Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Adventní papíroví čerti Inspekce Policie (REDAKCE)

Adventní papíroví čerti Inspekce Policie
ilustrační
Foto: čert

A opět tu máme adventní nadělování obvinění ze strany Inspekce Policie. I tento rok dodrželi někteří kolegové z Inspekce Policie tradiční předávání papírových čertů  státním zástupcům, aby tak dotáhli celoroční statistiku červených čárek na vyšší úroveň. A je třeba poznamenat, že tento rok se našim kolegům z IP skutečně povedl a úroda podobných kauziček je nadmíru vysoká.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 25. 11. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PITTRS 16:13:55 24. 11. 2011
pittrs.jpg
souhlasím, andrasi, problematika nevhodného střeliva Pčr je promílána odborníky již pěknou řádku let...a kupodivu, odborníci se shodují, vnitro ne. Zákrok jako takový ani kolegu hodnotit nemůžu a nebudu, ale myslím, že Inspekci pěkně vyrostla křidélka...z holuba tu máme supa, zdá se

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:24:59 24. 11. 2011
Andras.jpg
Celý případ i v krimi zprávách TV Prima, 3 minuta 23 sekunda:

http://www.iprima.cz/videoarchiv/197005/all/all

"Za svého kolegu se postavilo celé vedení pražské policie."

Kolegu znám osobně. Jedná se o přátelského člověka, zkušeného kolegu, bez jakýchkoliv násilnických sklonů. Není to ten typ přehnaně akčních kolegů co si chtějí vystřelit za každou cenu, nad svým jednáním a postupem při zákrocích vždy uvažoval precizně a o to víc mě celá událost silně irituje.

PS: Pokud by PČR používala střelivo s řizenou deformací, jak je tomu běžné na západě, a ne střelivo celoplášťové, které je pro použití v urbanistických podmínkách naprosto nevhodné, nedošlo by k žádnému prostřelení dveří souseda atd...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio