Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

AKCE UPÍR (REDAKCE)

Akce Upír
ilustrační
Foto: internet

Předsednictvo Unie bezpečnostních složek MV (UBS-MV) nedávno na svých stránkách zveřejnila výzvu, aby se všichni policisté, hasiči, příslušníci vězeňské, celní a justiční služby připojili k velice neobvyklé formě protestu.

Autor: redakce
Publikováno: 03. 07. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 07:33:54 04. 07. 2012
default.png
Z tří níže uvedených reakcí je zřejmé, že někteří policisté neznají ani služební zákon a navazující pravní normy i ohledně odběru krve. Nebo si někde nechají interpretaci provádět nadřízenými. Jsou to ony bez urážky uvedené ovce. V případě termínu, tato akce je s předstihem vyhlášena dřív, odběrová místa by měla vyjít v rámci solidarity vstříc. Podle mne, pokud by se opravdu některým policistům nepodařilo v uvedený den si zajistit odběr, jsou tu přece další fomy zrušení služby.

Je zjevné a z toho mám velké obavy, že na této akci se skutečně ukáže, kdo za koho kope. Je vždy smutné, že ta skupinka, která je zbabělá, poté čerpá onen pozitivní zisk z uvedené akce.

Avšak i výsledek, kdy se ukáže kdo za koho kope i v uvedeném marasmu policie přispěje k lepší budoucnosti policie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 20:19:50 03. 07. 2012
default.png
Podle mě je to nesmysl a kdyby se to jenom z části povedlo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KRALOVNA 15:06:58 03. 07. 2012
default.png
Mno já vidím problém v tom, že služební funkcionář omlouvá jen výkon veřejné funkce, plnění občanské povinnosti a výkon jiného úkonu v obecném zájmu, který nelze uskutečnit mimo dobu
služby. Tedy pokud je transfuzní oddělení otevřené od Po do Pá, tak vám klidně může říci, že tam půjdete v uterý, a to mimo výkon služby. Takže nápad hezký, ale těžko uskutečnitelný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu H4DOS 14:57:48 03. 07. 2012
H4dos.jpg
mile rád do této akce půjdu, ale problém je, že v mém odběrném místě jsou odběry možné jen ve středu, což se nedá moc dobře zkloubit s pátkem 12.10.2012...zkusím vyzjistit 18.7. jestli nebude možná udělat nějaká výjímka, případně zda by šlo jít k odběru jinam, kde v pátek odběry probíhají

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio