Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kam kráčíme..

Člověk by asi musel být slepý, aby neviděl budoucnost na které se sám svou ignorancí podílí. Na světě byla jedna země, která měla skutečnou demokracii, nedávno v ní propukla válka a údajný vůdce padl, ta země je Libye. Zamyslete se nad jejich demokratickým a sociálním systémem, jednalo se o zemi bez prezidenta, bez premiera, bez parlamentu, pak asi mnohým dojde co tady tolerujeme.. YT:http://www.youtube.com/watch?v=OeSSSA-BFvM
KAREL-150 :: Datum založení: 11. 11. 2011 :: celkem 187 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAX 00:49:02 12. 11. 2011
dax.jpg
Něco pro ty ,kteří jsou zastánci jediné a svaté západní pravdy...

Zajímavý postřeh očima člověka, žijící 10 let v Libyi.

V naší televizi jsou ty "pravdy“ trochu naruby a hlavně na ...
Proč je napadena Libye? EU se potýká s ohromnými finančními problémy,
a jedna evropská země po druhé upadává do bankrotu. Zóna eura je opravdu zdecimovaná a má ohromné problémy. USA všechny své zdroje utratily před 12 léty a vnitřní i zahraniční dluhy se prohlubují. EU a USA dluží Libyi za dodávky ropy skoro 200 miliard dolarů. V roce 2012 skončí koncese velkých naftových společností, které mají právo na těžbu libyjské ropy. Kadafí požaduje splacení dluhů nebo chce uzavřít mezistátní smlouvy s jinými zeměmi a společnostmi.
Z tohoto důvodu je Libye napadena. A zdalipak má libyjský občan důvody, aby se bouřil proti režimu Muamara Kadafiho? Myslím, že ne. Jestliže se podíváme na životní úroveň Libyjského národa a výhody, které jim zabezpečuje stát, pak se mají velmi dobře; žijí si jako malí bozi. Libye má 6,5 mil. obyvatel a má 14 mil. registrovaných automobilů. Když někdo chce studovat v kterémkoliv státě na světě požádá si stát a ten mu zajistí byt, auto, stravu, bezplatné studium a měsíční stipendium 2300 dolarů. V Libyi se neplatí voda, elektřina, plyn, daně, úvěry jsou bezúročné. Když do pěti let nemůžeš úvěr splatit, odepíše ho stát, nebo ho splácí za vás. Každý plnoletý občan Libye když dosáhne 18 let dostane klíče od bytu. Když si chcete koupit auto, složíte 20,3 procenta ceny a zbytek dotuje stát. V Libyi koupíte za 10 dolarů 85 litrů benzínu nebo nafty. V Libyi jsou potraviny velmi levné, 10 kg chleba stojí 0,15 dolaru. Libyjci nepracují fyzicky, vše dělají cizinci. Žil jsem 10 let v Libyi v různých městech a nikdy jsem neviděl, ani jednoho žebráka. Libyjci nejdou pracovat do tzv. "bílého světa", neboť to nemají zapotřebí. V Libyi není nikdo ožebračen, není mu odejmut byt nebo auto protože nesplatil úvěr, není to tak, jako v tzv. demokratických zemích, které se vrhly na Libyi. Otevřeně, je mi líto libyjského národa, neboť se chce přetvořit na nájemní pracovní sílu, pracovat za 100 dolarů, kde ztratí všechny dosavadní výhody a o pohodlném životě, jakým žili doposud, se jim bude jenom zdát. Milan Kratina




Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAJNYDAY1 22:26:15 11. 11. 2011
.jpg
Tak to jsi buď slepý, nebo nevím. Mimochodem - čemu říkáš "v posledních desetiletích"?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 21:34:09 11. 11. 2011
default.png
Rusko, Čína .... nebo nějak sem nepostřehl, že by některá s těchhle zemí prosazovala svoje zájmy v posledních desetiletích vojensky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 17:57:37 11. 11. 2011
default.png
stenli: mohl bys prosím uvést příklad velmocí, o kterých píšeš? Žádná mě nenapadá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 15:03:26 11. 11. 2011
default.png
tohle a mnoho jiných videí jsem viděl..a samozřejmě rozesílal dál. Člověka bolí, že jeho země je součástí zločinecké organizace NATO ( ač ofic. propaganda hovoří o organizaci jako o poslech míru a svobody ). Člověka bolí, že zrádné krysy ( představitelé západních režimů ) jsou naši spojenci. Jestli není na čase přibrzdit touhy našich politiků a začít směřovat k velmocem, které nevedou útočné války, nepodílí se na teroristických útocích, nenapadají jiné suverénní státy pod záminkou lži.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 11:01:47 11. 11. 2011
Karel.150.jpg
Mnoho snadno rozporuplných informací s mediální propagandou lze nalézt na tomto zdroji:

http://www.vlastnihlavou.cz/kaddafiho-smrt-podani-poradu-168-hodin/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 11:00:46 11. 11. 2011
Karel.150.jpg

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio