Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DANIK 21:53:27 31. 07. 2011
Danik.jpg
Jo jo, také si říkám, kolik energie, peněz a času hromady vyšetřovatelů tento velký případ naší inspekci stál. Takový obrovský případ - ta zneužítí služební plácačky a snad i služební zbraně, považte ty zločincy zneužili své pravomoci k zastavování aut. Jsem absolutně v šoku. Strašlivé, možná na ně měli zavolat URNU a neváhat s použitím zbraně. To dementi inspekční zase dostali nějaké udání a chlapci přiblblíci začichali snadnou čárku. A na věc kterou dělaj u nás, se dostavili pro 4 měsících a ptaj se kolegů na konkrétní den před těmi 4 měsíci. Hrdinové, tam zase tušili velmi těžkou čárku, tak to nemaj zájem.

Kam tohle spěje. Kdyby přitom někoho poškodili či někomu ublížili, tak beru, ale takhle to vidím max. na kázeňské řešení. Ale třeba se pletu. Rád přivítám další názory.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu UDIVENY 21:47:54 31. 07. 2011
default.png
V danem pripade neni ani co odsuzovat.... Ono by bylo asi spolecensky prijatelnejsi resit situaci udelovanim blokovych pokut bez bloku nez praci... A neni se cemu ani divit. Clovek po zaplaceni poplatku, splatek musi i neco jist. Ryba smrdi od hlavy. Nedivil bych se, kdyby ve svem volnu ridil dopravu i nejaky inspektor Inspekce PČR!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 17:55:54 31. 07. 2011
Andras.jpg
A situace bude horší a horší. A jak říkal John, inspekce musí dostávat velké peníze a odměny, aby mohla tyto velké ryby stíhat. :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ABRAXAS3 17:51:56 31. 07. 2011
default.png
Zaplaťte Policii nebo ji zaplatí nekdo jiný, občané proto mají naprosté pochopení. To jen kre--ry jako rudý prokurátor Judr. Megela se s chutí připravuje na svůj další monstrproces.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu WALTER 15:58:56 31. 07. 2011
Walter.jpg
Dobrý den :)
Docela mě překvapila reakce lidí ve fórum uvedeného článku. Očekával jsem, že nás budou lidé odsuzovat, ale spíše stojí za náma.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio