Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kolegové?

http://prima.stream.cz/soukroma-dramata/641720-soukroma-dramata-50 Byl tam někdo z vás přímo u toho? Jestli je to skutečně pravda, pak škoda že nedostali od té ochranky pořádně. Bohužel dobrou reklamu nám to nedělá.
JUP :: Datum založení: 18. 12. 2011 :: celkem 27 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KIDSKOST2 13:14:21 18. 01. 2012 blokovaný
default.png
CHIP [2012-01-18 02:36:56]: Hm,takže když budu mít kolegu vraha,tak ho budu krýt jenom proto,že je kolega....To je dobré uvažování,ještě,že nemyslí všichni stejně.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 06:24:19 18. 01. 2012
martoo.jpg
CHIP [2012-01-17 21:35:38]:
Tak jsme se opět dostali k tomu, že u policie něco nefunguje, kvůli těm, kteří nastoupili za Langera:o)

Z vlastní zkušenosti Ti můžu říct, že mladí policajti ve většině případů spolu drží víc než zkušení a Tebou zmíněná solidarita je na úplně jiné úrovni. Vidím to v práci každý den..

Ne, že by vztahy byly ideální, hlavně mezi mladým x mladým, ale pokud jde do "tuhého" a nebo se šichta prostě jen "vysere" a lítáš od čerta k ďáblu, zpravidla se semknou víc než zkušený x zkušený a nebo zkušený a mladý.

Je to z mnoha důvodů, například to, že nedostatek zkušeností nás nutí spolupracovat víc než zkušené, protože potencionální problémy hrozí mnohem více, nevíme o sobě tolik osobních věcí jako zkušení, jelikož jsme zobáci, nemáme tendenci se jeden před druhým tolik předvádět atd.

Je to více dáno okolnostmi než nějakými ušlechtilými náturami, ale prostě je to tak. Hlavně na malém OOP, kde se slouží ve dvou až třech lidech je vidět, co je spolupráce. Na rvačku v hospodě Ti tam nepřijede pět aut péjáků, ale pouze dvě ruce, které máš ty na konci svých ramen a ruce tvého kolegy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 02:36:56 18. 01. 2012
Chip.jpg
To Dominika: tři opičky určitě znáte:-) Jedna nevidí, druhá neslyší, třetí nemluví. Symbol moudrosti:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:32:21 18. 01. 2012
dax.jpg
CHIP [2012-01-17 19:34:45]:
A vidíš Daxi, pro mě jsou to pořád kolegové, ať udělali co udělali a klidně bych se pro jejich ochranu s pány z ochranky utkal. Inu je mezi námi rozdíl...

Chipe rozdíl je pouze v tom na jakou stranu se kdo postaví. Bud na stranu ctění pravidel slušnosti a policejní cti a nebo na stranu vožralého hochštaplera, který dělá policii jenom ostudu a znevažuje tím práci celému sboru. Nic víc a nic míň.To je podstata věci. A balení to do hávu jakési kolegiality za každou cenu na tom nic nezmění.
Chipe souhlasím s tebou,že kolegialita je správná a důležitá věc a u policie i životně důležitá, ale zjevně ji každý chápeme trochu jinak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 22:10:42 17. 01. 2012
dominika.jpg
Milý Chipe,ani já jsem to nemyslela ve zlém..To je jen můj pohled,vy máte svůj,každý formovaný něčím jiným..Je na Vás,za koho se chcete postavit a koho hájit..Tak poté budete brán i vy,kolegy kteří spáchají něco závažného,bych já nebránila,ale ani nepotopila..Tři opičky neznám,do armády se zatím nechystám a s křivoůstým pánem,dle mého taky nic společného nemám:)Před Vašimi zkušenostmi na zahraničních misích a službou u policie smekám..Jen to vidíme jinak..

Mějte se a hezký večer

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 21:35:38 17. 01. 2012
Chip.jpg
Milá Dominiko, přesně jako bych slyšel pana Langera. Je třeba rozbít falešnou solidaritu!Pokud totiž existuje je jednotka(kolektiv) neuvěřitelně silná. U mladých policistů typu Langerových dětí, kterých je tady většina, se jim to dokonale povedlo. Nic ve zlém, ale na rozdíl od Tebe, razím teorii, že kolegialita je pro mě na prvním místě, kdyby se stalo cokoliv. Naučila mě tomu služba v armádě na zahraničních misích, i zákroky u policie tady v republice. Zažila jsi někdy něco takového? Proto pro mě bude vždycky platit: jsme my a oni a co se doma upeče, to se doma sní. Nic mezi tím. A mimochodem, když srovnám kolegialitu se zákonem, tak...Znáš ty tři opičky? Možná jsem jeden z těch, kvuli kterým veřejnost nahlíží na policii s nedůvěrou, nevím. Ale myslíš že mi na tom záleží? Jsme my a oni:-)
PS. Ona loyalita zdaleka není výsada četnictva. Už jsi slyšela, že by lékař svědčil na lékaře, nebo jeden soudce na druhého?:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 20:47:38 17. 01. 2012
dominika.jpg
Pěkný večer,

Nechtěla jsem se k pánům z elitního týmu vyjadřovat,neznám zaručená fakta,ani jsem nebyla na místě..Pojmu to tedy všeobecně,kolegialita za každou cenu,dle mého není správná,je možná trošku důvodem,proč část veřejnosti nahlíží na policii s nedůvěrou, a příčinou toho,že někteří lidé,se drží na místech,na kterých by vůbec neměli být..(Tím samozřejmě kazí čest celému kolektivu)

Přeci by nemělo jít o postoj,kolega vs.civil,ale ten co dodržuje zákon a ten co ho porušuje..Jestli se dotyční policisté,opravdu chovali tak jak je předkládáno,tak je to ostuda,ostuda která každého slušného policistu zamrzí..Policista by měl být v první řadě policista,až poté kolega..(Nemluvím o tom,když se přihodí nějaká hloupost,kdy kolega,kolegu podrží.A je mi jasné,že vztah mezi dvěma spolu si blízkými,slušnými kolegy,si neumím představit)

Daxi máš můj souhlas:)Jen ne v tom,že primitivní chování,je důsledkem poměrů..Dle mě,je to důsledek výchovy..

Pěkný večer Všem:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 19:34:45 17. 01. 2012
Chip.jpg
A vidíš Daxi, pro mě jsou to pořád kolegové, ať udělali co udělali a klidně bych se pro jejich ochranu s pány z ochranky utkal. Inu je mezi námi rozdíl...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 17:28:11 17. 01. 2012
dax.jpg
DR-CVACH [2012-01-17 15:14:25]:
Cvachu - to co udělali naši "elitní" rádoby kolegové (pro mě to je jenom banda vožralů než kolegové) tak to je jenom jeden z důsledků právě těch poměrů...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DR-CVACH 15:14:25 17. 01. 2012
dr.cvach.jpg
PAVELNO-DAX [2012-01-16 23:20:51]:
Teda panove, kdyby vam nebylo jasny, proc to s policii jde od deseti k peti, tak mrknete na svoje prispevky. Misto toho, abyste se zabejvali tim, co udelali vasi "elitni" kolegove (puvodni tema tohohle vlakna), nadavate na pomery. Chapu, je to jednodussi nez se poprat s tim, ze kolegove neco totalne pohnojili, ale s takovou to s policii nahoru proste nepujde. Nekdy je proste potreba zacit u sebe.
A co se tyka toho dalnicniho pribehu - moc hezkej, ba primo krasnej a ukazkovej - ale neni pravda, ze tyhle story se do medii nedostanou. Staci zadat do googlenews slovo "policie" a budete koukat, koho vseho policie chytila, vypatrala, objasnila za jeden jedinej den. Chce to chtit videt, to je cely. Pak ten smutek z toho co se prezentuje v mediich o policii nebude tak strasnej:-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio