Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nominujte svého parťáka! (REDAKCE)

Nominujte svého parťáka!
Devil, vítěz své kategorie v minulém ročníku
Foto: Policista.cz

Také letos máte možnost svého parťáka, ovšem pouze toho čtyřnohého, navrhnout na ocenění za to, že se v minulém roce podílel na záchraně lidského života. Na ocenění „Statečné psí srdce“ mohou být ve své kategorii navrženi také ti chlupáči, kteří se na záchraně lidských životů podílejí dlouhodobě, například hledáním, drog, výbušnin či zbraní. V minulém ročníku ve svých kategoriích vyhráli hned dva psi, kteří byli v rozhodné době parťáky příslušníků Policie ČR.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 11. 02. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PITTRS 12:17:40 12. 02. 2012
pittrs.jpg
pěkná a záslužná akce, myslím, že by jsme si měli stavovskou čest připomínat v této době víc, než kdy jindy. Ať už tlapeme po dvou, nebo po čtyřech :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio