Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní prezident Petr Lessy odvolán! (REDAKCE)

Policejní prezident Petr Lessy odvolán!
Odvolaný policejní prezident Petr Lessy
Foto: Policie.cz

(AKTUALIZOVÁNO 30.8.2012 9:06) Dnes bylo sděleno policejnímu prezidentovi obvinění z přečinu zneužití pravomoci úřední osoby a přečinu pomluvy. Zároveň ministr vnitra Jan Kubice rozhodl okamžitě o ukončení služebního poměru. Na uvolněné místo byl s okamžitou platností ustanoven dosavadní náměstek pro TŘ Martin Červíček.

Autor: redakce
Publikováno: 29. 08. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ORLANDO025 14:46:44 30. 08. 2012
default.png
Hoj nevím jestli je to náhoda ale zrovna před týdnem se u nás na územku rozdávaly odměny, jaký jsem tu 5 let neviděl, že by takové držhubné. Že by už předem věděli co se má stát. Tak se chci zeptat jestli se odměny objevily i jinde nebo hold jsi to naše územko po 5 letech nějak zasloužilo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 11:57:32 30. 08. 2012
default.png
EMIL [2012-08-30 08:02:52]:

Ty prosím tě na Ministerstvu vnitra mají plno a s ohledem na vysoké finanční nároky náměstků na odměny, nemají už finanční prostředky na zřízení nějakého místa.
STB prý už neexistuje.
A GIBS je údajně uzavřená společnost, nenabírají.
Možná zkus na Středočeské správě, místo analitika.

Jinak ber to s humorem, já co jsi napsal taky beru s humorem. Akorát pod blog bych se podepsal.

Jinak ono rušení 6PT na obvodech je údajně z hlavy a uplatňovaných opatření v praxi, právě často jmenovaného náměstka, jednoho kraje.

Z toho, že Leessyho označuješ trošku nějak nadneseně s opovržením nějakého bodrého chlapíka z Frýdku, usuzuji, že ti bude nejvíc vyhovovat ta Praha.

Však za Červíčka se budete mít dobře. Když ve všech krajích začaly klesat průměrné mzdy a začaly se v rozporu se zákonem odebírat rizikové příplatky, rušit směnost atd. a první policisté začali drkotat zubami, byla tady spokojená Praha, kde průměrná mzda stagnovala či s výkyvem stoupala.Taky bych chtěl Červíčka krajským ředitelem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 08:39:50 30. 08. 2012
default.png
Lidské hieny trhají a rvou se o kousky masa, bojují o to kdo urve větší kořist, větší území a nasytí svůj hladový krk.
Za chvíli při koloběhu tohoto podivného společenství ty hieny pochcípají hlady, protože jestli budou pokračovat ve svých nárocích a nenasytnosti dál a vždy vyskočí nový a nový kus co bude ochoten sežrat i živou kořist a zároveň své zdechající mršiny nebude ochoten živit aspoń kapkou vody, tak ty mršiny budou samé kosti a hieny se požerou mezi sebou a pojdou.

Nebo je taky možnost, že ty skapající mršiny najdou svůj pud
sebezáchovy a začnou si s hienami jejich metodou vyřizovat účty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EMIL 08:02:52 30. 08. 2012
default.png
http://spravedlnost-je-slepa.blog.policista.cz/blog/spot/132/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 00:06:15 30. 08. 2012
Andras.jpg
"Říkal jste, že mouchy pokálely císaře pána!:-)"
Asi toliko k tomu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 00:01:01 30. 08. 2012
Karel.150.jpg
PAN-RUZOVY [2012-08-29 20:01:43]: Teď jsem si to pustil a mám pocity obdobné. No jo, kolik lidí dokáže udělat tuto kariéru z taxikáře a téměř se nedokázat vyjádřovat nebo se telit, když je řeč o něčem tak závažném. No hold má tento "MUŽ" asi veliké předpoklady a schopnosti sjet takovou kariéru. Juj, ale ono už se to vlastně stalo. No bezva, asi je to jen můj nerozum a čirá závist. Raději se nebudu hlouběji vyjadřovat, abych se nedopustil pomluvy našeho báječného ministra vnitra!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CAINPULLOCZ 22:08:08 29. 08. 2012
CainPulloCz.jpg
Jestli jsem o P. Lessym pochyboval, nyní už ne.

"To sin by silence when we should protest makes cowards out of men"

"Člověk se stane zbabělcem, zhřeší-li mlčením, když by měl protestovat."

Ella Wheeler Wilcox

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAJASAN 21:42:03 29. 08. 2012
KajaSan.jpg
ŠKODA HO. Osobně jsem mu fandil, že se pustil do křížku s člověkem jako je Kubice, Koutný a hlavně Vaněk...sloužím ve Zlínském kraji a krásné jsou vzpomínky na dobu kdy byl okres Vsetín pod Ostravou...Kult osobnosti kolem Vaňka a jeho nohsledů je obrovský. Všichni nadřízení jsou z něj paf a panáčkují jak Herr Vaněk píská...co si budem nalhávat, to co se děje u policie jako takové je hnus a co se děje ve Zlínském kraji je ještě větší hnus!!! Bohužel mi ještě nějaké ty roky do renty zbývají a budu to tu s nima muset vydržet...Každopádně čekají nás neveselé zítřky...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAN-RUZOVY 20:01:43 29. 08. 2012
pan Růžový.jpg
Když jsem viděl ministra vnitra ve zprávách jak mluví, měl jsem z jeho vystoupení, výrazu tváře, řeči a vůbec z jeho osoby pocit, že koukám na všehoschopného gaunera, který říká věty pro to, aby něco řekl, ale uvnitř přesně ví, jakým směrem se budou věci ubírat.

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 19:42:34 29. 08. 2012
default.png
Já bych jako podstatné viděl to, že o důvodu, pro který byl vyhozen PP říká zákon, že se musí dopustit jednání majícího znaky trestného činu. O tom jestli se takového jednání dopustil ale přece nemůže rozhodovat ministr, na to jsou úplně jiné instituce. Je ale pěkně vidět jak tendenční jsou sádroví panáčci a jak jdou panstvu pěkně na ruku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio