Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Adventní papíroví čerti Inspekce Policie (REDAKCE)

Adventní papíroví čerti Inspekce Policie
ilustrační
Foto: čert

A opět tu máme adventní nadělování obvinění ze strany Inspekce Policie. I tento rok dodrželi někteří kolegové z Inspekce Policie tradiční předávání papírových čertů  státním zástupcům, aby tak dotáhli celoroční statistiku červených čárek na vyšší úroveň. A je třeba poznamenat, že tento rok se našim kolegům z IP skutečně povedl a úroda podobných kauziček je nadmíru vysoká.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 25. 11. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PAVEL-JP 09:43:35 25. 11. 2011
default.png
CATANI [2011-11-25 08:56:12]: k tomu co píšeš, už není co dodat, naprosto s tebou souhlasím a pánové z inspekce by měli konečně začít myslet hlavou, ale toho se asi nedočkáme.
Oni si sedí v teple na zadku v devátý plat. tř. a o práci na ulici toho asi moc neví a podle toho to taky vypadá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 09:30:00 25. 11. 2011
offtopic - kliknutím zobrazit
default.png
re:bled

Denvere, zkus něco jiného než ty kamery a znalecký posudky. Tím se proflákneš už ve druhém příspěvku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 08:56:12 25. 11. 2011
default.png
V této kauze je zjevné, že inspekce se vymkla jakékoliv kontrole, odmítá respektovat zákon o policii a při hodnocení důkazů postupuje podle svých pravidel(spíše bych řekl anomálií vlastního zvráceného myšlení), což je zřejmě vlastní volná judikatura zákona, která je jediná správná a vychází z toho, že policista musel vždy udělat něco špatně a to buď aktivně nebo neaktivně.

Na druhé straně někteří oceňují vyjádření šéfa pražské policie, ale k tomu bych dodal dovětek. V této situaci, kdy řadový zakročující policista díky choutkám a zvrácenosti této společnosti a jejich noshledů, prožívá trauma se samotného oprávněného zákroku. Mu nakládají další trauma, že se měl nechat zatřelit a nikoliv zastřelit pachatele. V pozadí usmívající se tisková mluvčí, vyjadřuje skutečný vztah, nevýkonných policejních složek k lidem, kteří mnohdy s nasazením vlastní cti a života, riskují pro ně, pro ně podobné a občany této země vlastní život.Nebudu dodávat za jakých sociálních a platových podmínek.

Víra, že státní zástupce případ zastaví je bezbřehá ano či ne, to uvidíme. Za bezesné noci policisty, zkracující jeho život a podlamující důvěru v tento stát jako noci s ním sloužicích kolegů nebo noci ostatních řadových policistů, nevyváží nějaké kecy managera, ale už konečně jejich činy.

V situaci, kdy je zřejmé, že Policie ČR se stala nástrojem politiků a kriminálníků, kdy jejich prostřednictvím ekonomicky vydírána, aby nestrkala nos tam kam nemá.
By si měl uvědomit managment, že čest policisty je více.Klobouk dolů z vystoupení brig. gen. JUDr. Jiřího Vorálka.Pokud si managment a aspoň ti, kteří jsou policisté a mají svou čest neuvědomí, že jsou na jedné lodi s těmi co jsou na ulici a v každodenním kontaktu s občany, budeme svědky honů na policisty nikoliv na pachatele trestných činů.

A ještě mne napadá co se stane dotyčnému inspektorovi slavné inspekce a jeho nadřízeným, pokud se prokáže, že jeho prověřování bylo vykonstruováné, nerespektovalo zákon? Bude povýšen nebo převeden do nové inspekce a policista prožívající trauma, že z pochybení, né svého ale nějakého inspektora může skončit ve vězení, se nedočká ani od něj omluvy a věty typu "sorry vole".

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-JP 07:19:22 25. 11. 2011
default.png
HAMMER [2011-11-25 06:21:06]: takže v tom případě ty jsi sloužil bez cti, jsi opravdu zvláštní tvor a tvoje komentaře jsou opravdu směšný, hodné tak pubertálního mladíka. Jednou tlučeš tím svím kladivem tak podruhé onak, ty nejsi kladivo ty jsi divnej brouk. Mimo jiné kolikrát jsi šel ty do takového zákroku, protože o tom mluvíš jako bys tím několikrát prošel, nebo ti snad poradila příručka příslušníka SNB

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:29:46 25. 11. 2011
default.png
ANDRAS [2011-11-24 23:03:57]: Slibem nezarmoutíš, slíbit můžeš co chceš. To je trapas, kam policie došla. Slib!!!! :D :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:28:36 25. 11. 2011
default.png
LUKAS-CISAR [2011-11-24 23:27:54]: Nevím o čem se bavíte: pokud dobře napíšu slovy zákona, že jsem měl důvodnou obavu o svůj život a zdraví nebo životy a zdraví jiných osob, nemusím se bavit o žádném pachatelově prstu na spoušti. Jasná nutná obrana. Pokud inspekčák nechal zahájit TS, musel ten záznam být ale dobře dokurvený. Nechá-li tam zasahující akční kolega mezeru pro inspekci, proč se diví, že mu tam inspekce vleze? On dělá v práci celou dobu totéž s jinýma. Ten meč má jaksi ostré obě strany, pánové. Nebo jinak: když chcete někomu dát tonfou, nesmíte se s ní napřed trefit sobě po vejcích, když ji "roztáčíte".

Pokud jdu do takového zákroku, musím mít v hlavě ujasněno, co můžu a co ne a za jakých okolností. Hledat to a vymýšlet až ve stresu potom, to máme pak tady tyhle výsledky.

Ten kluk může být naprosto v právu. Bohužel co je mu to platné, když svoji práci nezvládá a sám se svým ÚZ dostane do průseru? Jinak nerozumím tomu, co tam dělal jeho nadřízený, za nás přijel i ředitel aby ti poradil, jenom aby nebyl průšvih.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:21:06 25. 11. 2011
default.png
DAX [2011-11-25 02:07:33]: Kua, tak koncem cti u policie a službou vlasti do roku 1989 říkáš například asistenci esenbáků u loupeží soukromého majetku sedlákům, vražd odpůrců režimu a podobně? Tak tomu říkali strýci esesáci taky.
SNB chránila komunistické papláše, bez svolení KSČ byli naprosto nedotknutelní. Nerob si prdel, soudruhu! Služba se ctí skončila v roce 1948.
LUKAS-CISAR [2011-11-24 23:27:54]:

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 02:07:33 25. 11. 2011
dax.jpg
ANDRAS [2011-11-25 00:29:03]:
"apropo by mě tak zajímalo, proč již není přísaha, ale slib. Defacto ten slib co je teď, je jen jakási forma smlouvy. Kdežto přísaha je zvláště závažný slib, který se dovolává něčeho, co je posvátné. Např. pro policisty čest a služba vlasti"

Kolego - Přísaha už není proto, protože Policie už není vojensky organizovaný sbor, ale státní firma s managementem, vedoucími a ředitely a veškerými pitomostmi co k tomu patří. U policie skončila služba vlasti a čest rokem 89 a už 20let se policie záměrně ničí a dehonestuje vládními zločinci a jejich mediálními pacholky.
Osobně bych mohl obětovat svůj život pouze pro konkrétní lidi ale pro zájmy tohoto mafiánsko-zlodějskýho státu ani náhodou. Dokud se tady nebudou uznávat skutečné morální hodnoty a tento stát nepovedou lidi ,kteří tyto hodnoty budou ctít a nenastolí se skutečný řád a pořádek, tak žádné zlepšení ani u policie nebude a bude to jenom horší a horší.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 00:40:13 25. 11. 2011
Andras.jpg
BLED [2011-11-25 00:31:00]:

A to jsi se dozvěděl kde? Já si koupil kameru z vlastních prostředků, stejně jako mnoho mých kolegů, a zákroky si nahráváme právě z toho důvodu, že lidi lžou a vymýšlejí si. PČR by jistě vše na kamery nahrávala, leč na ně nejsou peníze. Ale to by většině lidí skončila legrace a policii by se konečně začalo dařit - pokud by se vše nahrávalo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLED 00:31:00 25. 11. 2011
default.png
LUKAS-CISAR [2011-11-24 23:27:54]: Ono je opravdu bohužel napováženou fatk,že PČR nechce nahrávat služební zákroky na kamery....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio