Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tréninkové vybavení od ESP aneb těžko na cvičišti, lehko na bojišti (REDAKCE)

Tréninkové vybavení od ESP aneb těžko na cvičišti, lehko na bojišti
Tréninkové vybavení od ESP
Foto: Pavel Černý

Stará a moudrá pravda. V reálu pak i to nejlepší moderní vybavení může být doslova na nic, pokud s ním jeho uživatel neumí dostatečně zacházet. U ozbrojených složek navíc mohou být profesní dovednosti doslova životně důležité a mohou pomoci těm, kdo vykonávají jedno z nejnebezpečnějších povolání, zvládnout ty nejkrizovější momenty jejich náročné služby ve zdraví a s co nejmenší úhonou.

Autor: Pavel Černý
Publikováno: 16. 04. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MAREKM 17:18:22 26. 04. 2012
MarekM.jpg
Tréninkové vybavení od ESP též používám. Mám k dispozici asi většinu tréninkových produktů a nemohu si stěžovat :-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 15:34:23 16. 04. 2012
default.png
Pěkný komerční článek. MP Praha tyto prostředky už léta používá. Problém vidím ale se samotným cvičením. Jeden tréning v měsíci je nedostatečný. Navíc se začíná spekulovat o úplném zrušení tréningů, jelikož chybí lidi na ulici :-). Fraška :-).

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio