Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tréning na fyzické testy

Na rozdíl od většiny ostatních tazatelů ("jaktovochcat") by mě zajímaly následující otázky: 1. Vaše příprava k dosažení max. počtu bodů ve F.T.? (Tréning, strava, zátěže, treadmill atd.) 2. Vaše zlepšování v průběhu přípravy. 3. Váš výsledek (before and after) 4. Váš osobní hec 5. Tipy k udržení a zlepšování kondice i po F.T. Díky všem za odpovědi
STRIGA :: Datum založení: 09. 09. 2011 :: celkem 28 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SAGZAR 12:03:32 01. 04. 2012
default.png
HAMMER [2012-03-30 19:23:13]: Hammere...víš, co je paradoxón? Když se policisté mají tak špatně a jsou v takovém nebezpečí...a managerská hovada se předpokládám rekrutují z těch řadových policistů....tak prostě, kde a jak se z policisty stane to managerské hovado?

Já myslím, že řešení je snadné -- aby se policisti dostali nahoru a změnili to.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RAPTY 20:34:38 31. 03. 2012
default.png
Všimli jste si, že když se zde na foru probírá nějaké téma, tak se to za chvíli objeví na novinky.cz a jiných serverech?

Nedivil bych se, kdyby se objevil článek o psychologické nezpůsobilosti policistů, protože dle příspěvků na foru většina u psychotestů lhala :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 19:50:44 31. 03. 2012
martoo.jpg
PITTRS [2012-03-31 09:29:55]:
Tak tenhle článek je takové vaření z vody, stejně jako podobný, již dříve uveřejňovaný, o AČR. Zda je sám o sobě pravda či ne, ani nemá cenu spekulovat, to máš pravdu.

Na druhou stranu je tam takových nesmyslů, že článek rozhodně nelze nazvat na úrovni.

Nesmysly:
1/ 3. tělesná skupina detektivové a vyšetřovatelé? Jaktože i na OOP máme ve hlídkách i na DS policisty ve 3. tělesné skupině?

2/ Ve 4. tělesné skupině se ani nepřiblíží ke zločincům? Třeba technici OKT SKPV jsou taky ve 4. tělesných skupinách. A provádění identifikačních úkonů či zajišťování srovnávacího biologického a pachového materiálu dělá kdo?

3/ Jak ví údajné procento plavců a neplavců? Mě se třeba na to nikdo nikdy neptal.

4/ 2. tělesná skupina má minimum 36 bodů, z toho musí splnit na každé disciplíně minimálně 4 body, což třeba u kliků je 18, ne jak píše autor 22.

5/ Pracovníci z kanceláří, předpokládám, že myslí 4. tělesnou skupinu, nemusí dělat kliky? Kde to vzal? Pokud je mi známo, měli by sice splnit pouze cca 8 bodů, nevím přesně, jelikož se mě toto netýká, ale musí absolvovat všechny disciplíny.

6/ Fyzické testy jsou povinné pouze ve dvou případech? Pokud je mi známo, máme je absolvovat každé dva roky, nebo je to snad jinak?

Autor by se nejdříve měl obeznámit s fakty a pak plodit takovýto článek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PITTRS 09:29:55 31. 03. 2012
pittrs.jpg
malý příspěvek do diskuze :D
http://www.novinky.cz/krimi/263475-policiste-maji-problem-s-obezitou-nekteri-ani-neumeji-p...

má cenu to nějak komentovat????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:23:13 30. 03. 2012
default.png
CHIP [2012-03-29 20:35:23]: Chipe, Amerika je země zcela jiné kultury než my. Do souvislosti s používáním Taseru a mizerné kondice bych to nedával.

Ty vado, ale s těma hodinama služebního tělocviku to je snad sranda, ne? To si děláš srandu???!!!! To ty kluky ta hovada managerská chtějí fakt nechat pozdechat nebo co už?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:20:00 30. 03. 2012
default.png
SAGZAR [2012-03-29 20:24:26]: Pesimista? Co si ověřuješ? Já mluvím o PČR a jejích ztrátách, ne "obuvnících".

Tady píšeš že chceš trénovat na fyzické testy a jedním dechem že by jsi stokilového chlapa někam táhnul i se židlí? Jak ho zakloníš, židli prdnou nohy a nějspíš ti spadne na tvoje nohy a nejspíš ti je notně pochroumá.

Elektrickej aparátek vezmeš jako kde?

Že se někdo chce prát s policistou je opravdu nezákonné, jenže to nikoho moc nezajímá a to včetně tvého vedoucího. Ten nechce mít problémy, ten ti po třetím "napadení" dá jasně najevo, že jsi problémový policista když drbany nezvládáš a ty si pak svinsky rozmyslíš nějaké napadení někam hlásit.

Amerika nejsme, ale tvůj nicnetušící bezstarostný a plný bezpečí civilní život se promění i u nás v něco, co jsi ani netušil, že existuje. Já ti říkám, že jdeš do války a uděláš dobře, když to co nejdřív pochopíš. Ty totiž nikdy nevíš co ten druhý má, ty musíš vždycky jednat tak, jako by ji měl. I ten blbý řidič nebo spolujezdec na obyčejné kontrole. Protože on ji může mít každý dvoustý, a jen každý pětitisící ji bude chtít na tebe vytasit, ale jakmile se mu to podaří, čicháš macešky zespoda.

No a to poslední je nejlepší: až dostaneš po držce, tak už nikomu nic nedáš a nikoho nikam nekopneš, budeš rád když ti neseberou pistoli a nezmalujou tě jako hada. Jakmile se necháš trefit, v akci končíš, tohle skutečně není americký film.

No, snad ti na škole udělají nějakou představu co a jak, prootže vypadá to, že jsi docela slušně nakročený do průseru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAGZAR 21:29:57 29. 03. 2012
default.png
myslím přijímací testy k městské policii. Viz ale uplně původní příspěvek a má první reakce na něj --- cílem byla příprava ne na minimální počet bodů, ale na maximální...to podle mě není až tak jednoduchý.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 20:35:23 29. 03. 2012
Chip.jpg
To Sagzar: Myslíš přijímací testy k URN nebo ZJ? Asi ano, protože testy pro druhou výcvikovou skupinu zvládne každý kdo je zvyklý se alespoň minimálně hýbat. Pro jakéhokoliv i rekreačního sportovce jsou jednoduše směšné. Navíc (pokud se jedná o testy k PČR) tyč už je dávno zrušená a nahražena celomotorickým testem.
To Hammer: Nynější systémy výcviku jsou skutečně založeny na kombinaci teleskopického obušku a slzotvorných prostředků. Díky Bohu, teleskopický obušek není tonfa a moderní pepřové spreje jsou kapku účinnější, než ty zelený srágory co jsme měli dříve. Není to ale jen otázka České republiky. Třeba v USA je už 99% zákroku řešeno za použití Taseru. Neříkám zda je to dobře nebo špatně, je to prostě tak. Jedná se o naprostou rezignaci na snahu naučit policisty něco z pestré palety bojových dovedností, která je docela pochopitelná. Vzhledem k tomu, že nám výrazně klesá fyzická kondice a pohybové schopnosti celé populace, není myslím jiná cesta. Kdyby byl každý četník stokilový nositel černého řemene v plnokontakním karate, bylo by to jiné. Jenže jak motivovat "bojovníky" ke vstupu do našich řad, když si třeba "na dveřích" vydělají za pár večerů daleko víc, než u nás za měsíc. A udělat z nich bojovníky až po nástupu? Vzhledem k tomu, že pro příslušníky druhé výcvikové skupiny, (běžné uniformy), je plánováno 8 výcvikových bloků po cca 6 hodinách, během kterých musí četníci projít prověrkami, procvičit mimo střelby i taktiku s vozidlem a taktiku v budovách, zbývá na nácvik donucováků cca 5 dvouhodinových bloků za celý rok. S takovou časovou dotací, by z četníků neudělal bojovníky ani Bruce Lee. Jasně řešením by bylo, kdyby na sobě policisté makali ve svém osobním volnu, ale kolik z nich to dělá, 1 nebo 2 procenta? A ti stejně nezůstanou na ulici příliš dlouho a končí na URN, ZJ, nebo SPJ. A je se čemu divit? Jasně, ulice je základ policejní práce, ale taky dno potravinového řetězce...:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAGZAR 20:24:26 29. 03. 2012
default.png
HAMMER [2012-03-29 18:20:05]: ty seš strašnej pesimista, ale na mě s tím nechoď, já si všechno ověřuju :-))

Když koukneš do výroční zprávy městské policie v Praze za rok 2011 ( http://www.mppraha.cz/o-mestske-policii/vysledky-cinnosti/zprava-o-cinnosti-mestske-polici... )

tak se tam dočteš toto:
"V návaznosti na prováděné zákroky a další úkony jsou zaznamenávány i případy fyzických útoků na strážníky. Za hodnocené období bylo zaznamenáno celkem 84 útoků na strážníky v souvislosti s výkonem jejich pravomocí a jejich počet zaznamenal oproti předchozímu roku nárůst (+11, tj. +15,1 %). Všechny služební zákroky byly úspěšně dokončeny, útočníci byli strážníky zpacifikováni, zajištěni a předáni Policii ČR."
to je přece strašně hezký, ne? =)
(ta poslední věta)

Ty myslíš, že lžou?

---------

já nevím, jak bych vyřešil stokilovou gorilu, která nechce vstát ze židle. Asi bych ho vzal i s židlí, zaklonil za opěrátko dozadu a jak pytel brambor bych ho odtáhl kam je potřeba, zřejmě pryč z hospody...když nechce vstát, tak co s ním? Třeba nemůže vstát..? A kdyby měl problém, tak vezmu nějakej elektrickej aparátek a dám mu pár voltů, aby si sedl na prdel, připoutám ho k tý židli a pokračuju v původním plánu. Až je z hospody pryč, tak mu zavolám odvoz na policejní stanici...

---------

Jinak já sice nevím, co se stane, když někdo jde a chce se prát s policistou, ale tipl bych, že to bude nezákonné ne? Tak zas snad lidi (kromě ožralců) nejsou uplní trotli, přece nebudou chtít dát policistovi z prdele po tlamě, když ví, že by pak šli do vězení. To by ta provokace vyšla hodně draho...
Se mi zdá, že tady z ČR děláš divokej západ. Zatím furt ale Amerika nejsme, každej druhej tu nemá pistoli...a doufám, že ani mít nebude. Nejhorší, co se mi může stát je, že mi dá někdo po držce dřív než uhnu. No tak dá. Já ho pak kopnu do koulí, dám mu želízka a bude.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:20:05 29. 03. 2012
default.png
SAGZAR [2012-03-29 01:36:55]: Ó hochu, já si nestěžuju, já lituju tyto kluky a holky ale nelituju společnost, která má takovéto ochránce. Ta si je zaslouží.

V dnešní době je důležitější schopnost učit se nové věci, ty vado, a to v té minulé době jako nebylo, jÓ? Před tvojí dobou tady žili asi troglodyti... :D Tak mi řekni, co uděláš se stokilovým chlapem totally na plech, necitlivým na ten tvůj obuch (já jednomu sevřel hlavu tonfou ve zkřížených rukou a on nereagoval jinak, než že mu začalo natékat krví oko, ale ze židle nevstal), necitlivým na KASR, naprosto nevnímajícím a domáhajícím se sexu se servírkou. S tebou tam bude další podobný trénující na ty dva kotrmelce co máte vy zdechlinky jako fyzické testy :D :D a vidím jasně, jak se učíte nové věci: otevírání dveří hospody na opačnou stranu svou hlavou, uhýbání před vlastním obuškem nechtěně zapůjčeným drbanovi, hřbitovní chrchlání až se sami vydýmíte KASRem a nakonec letecký den bez Květů.

Víš co jediné na tyto maníky platí? Hrubá síla, že mu v zápase s tebou těélo na těélo prostě dojde kyslík. Ale na to ho musíš držet a nesmí se ti hnout, aby ti nemohl dát hlavičku, prohodit tě přes šprlata za šentyš atd.. Nesmíš mu ublížit, jinak tě jeho advokát rozebere jako papír od bůčku.

Kua tebe bych chtěl mít v zácviku, první zákrok bych tě poslal učit se nové věci, pak bych sebral ty kanady co po tobě zůstanou a varoval NASA, že to co proletělo kolem vrat z Černobylu v protisměru na oběžné dráze byl můj mladý, co se učí nové věci!!!! :D

Já chci lístky do první řady na tvoje vystřízlivění!!!! :D

Ty si asi nedovedeš představit co se stane, až budeš stát proti gorile o hlavu větší a padesát kilo starší a nebudeš moci ustoupit, co? Nejspíš to na místě zapraští, zasmrdí, zakňučí a zašplouchá.
Takže mladej: ještě ti to nikdo neřekl, tak jsem první: jdeš do války a na kecy o nových věcech se tě tam nikdo v hodně situacích ptát teda nebude. Jenom na to, co umíš ze sebeobrany v praxi a jakou máš sílu a rychlost. Ne jak jsi ojebal ty vaše dva kotrmelce na přijímačkách. Uniforma je pro řadu maníků terč, ne něco, co někoho zastraší. Bát se tě budou jenom ti slušní, ale ne ti, co proti nim budeš muset jít. Policie má x krát více mrtvých a zraněných ve službě než celá armáda. Teda měla za doby, kdy tam byli chlapi, co uměli v pětačtyřiceti letech bez přípravy ty testy, co vy je nejste schopni udělat, dát v pohodě rok co rok. A právě takové oběti Langerova řádění jako jsi ty jsou jasný kanonenfutr. Jdeš tam jen spoléhat na štěstí, nic víc. Přeju dobrého andělíčka strážníčka nebo rychlé nohy. Pamatuj: hřbitovy jsou plné hrdinů, zbabělci se dožívají vyššího věku.

Tady už jenom chybí, aby naše mladé zdechlinky začali učit konečnou fázi sebeobrany sestávající ze tří stupňů tvrdosti:

fáze jedna: útěk

fáze dva: zběsilý útěk

fáze tři: nadávky z úkrytu

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio