Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Pozvánka na veřejnou diskusi: Veřejná kontrola policie nově a lépe? (REDAKCE)

Veřejná kontrola policie: pozvánka na diskusi
Malostranská beseda
Foto: google.com

Nad Generální inspekcí bezpečnostních sborů se budou 6. března v pražské Malostranské besedě zamýšlet zajímaví hosté při veřejné debatě a příjemném posezení v tradiční "videokavárně" Trick Bar v Malostranské besedě. A Policista.cz by rád na první ze série diskusí, pořádaných centrem ProPolice při Otevřené společnosti, o.p.s., pozval všechny své čtenáře.

Autor: Redakce
Publikováno: 21. 02. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BADBOY 18:10:34 21. 02. 2012
default.png
CHIP [2012-02-21 18:05:16]:
A bude hrát na flašinet a doprovázet ho bude malá opička :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 18:05:16 21. 02. 2012
Chip.jpg
Jako zcela zvláštní host, vystoupí se zajímavým příspěvkem i náš dlouholetý příspěvatel a policejní fanda Denver (Kidskost2) :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio