Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Bude se vylučovat? Rozhodnou o tom aktivní čtenáři webu
Pravidlo 1. Mluvit k věci
Foto: P-CZ

Pokud jste pravidelnými návštěvníky webu policista.cz, víte, že jedním z principů, na kterém staví, je absolutní otevřenost v diskusích a debatách. Vy, čtenáři a čtenářky, většinou policisté, jste dokázali, že tenhle princip je životaschopný – přesto, že v debatách často létají pořádné jiskry, i v těch nejvypjatějších chvílích jste se dokázali až na úplné výjimky udržet v přijatelných mezích. Vývoj v posledních měsících nás nicméně nutí k mírné regulaci debat na webu.

Autor: redakce
Publikováno: 21. 08. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X 17:40:20 21. 08. 2011
default.png
....Mezitím se ale v roce 2007 povedl Dušanovi geniální tah, když se stal jedním ze dvou redaktorů webového portálu www.policista.cz, určeného ke komunikaci policie s veřejností. Portál provozuje Občanské sdružení Policista.CZ, jehož je Stuchlík zakladatelem a které je placené z peněz státu a nevládních organizací typu Open Society Fund miliardáře George Sorose...

To by mě ani ve snu nenapadlo že tento server je placen z peněz daňových poplatníků a defakto podporuje "rebelii" uvnitř policie, když dovoluje se zde svobodně vyjadřovat o nedokonalostech a kritizovat činnost uvnitř policie :-) :-):-)
To vypadá na planetární konspiraci (možná i UFO)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DENVER 17:38:57 21. 08. 2011 blokovaný
default.png
HONZAD [2011-08-21 17:33:47]: :-))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu HONZAD 17:33:47 21. 08. 2011
honzad..jpg
smarja, ty uz meles nesmysli. a to co linkujes se tady probiralo pred rokem, ci kdy... a s tematm to navic nesouvisi.

Me naopak na tomhle tematu pripada pekne, pozoruhodne az zabavne, ze, pokud to dobre chapu, tak o sobe bude hlasovat i denver, ne? dyt tam ma tady na serveru tolik prispevku ..jak kdyby ho za ne platili! :-)

Hele, denvere, jak budes hlasovat?? :-) Znas to, je to jak ve volbach: kazdy hlas rozhoduje!! :-):-):-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:08:16 21. 08. 2011 blokovaný
default.png
http://www.antifa.cz/content/dusan-stuchlik-publicista-znalec-extremismu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DENVER 17:03:15 21. 08. 2011 blokovaný
default.png
HONZAD [2011-08-21 16:59:12]: Ano vytvořila se tady jistá komunita lidí a každý kdo si jí DOVOLÍ ODPOROVAT,TAK MUSÍ Z KOLA VEN.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu HONZAD 16:59:12 21. 08. 2011
honzad..jpg
helejse brecinku, prestan tady skucet. tenhle server, tedy hlavne ty debaty, vytvari bezesporu jistou komunitu lidi. A komunita ma pravo rozhodnout, koho ve svem stredu chce, nebo ne..
je to stejny jako kdyz si na mejedanech pravidelne otravoval blbejma recma a k ranu ses navic poblinkal ... tak te tam proste prestali zvat :-) ... je to jejich pravo.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 16:45:18 21. 08. 2011 blokovaný
default.png
Sami se nad sebou tady zamyslete jestli jste DOBRÝ LIDI,KTERÝ MAJ POCHOPENÍ PRO DRUHÉ A SOCIÁLNÍ CÍTĚNÍ.Je tady pár lidí o kterých si myslím,že jsou opravdu dobrý a hodný lidi,je jedno kolik jich tady je,ale bylo by nečestné kdybych to před svým vyloučením nepřiznal a nepoděkoval jim za to,že jsou takový a nepopřál jim v životě jen to dobrý.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu FAJNYDAY1 16:28:32 21. 08. 2011
.jpg
DENVER [2011-08-21 16:23:17]: Denvere, píšu ti jeden z posledních příspěvků.... ty si neuvědomuješ tu tragikomedii? Je evidentní, že jsi na paškále ty a poslední (možná) chvíle využíváš k osočování ostatních, kteří mají o tobě rozhodnout? .-))))))))

Myslím, že to teď děláš opravdu dobře.... a sáhni si do svědomí i sám. Tvé rasistické, urážlivé, nepravdivé a ubohé argumenty jsou na obtíž už tolikrát, že je na čase skončit.

Pokud uznáváš demokracii, právo většiny, vyčkáš v poklidu času příštích.-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu MARTOO 16:28:18 21. 08. 2011
martoo.jpg
V jiném případě bych s tímto krokem nesouhlasil, jenže v tomto konkrétním je naprosto na místě. Dotyčný nemá absolutně žádnou racionální argumentaci natož fundovanost v oblastech, ve kterých se tak často angažuje.

Každé vlákno, do kterého přispívá, je naprosto znehodnoceno a doslova zapleveleno osobními útoky, které každého jen otráví. Sám jsem do takovýchto vláken přestal cokoliv psát a na jakýkoliv podnět dotyčného reagovat.

Ať se na to dívám z jakéhokoliv úhlu, jeho hlavní důvod příspěvků je osobní zviditelnění a znehodnocení témat, které jsou zde publikovány redakcí nebo přímo přispěvateli. V tomto případě pak již nejde o nesouhlas či nespokojenost s prací policie, ale o systematickou likvidaci jednotlivých témat a tím i tohoto fóra.

Příspěvky jako takové neukazují ani jiný pohled na konkrétní věci. Zpravidla se jedná o snůžku komolených a překroucených faktů, které nemají sloužit jako námět na slušnou a fundovanou diskuzi, ale jen jako cílená provokace.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DENVER 16:23:17 21. 08. 2011 blokovaný
default.png
Ještě by mi zajímalo co zapleveluju.Píšu pouze k tématu,momentálně jsou mé příspěvky v jedné jediné diskuzi a to ještě té,která byla založena PRO MNE.Navíc jakým PRÁVEM MAJÍ O MNE ROZHODOVAT OSTATNÍ,KTEŘÍ MI TADY SPROSTĚ NADÁVAJÍ,COŽ REDAKCI STEJNĚ JAKO OSTATNÍ VĚCI DOLE ZMÍŇENÉ NIKDY NEVADILO.I pár čtenářů si tady několikrát všimlo,že to co se tady píše proti mne(ŽE JSEM DEMENT,KRETEN ATD.)TAK JE TROŠKU MOC A REDAKCI JE TO FUK A NAOPAK V TOM TY LIDI PODPORUJE!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio