Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

K policii

Ahoj mám takový dotaz jak zažádat o práci k policii? Musím se dostavit osobně nebo zprvu stačí jen poslat mail? když jsem totiž dal hledani na : http://aplikace.mvcr.cz/sluzebni-mista/SearchResult_PublicAndMembers.aspx tak to ukázalo že místě bydliště mají volno (i když by mi nevadila ani ta Praha), mám tam napsat vlastní životopis nebo již jsou nějaké strukturované na stáhnutí? děikuji nechci dělat před náborovým blbce tak ho radši udělám tady :-)
FUNKY :: Datum založení: 30. 08. 2012 :: celkem 78 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 10:00:30 23. 09. 2012
default.png
hammer: k tomu co píšeš nemá se snad ani cenu vyjadřovat musel bych být sprostý vůči tvému vedoucímu a za to mi zcela evidentně nestojí. Však mám pro tebe jednu otázku, řekni mi, co je na práci policisty dnes, hezkého a dobré a proč tu práci děláš ty, krom důvodu že máš rodinu a musíš ji živit a jiná práce není.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 09:10:33 23. 09. 2012
default.png
SANTIAGO-SAN [2012-09-22 17:51:32]: Santi, o tom nepochybuj, že se ta práce dá dělat dobře.

Posuď sám: v základní škole ukradli školáčkovi spolužáci mobil. Pachatele jsem zjistil systémem: ani já ani vy se odtud nehneme, dokud nebude pachatel na světě. Jenže pašík byl, mobil ne. Já jsem se rozhodl, že četník musí pomoct především poškozenému, když vedoucímu jsem už čárku udělal, chtě nechtě. Na to, jestli je to správné pomáhat poškozenému, si odpověz sám. Našel jsem mobil, dalo mi to další čtyři hodiny běhání a hledání. Od vedoucího i od svých kolegů jsem dostal neskutečně vynadáno, proč jsem hledal nějaký mobil, když jsem měl pašíka.

Baba došla oznámit ukradení peněženky v obchoďáku. Pět minut vodopádu keců o ničem. Babu jsme neznali, ptali jsme se odkud je, v peněžence měla veškeré prachy, doklady i kreditku. Po třech jejích odpovědích na tři naše otázky jsme zvedli trubku a zjistili, že peněženka samozřejmě nebyla ukradena, ale baba ji nechala před pokladní na pultu, ta je dala vedoucí. Vedoucí to sem tam předává dalšímu vedoucímu. Bez dokladů o nalezení nebo předání, myslíš že to někdy někdo ještě uvidí?
Babu jsme naložili do služebního auta (tehdy tam nebyly ještě nápisy co si z lidí, co policii platí ze svých daní, dělají prdel), zavezli do obchoďáku, vyzvedli šrajtofli, už na oddělení jsme babě zjistili jak se dostane domů (byla tam vlakem), zavezli ji na nádr, tak tak jsme to stihli, další spoj ji jel za pět hodin....Všecko špatně Santi a my jsme to dopředu jasně věděli: kurva, jak si dovolujete zneužít služební auto na rozvážení civilistů, ta baba si pro tu peněženku mohla dojít do toho obchoďáku sama, odteď chodíte oba dva na noční pěšky!!!!

Líbí se ti to, Santi? Vidíš jak je zajištěno, aby se šetřily prostředky? A tvoji kolegové ti někteří řeknou to samé. Přitom ten hajzl, co ti velí, má odměny v řídech deseti tisíc korun, ale ty nesmíš zavézt vyděšenou zmatkařku pro doklady, prachy ani na vlak!!!! Mohli jsme mít neznámého pachatele na krádež, kdybysme nebyli četníci, baba byla bez peněz, dokladů i kreditky, vedoucí mínusovou čárku.

Stojíš ráno v půl osmé na přechodu u školy, jdou po něm stovky děcek. Máš na sobě vestu a jsi vidět na kilometr daleko. K přechodu jede černý Medvěd, vjede mezi děcka (měl jsem deset svědků jen co na přechodu byly a uskakovaly), ty ho zastavíš, tři litry flastr, z hrušky dolů! Ředitel jednoho podniku. Než přijdeš po osmé na oddělení, už je na stole stížnost. Ty vyskládáš KO se svědky, doložíš to zněním zákona a pořádáš, aby ti zavolal inspekci, že si na něj chceš stěžovat. A vedoucí ti řekne: no dobrá, dobrá, ale proč si dělat nepřítele, proč nedáš raději deseti důchodcům po stovce za lékárničku, ti si stěžovat nebudou.

Jak se ti to, Santi, líbí? Půjdeš dělat loupežníka, brát všem, malé částky, aby jim to moc nevadilo a aby měl tvůj nadřízený svoje čárečky a svoje desetitisíce odměny. Víš jaké ty budeš mít odměny a prémie? Nula lomená nulou. Tohleto jsem neslyšel toti zdaleka jen jednou... Se mnou všichni četníci.

Ráno si sedneš na svoji předepsanou půlhodinu ke komplu, aby jsi se seznámil (proklikal pod svým nickem a heslem) s tím, s čím se seznámit máš. Přitom když si přečteš nadpis interního nařízení o používání kurýrního vozidla, víš jasně, že to není pro tebe ani jednou tisícinou. Odmítneš se takovými sranci zabývat a přečteš si co je fakt pro tebe, protože nadřízení tě za neznalost těchto nařízení sejmou. Na poradách následuje brutální hádka o lenosti šmejda, který předkládá naprosto nepatřičné materiály pro jednotlivé policisty, nemožnost si kvůli tomu něco přečíst co je pro tebe potřebné, ale musíš namísto toho jen klikat, klikat a klikat a honem vypadnout do terénu. Výsledné řešení: po službě se doseznamuješ s tím, co máš ve svém fochu.

Jak se ti líbí tohle?

Santi, takto bysme tady mohli pokračovat asi na dva tisíce stran. Ještě ti napíšu, jak bude vypadat tvoje služba v reálu a aby jsi mohl dělat práci četníka, co všechno musíš porušit, omrdat, vyfakovat a pak si to umět zdůvodnit, aneb Santi: služba u policie není třepání hrušek a jako správný četník se jako první věc musíš naučit lhát!


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:35:52 23. 09. 2012
default.png
DANIK [2012-09-22 09:36:45]: Jednou větou napíšeš, že je to v globále, druhou pak že to tak je. Že u vás to máte dobré a trestné činnosti se dopouštíte jen občas... že na oddělení máte cvoka, který flastry dává, jinými slovy je to tak, že tam máte darebáka Lotranda, který obírá mimo třebas zasloužené dareby taky lidi, co mají buď nicetný přestupek nebo dokonce žádný, jen aby měl čárky.
Jaký si myslíš, že je rozdíl mezi zlodějem a tím, co se na něj dívá a nic nedělá? Kdo zlu nezbraňuje, sám se proviňuje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:01:47 23. 09. 2012
default.png
CODY [2012-09-22 20:37:34]: To já taky, právě proto se snažím ty, co tam chtějí lézt, varovat. Služba občanům. A to si nedělám srandu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PITAVAL 22:37:02 22. 09. 2012 blokovaný
default.png
DANIK [2012-09-22 09:36:45]: Takže u vás neřešíte furt ty samé drbany?Spíš má pravdu mocný Guru :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 20:37:34 22. 09. 2012
Cody.jpg
Já s Hammerem souhlasím-pčr byl můj sen splnil jsem si ho a po 2 letech odešel-byl jsem hluboce naivní,ale nelituji zkusil jsem si to a vím že toto není cesta...od té doby se všemi současnými policisty soucítím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 17:51:32 22. 09. 2012
default.png
Hammer: Přemýšlím co ti na to napsat, asi jen to že vím že máš pravdu ale stejně si myslím že se ta práce dá svým způsobem dělat dobře :) Navíc co jsem slyšel tak na obvod kam mam nastoupit já by to mělo bejt celkem v pohodě tak uvidím :)

Kolda45: j díky, já od 1.10 mám podepsat a od 1.12 jít na ZOP. Tak kdybych nějak se tam pohyboval a měl nějakou volnou chvíli tak se určitě s tebou domluvím a hodíme řeč. Jen pevně doufám že starším kolegům nebudu lézt na nervi víc než je nezbytně nutné :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOLDA45 17:32:03 22. 09. 2012
default.png
santiago-san - Ahoj já jsem zase názoru, že jsem rád , že k nám někdo chce mě je 40 u Policie jsem od 97 roku a před tím jsem byl od 90 základní vojenská služba a od 92 do 96 profi armáda a sice na stát, potažmo vláda, policie, plat, a další nadávám stejně to chci dělat dál a co budu stačit tak tu budu a mám kluka končí střední školu a chce taky k Policii a tato mu to nehaním. To jaký problémy u nás jsou, na to musí přijít sám.

Bohužel až si projdeš kolečko zbraň cca tři týdny pak ZOB šest měsíců (Praha možná ještě Brno než ji zruší), dva měsíce praxe a pak se dostaneš na 3 TT což bude směšných cca 16000,-Kč čistého, ale jdi do toho, protože to někdo dělat musí a dobrý je, že to chceš dělat.

Jinak pokud budeš chtít já budu od cca října v Praze můžeme se klidně sejít a pokecat dej vědět na email čus Pavel Chomutov.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 09:36:45 22. 09. 2012
Danik.jpg
HAMMER [2012-09-22 06:08:54]:
No, mocný Guru. Přiznejme si, že tvůj pohled je globální a do jisté míry správný, nicméně né všude to takhle funguje(teda krom té části s chytáním a soudním pouštěním - ta je stoprocentní a to mě nejvíc deprimuje). My hu nás na obvodu pokuty nedáváme - na to máme vyčleněného vlastního cvoka. Já osobně nedal pokutu v dopravě tak půl roku. Statistikama manipulujeme umírněně a né moc často. Jen u neznámých věcí, nějak tam nevidím žádnej prospěch pro pachatele. Neznámý odložený TČ je jako neznámý odložený PŘ. A nadruhou stranu u známých věcí to umíme i obráceně. Doba to vyžaduje a když systém je hrozně na hovno, tak holt musíš podvádět také a musím přiznat, že nějaká blbá statistika mé svědomí nijak netíží. Se svým nadřízeným jsem zcela spokojen - velitel šel od obvodu přes kriminálku rovnou k nám. Navíc z našeho obvodu a naší kriminálky z detašáku u nás na štubě. Zástupce náš vlastní zpracovatel - taktéž si nestěžuji. V našem městě na nás nikdo nekřičí a nekope do nás. A my téměř také tak, jen občas někoho zdenverujem:) Celkem máme respekt a místní znalost nás také vesměs chrání před podobnými projevy.

Jinak má ten náš Hammer celkem pravdu. Plat na hovno, práva na hovno (dokonce pro nás neplatí listina základních práv a svobod). Soudy to je děsivá kapitola sama pro sebe. Chtěl jsem jen poukázat, že né úplně všude je to na tak moc na hovno.

Nejlepší nakonec, došla k nám zvěst, že po volbě prezidenta bude amnestie. Nejsem příznivec JPP, ale tomuhle věřím. A to bude konec, na který se Hammer těší. Založí cirkev a já se přihlásím v první skupině.

A Pasty jako policajt změn systém - sice my policisté máme pravidlo, že co nejde silou, tak jde větší silou. Ale je fakt lepší si vzít na další útok na onu zeď bagr. Jinak budeš sloužit tak půl roku (bez školy).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:10:55 22. 09. 2012
default.png
HAMMER [2012-09-22 06:08:54]: Jsem zvědavý co budeš tak dělat až tě vedoucí po vyčerpávající noční pošle za trest, že nemáš dost pokut udělat deset flastříků a doporučí ti bez mrknutí oka, že nejlíp to jde na důchodcích za volantem a lékárničku. Až ti dojde, že jsi loupežník. Že jsi chtěl drbany jít stíhat a místo toho ti velí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio