Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JACK-RIPPER 12:11:59 02. 08. 2011
default.png
Možná špatný předpoklad. Co když šlo právě o to, aby Policie ČR potažmo policisté neměli v očích veřejnosti dobré jméno. Jen taková úvaha.

Jen si říkám dva dny po kauze Brno Delta tým zatýkání policistů na veřejností ve všech médiích. K tomu snížení rozpočtu a pravděpodobné propouštění. Když si dáš tyhle dvě proměnné dohromady vyjde ti možná účelá kampaň zaměřená proti policistům.

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LARRYFLINT 11:57:51 02. 08. 2011
default.png
Docela mi to vyrazilo dech !!! Ten způsob zadržení, jakoby zadržovali nějaké celosvětově hledané teroristy... Míra společenské nebezpečnosti jejich činu je nula nula prd... Ale souhlasím, že o zneužití pravomocí se jednalo, nicméně všechno se mělo řešit tajně, interně a přiměřeně !!! Na inspekci pracují taky policisté a policie by měla mít v očích veřejnosti dobré jméno, tak proč takové věci tahat do médií ??? Zase to na nás vrhlo špatnej stín, díky debilitě tupců inspekce... Co s toho máte ??? Že by melouch pro inspekci, prodat médiiím ty jejich záběry ???

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KVITAS 10:20:37 02. 08. 2011
kvitas.jpg
Kdyby nám hošani nahoře dovolili si přivydělat normálně, tak se to vůbec nemusí řešit.. Jak bych bych třeba mohl porušit zájem služby tím, že budu někde přidávat zedníkům?? Bohužel toto mi asi nikdo nikdy nevysvětlí a dokud tu bude to, co tu je, tak se to ani nezmění..

Jinak kluků je mi líto, doufám, že to nedopadne tak, jak by mohlo.. Vždyť co udělali?? Mají rodiny, hlad, hypotéky - a jen kvůli tomu, že dělají práci, která je službou lidem, si nesmějí přivydělat.. A to, že je sebrali na ulici, v uniformě.. Mám pocit, že z tohoto by se měly vyvodit důsledky, ne z toho, že si někdo přivydělává..

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PATR 22:35:28 01. 08. 2011
default.png
Dobrý večer kolegové. Na tomto "zásahu" inspekce je vidět zvrácenost celého tohoto systému. V roce 1975 jsme běžně chodili na Barandov na natáčení. Na MOVB Vinohrady na Míráku (kdo pamatujete)přišel někdo z televize za velitelem a ten se podíval do plánu a kdo mšl volno mohl si jít přivydělat. A dnes jsou na inspekci dementi, kteří znají právo a zakročují přiměřeně. Jen se podívejte na jejich vždy medialní zákroky a co se potom z toho realizovalo. Uniforma s pouty za asistence medií. Odešel jsem před 4 roky po 33 letech služby ale je mi z toho smutno, co našemu povolání dnes provádějí. Držte se a braňte se. Znejte právo a využívejte ho. Patr.

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAN-RUZOVY 21:54:58 01. 08. 2011
pan Růžový.jpg
Jo, sebrali v uniformě na ulici, pak nechali převézt vozidlem MOP, které řídili kolegové, do CPZ na cca 8 hodin.
Obyčejná demonstrace síly hodná úrovně dementa.
Nicméně, paragraf je klikatý a nakonec z velké bubliny a plácání do vody nezbude nic. Jako vždy, když je kauza takto medializovaná, aby si chrousti obhájili židle a odměny.
Není to zdaleka jediný případ ubohé demonstrace síly ze strany inspekce. Ale to pouze vypovídá o úrovni zakomplexovaných jedinců, kteří tam pracují.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:50:01 01. 08. 2011
Andras.jpg
Tak až dnes jsem ke psanému textu měl možnost shlédnout video ze zákroku inpekce proti policistům. Přátelé, oni je sebrali v uniformě, na ulici, a dali jim pouta! To samo o sobě už je dost silná dehonestace policejní uniformy, cti, vážnosti a důstojnosti, jako celku. Sebrat uniformovaného policistu na ulici a odvést ho v "klepetech", si nedovolilo ani gestapo! A zákrok rozhodně neodpovídal společenské nebezpečnosti jejich jednání.

Jiná věc je ovšem ta, že jejich jednání opravdu nemorální bylo. Melouch, i když nezákonný, je jedna věc, ale omezovat za úplatu ve volném pohybu ostatní občany, ať už v uniformě nebo bez ni, mi také morální a správné nepřijde. Určitě bych vyvodil minimálně kázeňské následky, možná včetně odejmutí hodnosti. Ale nikdy, nikdy bych si nedovolil souhlasit s tím, že provedu zátah takovým způsobem jako je na videu, pokud bezprostředně neohrožuje život, zdraví, nebo majetek.....

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 01:23:16 01. 08. 2011
dax.jpg
Přátelé, tady už nám nikdo z vládních tajtrdlíků a šašků z managementu PČR nemusí vyhrožovat krachem Řecka a podobnými strašáky. Tady už to hoši ke krachu a totální destrukce systému vedou mílovými kroky. Totální absence rozumu a stupidita je na denním pořádku. Kam tohle ti šašci chtějí nechat proboha dojít??? Práce policisty je podle některých dnešních chytráků stejná jako práce pokladní v Tescu, tak prý za co mají mít výsluhy???, pokud policista má po službě a ve svém volnu přesto vykonává policejní práci v uniformě, nebo i v civilu a třeba i za odměnu, tak je brán jako zločinec a je třeba ho dát do lochu, nejlépe na doživotí???? Kde to proboha jsme???? Proč si nevezmou všichni ti chytrolíni příklad ze země svobody a výspy demokracie USA a tamní policie??? To by se asi nestačili divit jak se to tam dělá.....určitě tam mají plné kriminály policistů, kteří si chtěli někde v uniformě po službě přivydělat ...Pánové jak praví klasik "chce se mi zvracet"...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAJNYDAY1 22:51:41 31. 07. 2011
.jpg
No považte, někteří měli doma i plastové zbraně. Brrrrrrrr.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu WALTER 22:30:32 31. 07. 2011
Walter.jpg
Jsem zvědavej, kolik papalášů za tento v dějinách Policie ohromný případ korupčního jednání, tak velké organizované skupiny Policistů dostane zase mimořádné odměny a nějaké to povýšení určitě taky bude......fakt ohromná kauza!!!!!
Kluci z Inspekce užíjte si ty odměny!!! za tuhle kauzu si jí fakt zasloužíte:(((((

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu UDIVENY 22:07:50 31. 07. 2011
default.png
Muj nazor je, ze kdyz je clovek policita, tak se za uniformu nestydi, chodi v ni i ve svem volnu a to radne ustrojen. Vidi ohrozeni BESIP, tak zakroci. Pote prijedou hosi v taktickych vestach s napisem Inspekce policie, vyskacou z aut, na chvili jsou akcni hrdinove a zadrzi te. No a ty nevis o co se jedna, protoze jsi jen cinil jak ti zakon uklada....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio