Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tréning na fyzické testy

Na rozdíl od většiny ostatních tazatelů ("jaktovochcat") by mě zajímaly následující otázky: 1. Vaše příprava k dosažení max. počtu bodů ve F.T.? (Tréning, strava, zátěže, treadmill atd.) 2. Vaše zlepšování v průběhu přípravy. 3. Váš výsledek (before and after) 4. Váš osobní hec 5. Tipy k udržení a zlepšování kondice i po F.T. Díky všem za odpovědi
STRIGA :: Datum založení: 09. 09. 2011 :: celkem 28 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SAGZAR 12:27:56 29. 03. 2012
default.png
já vím, že reaguji na půl roku starý dotaz, ale zájemci k policii jsou i v tomto půlroce :-D ..a nikdo zde neposlal odkaz, podle čeho trénovat na fyzické testy. Ony dva odkazy si myslím, že jsou fakt dobré, protože když pojedeš dle těch tréninků, tak to má výsledky. Před tím jsem si dělal kliky sám a takový progress jsem vůbec neměl, naopak jsem stagnoval. Takže je lepší se držet toho rozpisu...

jinak na slečnu, co neudělá ani podesáté 14 kliků, mám stejný názor..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GRIZZLY 11:11:28 29. 03. 2012
Grizzly.jpg
SAGZAR [2012-03-29 01:36:55]:
Hele ty současné minimální požadované výkony ve fyzických testech jsou tak měkké, že by je měl zvládnout úplně každý, kdo není nemocný a alespoň trochu sportuje nebo sportoval. Když jsem se před pár roky k jedněm fyzickým testům nachomýtl, viděl jsem tam nějakého možná skoro čtyřicetiletého chlápka s bříškem, který je poctivě udělal na nějakých 70 bodů. Ale stejně tak jsem tam viděl i nějaké slečinky, co už tam prý byly snad podesáté a pořád ještě nedokázaly zvládnout minimální počet tuším nějakých 14 kliků? Asi doufaly, že jim to dají za účast... Jakou sílu pak asi dokáže taková krasotinka vyvinout při zákroku, když nezvládne ani hloupých 14 kliků se svým 50 kg tělíčkem?

PS: Jen pro informaci - svým prvním příspěvkem v tomto vlákně reaguješ na půl roku starý dotaz.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAGZAR 01:36:55 29. 03. 2012
default.png
mimochodem (četl jsem některé jiné diskuze, kde např. HAMMER si stěžuje na současné usoplence) si uvědomte, že když celá společnost bachratí, tak je naprosto v pořádku, když i policajti bachratí.

Zdá se mi vysoce racionální po nich chtít, aby měli lepší kondičku než dejme tomu oněch 95% populace (většina zločinců nejsou atleti). Chtít aby měli lepší kondičku než dejme tomu 99,9% populace bych shledával jako iracionální, neboť by to příliš zužovalo výběr...a v dnešní době jsou důležité jiné věci, např. schopnost učit se novým věcem a postupům a tak umět reagovat na měnící se společnost a měnící se požadavky kladené na policisty. Určitě důležitější než umět udělat 80 kliků...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAGZAR 22:42:24 28. 03. 2012
default.png
pánové...
na plný počet bodů je třeba udělat 49 perfektně provedených kliků. Tolik kliků neudělá dle statistik 95% populace mezi 20-29 lety (což jsou ti nejsilnější, předpokládám). U ostatních cviků neznám ten percentil, ale předpokládám, že testy jsou vyvážené a tedy, že plné počty jsou nastaveny tak, aby jich bylo schopno dosáhnout dosáhlo méně než 5% populace. Žádné kotouly se tam nedělají.

Pokud jde o stokilového ožralu, tak nepředpokládám, že by ožralci patřili mezi oněch 5% populace. Navíc alkohol jak známo snižuje rychlost reflexů a policista je obvykle vybaven parťákem a obuškem...navíc (doufám) alespoň částečnou znalostí nějakého bojového umění...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GRIZZLY 20:38:14 28. 03. 2012
Grizzly.jpg
HAMMER [2012-03-28 18:09:37]:
Se nediv, dospěla nám generace playstation a PC povalečů... Tys měl jako malej ve škole poctivej tělocvik bez možnosti se ulejvat, odpoledne jsi lítal venku, hrál s kámošema fotbal, jezdil na kole, lezl po stromech a možná i dělal nějaký organizovaný sport. A i toho, kdo byl opravdu lenoch, tehdy dostali do formy alespoň na vojně. Ovšem nemalá část dnešní omladiny přijde domů ze školy, hodí tašku do kouta a zapne PC... V 18 letech mají problémy s bolestmi zad, uběhnout pár kilometrů v kuse, udělat správně kotrmelec atd... Ale tohle aktuálně začíná být celosvětový problém a některé z ozbrojených složek už musely slevit z fyzických nároků na uchazeče, protože měly problém naplnit stavy...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:09:37 28. 03. 2012
default.png
Jak se může vůbec dvacetiletý nebo pětadvacetiletý mladík připravovat na ten jeden kotrmelec? Vždyť vy to z pravidelného sportování musíte udělat levou zadní. Mladý má šestnáct a tyhle testy dělal za třistaprocentní hranicí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:07:19 28. 03. 2012
default.png
Ty se musíš připravovat na těch pětadvacet kliků a já nevím třicet sedů lehů? A co jako budeš dělat na první obchůzce se stokilovým agresivním bolest necítícím ožralou? Nejspíš ho rozesměješ, než tě vystřelí na oběžnou dráhu. To nemyslíš snad ani vážně, víš vůbec kam jdeš? Nebo teda spíše jako co tam jdeš? Víš co to je kanonenfutr?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAGZAR 16:36:17 28. 03. 2012
default.png
já se na lehsedy připravuju (pravda, ne moc systematicky) pomocí tréninku na http://www.twohundredsitups.com/index.html

a na kliky pomocí tréninku na http://www.hundredpushups.com/

Mám strach hlavně z toho člunkového běhu (ten mi v tělocviku nikdy nešel) a pak z té tyče (opět, nepovažuji se za extra obratného). Proto chci z lehsedů a kliků dosáhnout maximálního počtu bodů, pokud jde o běh, tak to nějak uběhnu podle mě na slušný počet někde kolem půlky a na člunkový běh a tyč mi bude stačit to minimum 5 bodů, což doufám, že takový nemehlo zas nejsem..


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio