Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Bude se vylučovat? Rozhodnou o tom aktivní čtenáři webu
Pravidlo 1. Mluvit k věci
Foto: P-CZ

Pokud jste pravidelnými návštěvníky webu policista.cz, víte, že jedním z principů, na kterém staví, je absolutní otevřenost v diskusích a debatách. Vy, čtenáři a čtenářky, většinou policisté, jste dokázali, že tenhle princip je životaschopný – přesto, že v debatách často létají pořádné jiskry, i v těch nejvypjatějších chvílích jste se dokázali až na úplné výjimky udržet v přijatelných mezích. Vývoj v posledních měsících nás nicméně nutí k mírné regulaci debat na webu.

Autor: redakce
Publikováno: 21. 08. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JARDA 16:14:46 21. 08. 2011
default.png
I když nebudu mezi vyvolenými, rozhodně jsem pro zablokování jednoho konkrétního uživatele, který zaplevelil tolik diskuzí, že už je poslední dobou ani moc nečtu.

P.S. denvere, netuším kolik ti je let, ale obecně se považuje psaní se zapnutým caps lockem za nevhodné. Je možné takto vypíchnout jedno dvě slova ve svém příspěvku, ale rozhodně ho nepsat celý- minimálně mě takto psaný příspěvek odradí od jeho přečtení. Taky tato "drobnost" o tobě docela dost říká, aniž by člověk znal tvé názory na svět okolo.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DENVER 15:30:57 21. 08. 2011 blokovaný
default.png
OMANB [2011-08-21 15:25:10]: A OZVAL SE ČLOVĚK,KTERÝ TADY ČASTO OBHAJOVAL PANA SRNSKÉHO(JEN PRO VYSVĚTLENÍ PAN "OMAMB" JE TAKÉ Z PMJ BRNO) A JEHO DRZOST ZAŠLA TAK DALEKO,ŽE TADY SPOLU S REDAKCÍ UVEŘEJŇOVALI KONTA,KAM MAJÍ LIDI ZASÍLAT PENÍZE ČLOVĚKU OBVIŇENÉMU S UKOPÁNÍ BEZBRANÉHO 40 KILOVÉHO ČLOVĚKA.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 15:30:20 21. 08. 2011
default.png
Rozhodl jsem se na policista.cz již nepřispívat a to z důvodu výše popsaných. Uvedením toho článku se mi vrací důvěra v tento server a zdravý rozum redaktorů, kteří jinak odvádí velmi slušnou práci.

Jsem rád, že celý problém řeší a vymysleli velmi kulantní způsob. Uvidíme jak to dopadne. šanci mají obě strany .-)))

A pro dotyčného "nezbedu" (hledal jsme hodně dlouho slušný termín) chci uvést... nejde o obsah, ale o formu. Pokud se někdo neumí chovat v rámci nastavených pravidel, prostě přijde plácnutí přes prsty. A to konečně přichází. Bylo neúnosné, aby se každá debata zvrhla v jedno nekonečné kolovrátkové téma.

Nikdo zde nemá určitě zájem se jen plácat po rameni a bránit se kritice, občas i pravdivé, ale..... každé chování má své hranice.

Pro možné kritiky takového rozhodnutí redakce uvedu, že pokud se tohle někomu nelíbí, nechť si založí své fórum (zdarma a za 5min to lze zvládnout i s průměrnými znalosti výpočetní techniky) a tam si zavede svá pravidla.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu OMANB 15:25:10 21. 08. 2011
default.png
Potrefená husa už kejhá a já jen chválím redakci za tento krok, který však dle mého názoru měl přijít dříve...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DENVER 15:19:58 21. 08. 2011 blokovaný
default.png
TAKŽE KAŽDÝ KDO NESOUHLASÍ S NÁZORY ZDE DISKUTUJÍCÍCH,TAK JE ŠKODNÁ????????A NEHLEDĚ NA TO,ŽE SE REDAKCE VŮBEC NEZABÍVÁ TŘEBA HANOBENÍM NĚJAKÉHO ETNIKA(V JINÝCH DISKUZÍCH JSOU NAOPAK VYLOČENI TITO PŘISPĚVATELÉ)A ANI SE NEZABÍVÁ PŘÍSPĚVKY,JAKO ŽE NĚKDO DOSTÁVÁ NĚKOHO(KDYŽ SE NIKDO NEDÍVÁ)BEZDŮVODNĚ DO NEMOCNICE.COŽ JE DOST ZVLÁŠTÍ A VEDE TO K PODEZŘENÍ,JESTLI REDAKCE NEPODPORUJE TRESTNOU ČINOST,ŽE????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio