Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Teď vidíme, proč se na Ratha muselo jít potichu (REDAKCE)

Teď vidíme, proč se na Ratha muselo jít potichu
Zakrátko po akci je všechno jako dřív. Nové informace ze spisu denně ve vašich novinách.
Foto: P-CZ/lidovky.cz

Za sedm měsíců prověřování neunikla v kauze jediná informace. Nyní stačilo pár týdnů a máme tu starý známý informační cedník.

Autor: redakce
Publikováno: 01. 06. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 22:19:20 02. 06. 2012
Lukas Heinz.jpg
Cituji:....... V zájmu uspokojení potřeb obyvatelstva a voličů jsou „lovci“ odměněni (v „případu Rath“ jednorázovou odměnou 15 000 korun). Ale ani bych se nedivil, že za nesplnění oznamovací hlásné služby nadřízeným a porušení pravidel administrativy (nevkládání informací do systému) budou následně „odměněni“ i jinak. Možná se do roka dozvíme, že polovina z nich je již mimo aktivní službu u Policie ČR nebo mimo Útvar odhalování korupce a finanční kriminality......

Tady bohužel autor zřejmě uhodil hřebíček na hlavičku. Pořád se dívim, kde se berou ti nadšenci, kteří jsou schopni se obětovat pro své zásady. A hlavně jakou ještě máme takových lidí zásoby. Bojím se dne, kdy policii a orgánům činným v TŘ takoví lidé dojdou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUTOFORDER 17:08:15 02. 06. 2012
default.png
http://www.policie.cz/clanek/stanovisko-reditele-uokfk-skpv.aspx Něco k zamyšlení... Bývalý kolega je stále trnem v oku, když má ředitel se veřejně projevovat k jeho osobě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 13:20:16 02. 06. 2012
honzad..jpg
No, presne totez (desivaou situaci v PCR) je mozne citit z toho, co je mj. psano v clanku na tema Bradacova, policie a kauza Rath v minulem Respektu, kde autori mimo jine bhovori s jiz odejitym Petrem Vinczem a popisuji zacatek vysetrovani a mimo jine pisi, ze vedeni policie a kolegum z njinych odboru "moc neveril" a proto, cituji clanek: " I proto se zachoval tak trochu anarchisticky, kdyz udaje o pripadu naridil nezadavat do takzvaneho rejstriku elektroickych tretsnich rizeni, coz je por kazdy pripad povinne..." pisi mimo jine autori textu..

No, jinak je ten clanek tak trochu takova cernobila limonada vyhybajicim se opravdu zavaznym otrazkam kdo zna aspon polovinu autroske dvojce, pochopi proc asi), ale to neni podstatne. Podstatne je ze ta zminka, stejne jako jine stripky i v tomhle textu, davaji pekne kaminky do nevesele mozaiky... a mimo jine samozrejme za pravdu autorovi uvodniho clanku..

Zdanliva odbocka: Stejne je to smutne, ten pohled na to, jak nemala cast panu v uniformach v ulicich a na OO si muze botky usoupat a ruce upsat od papiru a nemala cast panu v civilu chodicich honosnym terminem kriminalisty, ci dokonce elitnich kriminalistu, se honosice si ve sluzbe resi sve ksefty, ktere v nekterych pripadech samozrejme sahaji az desive hluboko do cerne zony.. no nic, to byl jen povzdech

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:07:51 02. 06. 2012
default.png
A to ještě kolega zapomněl napsat, že teď se ti kluci co na tom dělali, prostě zvednou a policii opustí, protože jedině tak budou mít klid. Nebo budou "opuštěni" tlakem od managerů.

Ted se to ututlá, udělá se nějaká jakože chyba v trestním řízení a celé to spadne. Rath asi kamarádíčkům vzkázal, že půjde-li on, půjdou všichni.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:07:38 01. 06. 2012
default.png
Tak, tak. Autor, bývalý jeden z mála u skutečně elitních útvarů policie, nadstandartně odborně a profesně zdatných lidí, včetně zřejmě i velmi dobrého morálního charakteru, popisuje již jako civilista velmi přesně stav. Hoden svého jména a skromnosti, nepopisuje podrobněji jeden z nejzavažnějších faktů.

Tj. to práce tohoto pol. managmentu, ruku v ruce s politiky vzájemně propojenými, likvidující u policie vše co funguje, kde je zájem o spravedlnost a zákonost, likvidující skutečné odborníky a to bez vyjímky různorodosti útvarů. Kdy dostávají příležitost lidé, né ani tak odborně vzdělaní, erudovaní či se zájmem o spravedlnost. Jako spíše přesně plnící pokyny chapadel mafie, zasahujících do pol. struktur.

To prodávání informací za úplatu je tak nestoudné a nechutné v těchto kauzách, kdy ještě ta úplata je jen zástupný problém, oproti tomu jak je manipulováno cíleně s veřejností a samotnými kauzami.

Policejní manageri směšně poukazují údajně na zneužívání informací ze strany obhájců, aniž by toto podložili jediným důkazem nebo jediným prověřením v této věci(obhájci asi cíleně sami poškozují své mandanty).

Nakonec je to buď absolutní neschopnost policie zjistit skutečného pachatele vynášení informací nebo to prostě jenom potvrzuje zájem managmentu spolupracovat ruku v ruce s politiky, tedy ve většině tou kriminální spodinou v naší zemi. Kdy není schopna otevřeně přiznat(nedej bože vyšetřit), že v těchto kauzách policie jede na obě strany a plní politické zadání.

Osobně si myslím, že je to obojí.

Rath je gauner největšího kalibru, o to je větší gauner ten, kdo vynáší cíleně a né nezištně informace ze spisu.




Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio