek ni?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CORRADO_CATTANI 17:06:14 07. 07. 2011
default.png
Pepan J má neobyčejně přesné informace... Rád bych se tímto přihlásil jako placený informátor s krycím jménem Pepek Vyskoč, bo mám k dispozici informace, vedoucí k odhalení jeho identity... Jestli teda ve fondech pro práskače... ééé tedy, chtěl jsem říct pro osoby pracující ve prospěch inspekce, ještě něco zbylo... (to v žádném případě není narážka na Vás pane Prasopse, vy jste přece odešel na vlastní žádost a případ byl odložen)...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio