Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tréning na fyzické testy

Na rozdíl od většiny ostatních tazatelů ("jaktovochcat") by mě zajímaly následující otázky: 1. Vaše příprava k dosažení max. počtu bodů ve F.T.? (Tréning, strava, zátěže, treadmill atd.) 2. Vaše zlepšování v průběhu přípravy. 3. Váš výsledek (before and after) 4. Váš osobní hec 5. Tipy k udržení a zlepšování kondice i po F.T. Díky všem za odpovědi
STRIGA :: Datum založení: 09. 09. 2011 :: celkem 28 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ILLEGAL 17:55:26 28. 05. 2013
iLLEGAL.jpg
Nedávno jsem absolvoval fyzické testy k Celní správě, kde jsou FT stejné, jen bodově jinak ohodnocené (velmi malý rozdíl)a musím říci, že průměrnému mladému člověku nemohou dělat problémy. Sám jsem bodovou hranici překročil o dvojnásobek bez problémů. Bez jakéhokoliv předchozího tréninku. Ještě jsem si před samým výkonem stačil dát před sportovním areálem no stress cigaretku :D. Nejsem aktivní sportovec ani nějaký vzpěrač z posilovny. Na druhou stranu tvrdím podle mého názoru, že hubený chcípáci jako já,mají jistou výhodu při těchto testech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BELLAGIO 12:48:11 26. 05. 2013
default.png
Myslím, že každý průměrný sportovec zvládne fyzické testy k PČR úplně s přehledem a nemusí se na ně ani extra připravovat

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VIDOCQ 20:23:38 20. 09. 2012
default.png
no, zdá se, že u některých skupin je to opravdu jen formalita. Která vyhláška to řeší, netušíte? Nemůžu to nikde najít..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LAFREE 23:54:09 02. 08. 2012
default.png
3 skupina musi mit minimalne celkem 18 bodu a zaroven z kazde discipliny aspon 1 bod, zato 4 skupina jen celkem 9 bodu... dobrý co?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VIDOCQ 15:22:22 02. 08. 2012
default.png
Jak je to s 3. skupinou, víte někdo jaké je bodové minimum? Díky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:36:51 02. 04. 2012
default.png
To jsi mě připomenul, tímhle jsem je vytáčel do nepříčetna, když jsem řekl, že umějí perfektně zneužívat svoje pravomoce a ještě líp umějí nepřijímat žádnou zodpovědnost za svá rozhodnutí. Viz například rozpis noční služby, nýásledná hádka s náma že píše blbiny, ráno samozřejmě žádná výslednost a on začal, co tam na těch nočních jako děláme. No co by? Co nám napíšete, šéfe.

Marné, akorát se zavzdušnil a druhou noční to samé. Je vůbec možné, aby byl někdo tak úžasně tupý?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 12:32:47 02. 04. 2012
john158.jpg
tož Ogaři tak, kdyby se museli všechny připosrané pokyny vedoucícho psát do.. například do ETŘ nebo do knihy instruktáží.. tak aby je později nemohl zapřít, tak by se tím tyhle nešvary vyřešili, nahovno ústní pokyn.. pěkně to napiš at vidíme co seš za managera.. jo vydávat pokyny to je to jednodnuché, ale nést odpovědnost.. to už nee..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:37:52 02. 04. 2012
default.png
SAGZAR [2012-04-01 20:52:43]: Jo, tak jako totální zobák dostaneš na výběr a to buď uposlechnout přímý ale jen ústní rozkaz nebo si můžeš stěžovat rovnou na (dneska) GIPS. Nadřízenému to hlavně nedělej, protože odtud to všecko pochází.

Až to pak přijde na přetřes, vedoucí řekne, že rozkaz zněl nějak úplně jinak, že jsi to jen nepochopil správně a už jedeš z kopce. Kdyby jsi byl takový borec a chtěl ten rozkaz písemně, vedoucí couvne, ale ty jsi od té doby popičista!

Mimo to oni udělají pakárnu i ostatním, takže ty nejenže budeš mít problémy s vedoucím, ale i s kolegy, co bez ptaní šlapou brázdu. Nemáš na výběr, pokud se nemíníš zařadit, zapomeň na nějakou kariéru, odměny, osobní... O takové tam není zájem, to ti říkám rovnou a kolegové ti to potvrdí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAGZAR 20:52:43 01. 04. 2012
default.png
HAMMER [2012-04-01 15:35:36]: to teda já dělat nebudu... Možná ale budu u sebe soustavně nosit zaplej diktafon :-D ..jestli tam jsou opravdu takoví hajzlíci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:35:36 01. 04. 2012
default.png
SAGZAR [2012-04-01 12:03:32]: Manageři se skutečně někdy rekrutují z řadových, ale taky jsou to boční vstupy. Ale ne z takových řadových, kteří dělají práci policejní. Toliko z takových, kteří se aktivně podílejí na křivení statistik = ochraně zločinců kvůli svým odměnám. Já si kdysi myslel, že mají odměny tak možná do pěti táců no a myslel jsem samozřejmě blbě. Jde to do desítek tisíc.

Pokud chceš u policie výše, musíš si ruce až po ramena zasvinit soustavným pácháním trestné činnosti. Pak nemůžeš nic na nikoho vynést, protože tě mají v hrsti. Je to to samé, jako když řadový polda vezme úplatek. Jakmile vezmeš, už tě drbani mají v hrsti. Už nejsi polda, ale lump.

Nastoupíš jako mladé nic netušící telátko a než se stačíš rozkoukat, už máš na stole první testík své loajality k vedení: zamortizovat škodu na krádeži sprosté tak, aby šla dneska pod pět táců. Podle toho jak si vedeš dostaneš další úkol a podle toho i odměny. Než stačíš pochopit oč jde, jsi v tom až po lokty. Odměny formou osobního ale dostaneš i tehdy, když budeš mydlit čárečky hlava nehlava a to systémem co nejvíc a jedno za co. Nejlépe vyděšeným důchodcům za lékárničky a stačí po kile, to si nebudou stěžovat, jak mě přímo nabádal můj nadřízený. Nedělám si srandu.

Můžeš si stěžovat jako jsem to udělal já. Akorát tě musím upozornit, že si musíš stěžovat služební cestou a budeš si stěžovat do rukou ještě většího lumpa, než který je tvůj bezprostřední nadřízený. Výsledek bude jediný a to tvůj pád na žebříčku služebního hodnocení tak hluboko, že ze své studny uvidíš hvězdy i ve dne!!!!

Z policisty se managerské hovado nestane, tím už jedinec jde když k policii jde. Nějaké pojmy jako smysl pro čest, povinnost, pravdomluvnost, kolegialitu - to takový nezná.
Myslíš si asi, že jdeš k policii darebáky stíhat, ale omyl: ty je jdeš poslouchat! Oni ti budou velit. To ti potvrdí každý slušný polda.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio