Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

AKCE UPÍR (REDAKCE)

Akce Upír
ilustrační
Foto: internet

Předsednictvo Unie bezpečnostních složek MV (UBS-MV) nedávno na svých stránkách zveřejnila výzvu, aby se všichni policisté, hasiči, příslušníci vězeňské, celní a justiční služby připojili k velice neobvyklé formě protestu.

Autor: redakce
Publikováno: 03. 07. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 15:44:24 05. 07. 2012
Andras.jpg
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/kalousek-kdyz-se-nezastreli-mel-by-vysetrovatel-rezigno...

Na druhou stranu, když čtu toto, tak mě napadá akce daleko rychlejší a brutálnější, nežli nějaký upír....takdy už nejde snad zůstat profesionálně chladný a nereagovat na tohoto....politika.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 09:31:01 05. 07. 2012
default.png
ANDRAS [2012-07-04 22:13:07]:

Všechno beru Andrasi, ale zapomněl si na jednu základní věc. Toto povolání v kterém jde každý den o život tvůj, můj, tvých dětí či občanů, je základ kolegialita. To je za předpokladu, kdy jsou ohroženy základní lidské hodnoty jako život všech, jde stranou zda se někdo u policie má dobře, či si myslí, že dělá práci policisty líp než ostatní či chodí jenom do zaměstnání.

Když jde o lidské životy musí přijít ta kolegialita. Když kolegu nemám rád, mnohdy s ním nesouhlasím, jakmile pachatel na něj vztáhne ruku je doslova můj bratr. A tadle akce je právě o tom. Je tady mnoho těch co se vydávají za policisty, ale v jádru, když jde do tuhého nechají kolegu, někdy otce dětí, či kolegu starájící se o nemohoucí rodiče atd. ve štychu a v ohrožení života. To potom není policie, ale bordel.

Já nechci čekat, až se vystřídá vláda, vymění se jeden hajzlík za druhého. My jsou u prdele. Mne zajímá to, že občané mají strach vyjít ven, důchodci jsou terčem násilí atd.
Tvé názory jsou ušlechtilé, ale jsou podobné jako když mluví jistý Nečas, Kalousek atd. Nepodezírám tě, že jsi s morálkou na tom tak špatně jako oni a už vůbec by mne nenapadlo, že podporuješ zlodějnu a korupci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BADBOY 08:17:34 05. 07. 2012
default.png
ANDRAS [2012-07-04 22:13:07]:
Věř mi, že politikům to bude úplně jedno, že něco řešíš domluvou... Jen řeknou... méně se vybrala, tak škrtneme 1000 tabulek.. Nejsou peníze....
Jinak ochrana občanů tu bude, kdo říká, že ne lže.. Máme přeci naši skvělou armádu, která pomáhá na misích, tak nyní pomůže doma....
jinak mi věř, že lidé už vědí, kde je pravda a také většinu lidí štve tento zlodějský systém...
Jinak jak jsi psal v minulém příspěvku, tak nemohu souhlasit s tím, že lidé je zvolili, tak nemaj co brumlat, ale teď je proti vládě kolem 80 procent obyvatel... Jak se říká Hlas lidu, hlas boží.... Tohle přeci není žádná demokracie...
Svým názorem jsem chtěl vyjádřit, že se musí něco stát a to hodně brzo... Je smutné se dívat jak Naše země umírá....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LILLY 23:09:21 04. 07. 2012
default.png
Mně se ten upíří nápad líbí, ale pokud zhodnotím šanci na jeho úspěch realisticky, nemyslm si, že účast bude kdovíjaká. Taky chodím pravidelně darovat a protože dávám plasmu, můžu chodit 1x za 14 dní. Donedávna jsme si já a další kolegové plánovali odběry 1x měsíčně místo služby, ale vedení nám to zatrhlo. Protože sloužíme 24-ky, nechali si na to vypracovat nějakou analýzu PP, z níž vyplynulo, že pokud si plánujeme odběry v den služby, mohlo by se jednat o úmyslné porušení nevímužčeho...takže smíme chodit místo služby jen 4x do roka. Při plánování služeb musíme předem nahlásit dovolené a volno s nárokem na služ. příjem a když nám to vedoucí prostě neschválí, těžko si můžeme hodit áčko. Předpokládám, že i vy ostatní musíte o udělení dovolené i volna žádat předem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 22:13:07 04. 07. 2012
Andras.jpg
BADBOY [2012-07-04 21:52:14]:
Radikální akci? Budeš chránit tento lid a podnikat přitom radikální akce, které jsou zaměřené apriori proti němu? Neboť takto celá akce upír vyznívá a hněv lidu mohou politici a jiní celkem snadno využít proti nám.

A co třeba akce stylu každý přestupek řešit napomenutím, psát KO, aby nikdo nemohl nikoho nařknout z nečinnosti a přestupky, které se nedají řešit napomenutím oznamovat? Nebo nějaká podobná akce, která svou podstatou bude zaměřena na podkopání a změnu systému a ne na uzurpaci lidu. A to, že jednáním upírů bude lid této země a pouze a jen ten, ohrožen, je holý fakt.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BADBOY 21:52:14 04. 07. 2012
default.png
ANDRAS [2012-07-04 17:32:50]:
A máš snad jiné řešení...?
Já si myslím, že to radikální akci chce...
Co si brát na svědomí...? Co politici? Kolik ničí životů? A to máme mlčet?
Jak už tady několikrát řekl hammer, jsme banda, která je připos.... Všichni se něčeho bojíme, ale takhle to přeci nejde dál..? Není kam ustupovat..!! Já tu práci také dělám kvůli lidem, ale já jsem přísahal, že budu chránit tento lid a to i proti nepřátelům uvnitř státu... Pokud se něco neuděláme, tak nebude koho chránit ( mladí lidé utečou pryč, střední generaci nám přikážou hlídat v dolech a staří umřou hlady )
Revoluce!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu REPKIN 20:40:23 04. 07. 2012
default.png
Částečně souhlasím s andrasem, na jednu stranu se musím zastat svého šéfa, co se týče šichet, tak i když konkrétně teď v létě jsou naprd, dělá co může, zkuste si to někdy dělat a uvidíte jaký to je zavděčit se několika desítkám lidí. Navíc pokud si teď vezmu paragraf, nafláká mi šichty tak, že když budu potřebovat (chtít) volno (VOLNO ne dovolenou!), tak mi ho prostě nedá. Tomu se říká zákon padajícího ....., kdo byl na vojně, tak zná (i když já tam tedy bohužel nebyl a znám to taky). Takže nějaká forma protestu ano, ale všeho s mírou. Navíc jak napsal dobře andras, i kdyby to vyšlo, nepůjdou všichni, takže akce nebude mít takový výsledek, jaký se plánuje. Nedokážeme se domluvit dva lidi mezi sebou natož 40.000 policistů (dejme tomu, dovolené, paragrafy, marodní, šichty, tak 20.000 policistů, ať nežeru) se nikdy nedomluví. Bohužel, něco se udělat už musí, ale nenapadá mne co ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 17:32:50 04. 07. 2012
Andras.jpg
Já osobně akci upír nechci a ani nemohu podpořit. Důvody jsou následující. Leda by mi někdo na níže položené otázky dokázal adekvátně zodpovědět tak, aby tíha argumentů pro převážila tíhu argumentů proti.

1. při přijetí ke sboru, jsem skládal přísahu, a tato akce je zcela v rozporu s touto přísahou. Při této akci může dojít, a velice pravděpodobně i dojde k ohrožení života, zdraví a majetku. Já prostě nedokáži nést osobní vnitřní zodpovědnost za každého přepadeného, napadeného, okradeného, znásilněnou, a další újmy na zdraví a škody na majetku, které mohou touto akcí vzniknout. Tato akce postihne jen a pouze poctivé a slušné občany této země a velice snadno obrátí jejich hněv ne proti vládě, ne proti politikům, ale proti bezpečnostním sborům.

2. je zjištěno, že se zúčastní i útvary s celorepublikovou působností, ZJ, SPJ, ochranná služba a další útvary vesměs poslušné a loajální? Nepovede tato akce jen k větším rozkolům mezi útvary a samotnými policisty navzájem? Jáká je předpokládaná účast důstojníků? Ani při vzpouře na moři mužstvo bez účasti alespoň části důstojníků nemá šanci na přežití. Zúčastní se vůbec tak velké množství mužstva, aby vůči pár osamoceným jedinců nepodnikal velitelský kádr tvrdé a exemplární represálie, pokud on sám zůstane loajální?

Na závěr, ať se to někomu líbí či nikoliv, tato vláda vzešla na svět zcela legitimně a v souladu s ústavou. Volební účast byla tuším 60% a strany VV, ODS, TOP09 volila i hodně značná část policistů. A všichni známe historické pozadí všech stran v parlamentu a přesto volíme pořád jen ty samé. To už hraničí s nesvéprávností voličů, ale což, vše je legální a zákonné a nám jako policistům nepřísluší komentovat policický vývoj.

To, že poslanecká sněmovna potažmo vláda posledních pár let koná tak, že je nasnadě uvažovat o podezřeních z naplnění skutkových podstat trestných činů trestního zákoníku podle § 309 (vlastizrada), § 310 (rozvracení republiky), § 314 (sabotáž) a § 315 (zneužití zastupování státu a mezinárodní organizace) je pravda. Zejména doměnky některých lidí z posledních dnů, kdy dle mého názoru de facto úmyslně mohli způsobit státu škodu různými zakázkami, přičemž sobě mohli způsobit osobní prospěch. A tito lidé se ohánějí argumentem, že vlastně tuto škodu způsobili v souladu se zákonem, neboť jim to zákon umožňoval a necíti tedy žádnou vinu za nic. Rozumějte, něco jako "no a co, že jsem státu způsobila jedním podpisem škodu skoro miliardu, vždyť jsem mohla!" Na toto jednání už upír nestačí, napadají mě snad jediná účinná řešení, a to celkem sadistická a nezákonná a proto je zde raději ani nebudu rozvádět. Všichni zřejmě tušíme, jaké škody v řádech desítek miliard "mohly" vzniknout jen při projektu P1000 a kde nic tu nic, jedeme dál... Mno, ale to se zase dostáváme hluboko do politiky a to si policista nemůže dovolit. Howgh!

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAJLOS 09:16:27 04. 07. 2012
Kajlos.jpg
Hydepark - Zdeněk Buřič dne 3.7.2012
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10252839638-hyde-park-ct24/212411058080703/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 08:57:49 04. 07. 2012
default.png
KRALOVNA [2012-07-03 15:06:58]: Ze zákona ti nemůže nařizovat funkcionář(někdy jsou to skutečně oní funkcionáři z dob minulých), kdy půjdeš na krev či plazmu. Nárok na paragraf máš, i přesto, že se ukážeš v uvedený den jako nevhodný dárce a projdeš vyšetřením. Ty si určíš kdy půjdeš na odběr. Nehledejte jak by to nešlo, ono to skutečně jde.Nepočítám, že vzhledem k datu konání, by všichni policisté neměli možnost, být poučeni o postupu dle zákona.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio