Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Adventní papíroví čerti Inspekce Policie (REDAKCE)

Adventní papíroví čerti Inspekce Policie
ilustrační
Foto: čert

A opět tu máme adventní nadělování obvinění ze strany Inspekce Policie. I tento rok dodrželi někteří kolegové z Inspekce Policie tradiční předávání papírových čertů  státním zástupcům, aby tak dotáhli celoroční statistiku červených čárek na vyšší úroveň. A je třeba poznamenat, že tento rok se našim kolegům z IP skutečně povedl a úroda podobných kauziček je nadmíru vysoká.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 25. 11. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 17:39:40 25. 11. 2011
default.png
Zde je indicie, proč inspekce toto udělala:

"Například to, že policisté nedokázali s jistotou říci, zda psychicky narušený a ozbrojený muž, proti kterému použili zbraně, měl či neměl prst na spoušti. "

znovu si přečtěte slova, že "policisté nedokázali s jistotou říci"

Kde to jsme? V přijímači k policii? Snad k případu napíšu svůj záznam a na jeho znění trvám. To je naprostý základ první zásady poldy vrátit se ze služby živý, zdravý a netrestaný. Nic ke svému záznamu nechci dodat a nic vynechat. Žádné diskuse o ničem jiném. Pokud ten "policista" řekl, že neví, není si jistý, čemu se kua diví?

"Na vaše vlastní kydy není nikdo zvědavý!" pravil nám náš vyučující když jsme psali úřední záznam.

"Vemte si zákon a slovo od slova ho přepište na vaši modelovou situaci."

Pak nám to vzal a jednoho po druhém uvrtal v jeho "kydech".

"Znovu, nechci vidět ty vaše slinty: nejsem si jistý, myslím, neviděl jsem dobře.."

Osoba, kterou jsme v souvislosti se zákonem o policii č. ... § .... odst..... písm... určili jako nebezpečného pachatele po všech zákonných ústních výzvách ve smyslu § ... z.č ... k jeho osobě, aby opustila úkryt s rukama nad hlavou, pomalu a tak, aby jí bylo vidět na holé ruce, opustila náhle a prudce svůj úkryt s předmětem, který jsem identifikoval jako krátnou střelnou zbraň namířenou mým směrem a směřovala přímo ke mně. Zřetelně jsem viděl, jak zbraň pozvedává a toto jsem vyhodnotil jako snahu vystřelit na mou osobu. Z výše uvedeného plyne, že útok na můj život a zdraví bezprostředně hrozil, proto jsem dle ust. § ... TZ o nutné obraně použil svoji služební zbraň v pudové střelbě s kladným účinkem - útok pachatele ustal a tento upadl na záda.

Napsal jsem to z hlavy a po pěti letech od policie, při troše práce by to bylo naprosto neprůstřelné.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:21:12 25. 11. 2011
default.png
Jinak si ještě docela slušně pamatuju, že jsem neměl přehled ani o případech kolegů na stejné služebně tak, abych si dovolil takovéhle soudy jako vy tady. Čím míň toho umím, tím víc do všeho vidím, co?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:18:49 25. 11. 2011
default.png
Jinak dohady jsou tady dobré, ale pánové: chtěl jsem napsat, že "všichni víme", ale nenapíšu. K policii se dostala spousta lidí, co nejsou schopní tu práci ani pochopit. Nechápou pranic ani to, jak dneska média podávají info a jak rozdílný od toho, co podávají veřejnosti média, je obsah každého spisu, o kterém média pindají. Čili jejich vlastní práce. Máte vůbec diskutující tady nějaké přidělené případy? Já o tom podle těch předčasných naplákanečků tady pochybuju.

Pokud je máte, začínám věřit tomu, že dneska už nikdo nehledá v případu objektivní pravdu, ale nejsnazší cestu k jeho ukončení. Jako ta inspekce. Podle sebe soudím tebe aneb jak to kurvíte sami, tak to podle vás dělá i ten inspekčák.

K té otázce, kdo udělá co s inspekčákem, který překročí svoji pravomoc, to si jako polda tady ze všech dělá někdo prdel nebo co? Vy nevíte co se dělá s někým, kdo se dopustí trestného činu?

Co to dneska slouží za blbce? Pokud vím, trestní řád jasně říká jaký je postup, kolem §160 to všecko máte. Nebo jste už tak připosraní, že ani nezahájíte co máte? Si přečtěte svoje povinnoasti a přestaňte se alibisticky ptát, co s tím kdo udělá, hlavně teda někdo jiný.

Pokud podle vašich slov tady máte indicie, že inspekčák pochybil, jste četník a ty indicie vám proto, že jste četník a svoji práci zvládáte sedí jako zadek na hrnci, je ten inspekčák v loji. Jeho chyby znamenají výhru druhé strany. Tohle vás nikdo neučil nebo co?

Případ nikdo z vás dopodrobna neznáte, jako malé děcka věříte novinářům a jejich žblechy berete jako hotovku, ale emoce vůči frajerům z inspekce už tady jedou na plné pecky, křiváky lezou do žeber...

Ty vado, jestli takto dneska vyšetřujete svoje případy, tak to potěš ocas!!!! :D :D


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:01:01 25. 11. 2011
default.png
PAVEL-JP [2011-11-25 07:19:22]: Tak a teď si utři zaprskaný monitor a jdi si namočit hajzlák, aby se ti líp škubal! :D :D :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 14:07:04 25. 11. 2011
default.png
Tady tohle je jasnej další důkaz strachu o vlastní koryta na úkor řadových policistů. Stejně, jako se roztrhl pytel s novými IAŘ, stejně i inspekce někde musí vykázat činnost, protože se bojí o svoje koryta. Na složité případy, kdy by mohli jít třeba proti vysoko postaveným policistům si netroufnou a nemají na to ani vědomostně. Proto se snaží za každou cenu udělat kolegy, kteří něco dělají.
Pro mě tohle rozhodnutí znamená jedno... instruovat v podobných případech hlídky aby zůstaly před domem a jistily okolí dokud nepřijede ZJ. Já rozhodně nehodlám nikoho z nich namočit do průseru. Taky by z nich pak inspekce spolu s novináři mohli udělat další Delta tým (což je jeden z dalších jasných příkladů touhy některých členů inspekce po zviditelnění se).
Dokud bude platit pravidlo, že u IP končí ten nejhorší povahový, morální a odborný odpad, bohužel na tom lépe nebudeme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 10:39:50 25. 11. 2011
default.png
Proti takové práci inspekce, nepípnu ani slovo:
http://brno.idnes.cz/policista-prodaval-informace-drogovemu-dealerovi-za-penize-i-za-pruty...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-JP 09:43:35 25. 11. 2011
default.png
CATANI [2011-11-25 08:56:12]: k tomu co píšeš, už není co dodat, naprosto s tebou souhlasím a pánové z inspekce by měli konečně začít myslet hlavou, ale toho se asi nedočkáme.
Oni si sedí v teple na zadku v devátý plat. tř. a o práci na ulici toho asi moc neví a podle toho to taky vypadá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 09:30:00 25. 11. 2011
offtopic - kliknutím zobrazit
default.png
re:bled

Denvere, zkus něco jiného než ty kamery a znalecký posudky. Tím se proflákneš už ve druhém příspěvku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 08:56:12 25. 11. 2011
default.png
V této kauze je zjevné, že inspekce se vymkla jakékoliv kontrole, odmítá respektovat zákon o policii a při hodnocení důkazů postupuje podle svých pravidel(spíše bych řekl anomálií vlastního zvráceného myšlení), což je zřejmě vlastní volná judikatura zákona, která je jediná správná a vychází z toho, že policista musel vždy udělat něco špatně a to buď aktivně nebo neaktivně.

Na druhé straně někteří oceňují vyjádření šéfa pražské policie, ale k tomu bych dodal dovětek. V této situaci, kdy řadový zakročující policista díky choutkám a zvrácenosti této společnosti a jejich noshledů, prožívá trauma se samotného oprávněného zákroku. Mu nakládají další trauma, že se měl nechat zatřelit a nikoliv zastřelit pachatele. V pozadí usmívající se tisková mluvčí, vyjadřuje skutečný vztah, nevýkonných policejních složek k lidem, kteří mnohdy s nasazením vlastní cti a života, riskují pro ně, pro ně podobné a občany této země vlastní život.Nebudu dodávat za jakých sociálních a platových podmínek.

Víra, že státní zástupce případ zastaví je bezbřehá ano či ne, to uvidíme. Za bezesné noci policisty, zkracující jeho život a podlamující důvěru v tento stát jako noci s ním sloužicích kolegů nebo noci ostatních řadových policistů, nevyváží nějaké kecy managera, ale už konečně jejich činy.

V situaci, kdy je zřejmé, že Policie ČR se stala nástrojem politiků a kriminálníků, kdy jejich prostřednictvím ekonomicky vydírána, aby nestrkala nos tam kam nemá.
By si měl uvědomit managment, že čest policisty je více.Klobouk dolů z vystoupení brig. gen. JUDr. Jiřího Vorálka.Pokud si managment a aspoň ti, kteří jsou policisté a mají svou čest neuvědomí, že jsou na jedné lodi s těmi co jsou na ulici a v každodenním kontaktu s občany, budeme svědky honů na policisty nikoliv na pachatele trestných činů.

A ještě mne napadá co se stane dotyčnému inspektorovi slavné inspekce a jeho nadřízeným, pokud se prokáže, že jeho prověřování bylo vykonstruováné, nerespektovalo zákon? Bude povýšen nebo převeden do nové inspekce a policista prožívající trauma, že z pochybení, né svého ale nějakého inspektora může skončit ve vězení, se nedočká ani od něj omluvy a věty typu "sorry vole".

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-JP 07:19:22 25. 11. 2011
default.png
HAMMER [2011-11-25 06:21:06]: takže v tom případě ty jsi sloužil bez cti, jsi opravdu zvláštní tvor a tvoje komentaře jsou opravdu směšný, hodné tak pubertálního mladíka. Jednou tlučeš tím svím kladivem tak podruhé onak, ty nejsi kladivo ty jsi divnej brouk. Mimo jiné kolikrát jsi šel ty do takového zákroku, protože o tom mluvíš jako bys tím několikrát prošel, nebo ti snad poradila příručka příslušníka SNB

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio