Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Sprejové svítilny
Tornádo u obecní policie
Foto: Pavel Černý

Nejen příslušníci Městské policie Praha již po delší dobu s úspěchem využívají zcela nové vybavení, které umožňuje provádět noční zákroky mnohem bezpečněji a efektivněji. Tento „služební hit“, nazvaný TORNÁDO, se už v současnosti plošně zavádí i u celní správy, další součásti oficiálních ozbrojených složek nyní tuto novinku testují či přímo uvažují o jejím zakoupení. O co se vlastně jedná?

Autor: redakce
Publikováno: 18. 09. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 16:58:41 19. 09. 2011
Andras.jpg
FS2 [2011-09-19 13:25:49]:

Pravdu díš, neméně kvalitní a účinné pepřáky vyrábí i firma Sabre ( http://www.detex.cz/sabre-red-peprove-spreje/ ). Já osobně používám léta spreje od firmy intergas. ( http://www.intergas.cz/index.php?p=50 ) a otestováno přímo ve výkonu proti 190 cm ožralé hroudě svalů s úspěchem:-)


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FS2 13:25:49 19. 09. 2011
default.png
THOR [2011-09-19 12:55:26]:
No, myslím, že svítilna je prostě k tomu, aby si s ní člověk posvítil, jedno kde, tma, jako tma, ne? A když po 14 dnech od nafasování nedosvítí ani metr před člověka a k tomu na spreji není datum exspirace, tak já téhle "novince" ve výzbroji MP netleskám.

Chápu, že si někdo chce přivydělat k platu, ale když už něco lifrují k MP, tak by to mohlo být alespoň v kvalitě výzbroje, kterou to nahrazuje.

O tom, že když se člověku nastříká do obličeje pepřák, tak mu není hej, to je pravda, ale to není vynález ESP :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu THOR 12:55:26 19. 09. 2011
default.png
Tak my jsme na jednotce nafasovali všichni tyto nové pepřáky a zatím si nikdo sestěžoval. Když se to zkoušelo na jednom kolegovi, tak se z toho sbíral docela dlouho :-)No a ta svítilna určitě není určena k prohledávání objektu, je to spíš taková nouzovka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FS2 20:04:48 18. 09. 2011
default.png
"Tenhle je repasovanej, tak tam není datum spotřeby, tak kdyby s tím něco bylo, tak přijďte". Tak s těmito slovy jsem dostal tohle "TORNÁDO" ve skladu. Takže až ho budu v nouzi potřebovat a vystříknemi mi z toho jen čůrek na ruku, tak ho pak mohu vrátit a třeba dostanu jiný kus:-D

Asi po 14 dnech jsem si tímhle vynálezem potřeboval posvítit v objetku a svítilo to úplně na nic - takže z mého pohledu je to pěknej shit a zletej TW1000 v tom byla alespoň UV složka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio