Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

K policii

Ahoj mám takový dotaz jak zažádat o práci k policii? Musím se dostavit osobně nebo zprvu stačí jen poslat mail? když jsem totiž dal hledani na : http://aplikace.mvcr.cz/sluzebni-mista/SearchResult_PublicAndMembers.aspx tak to ukázalo že místě bydliště mají volno (i když by mi nevadila ani ta Praha), mám tam napsat vlastní životopis nebo již jsou nějaké strukturované na stáhnutí? děikuji nechci dělat před náborovým blbce tak ho radši udělám tady :-)
FUNKY :: Datum založení: 30. 08. 2012 :: celkem 78 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FUNKY 09:31:07 08. 09. 2012
default.png
Hammer... co tím chtěl básník říct? Já šel vždy proti proudu takže mě to nes*re... zajímavé, že si stěžuje "policista" ja už nějaký ten rok mám odpracovaný u Bezpečnostní agentury a věř mi když už si zloděje/feťáka/ožralce chytl a zpacifikoval(dost slabé slovo protože někdy šlo pořádně o hubu) a zavolal policii, - borci přijeli po 40 minutách!!! sepsali si bloček a tím to pro ně haslo, takže pokud si chceš stěžovat na práci v policii tak si bež k bezpečnostní agentuře (12h směny příplatky za soboty a svátky? nehrozí... 5 12h za sebou není problém co nějaký zákoník práce... a to děláš za poloviční plat jako u PČR (konkrétně 60za60 :-d vtipný, že ? ja to dělal, bo tady práce prostě není a navíc sem studoval takže sem musel zaplatit nájem a jídlo...)) si to srovnej..

k druhé části, že máš pod postelí tonfu a že mi nasekáš tomu se směnu, tohle mám každý týden při záchytu, že si mě najde a zabije:-D - si v pořadí....) o to více mám rád hrdiny na internetu- takovým bych ten internet zakázal, plná huba keců...

hammer "blabla bla...."

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:57:34 08. 09. 2012
default.png
LUKAS-CISAR [2012-08-31 17:14:39]: Lidem v civilu jaksi nesmíš ani začít vysvětlovat, že na ně celá policie sere a že veškerou činnost, co po tobě šéfstvo chce, je jen k tomu, aby se nadělalo na čemkoliv co nejvíce kvantity a oni si za to dávali odměny. Lidem v civilu je taková policie naprosto k ničemu.

Probírali jsme třeba s dopravkou, jak pracují oni. Šéf je posílá naprosto nemyslně kam ho napadne systémem: zavřít oči, na mapě okresu někam zapíchnout kružítko a tři hodiny se odtud nehnou. Pak další místo atd. Nějaká sebemenší snaha o nějakou cílenou práci, aby se snížil počet nehod atd, nic. Pokud něco řeknou, že by chtěli zkusit tohle nebo tamto, šéf na ně začne řvát že se chtějí flákat... přesně jako tomu bylo u nás na obvodě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:50:32 08. 09. 2012
default.png
FUNKY [2012-09-07 22:17:15]: Už se jim asi těch blbců, co tam chtějí jít, zželelo a tak to nechají raději samovolně vyhnít. Horší to s náborem kdejakého šaška, kterému je i dívčí velikost uniformy velká, být nemůže. Jsou tam mnozí lidi, které by ani bolševik neodvedl na vojnu a ten bral opravdu kdekoho. Tam se nemá co zhoršit. Ani kdyby začali brát v blázincích. I poslední nesvéprávný debil zvládne stát desetkrát denně na KB a dvakrát na DBA. I kdyby tam dali lepenkového panáka, udělá přesně tu samou práci - uvolní drbanům místo. Na to nepotřebuje nikdo mít maturitu a už vůbec ne zájem o policejní práci. O tu totiž u této firmy podle rozpisů a předpisů ani nezavadí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:45:44 08. 09. 2012
default.png
To Funky: klídek, oni potřebují právě jen blbce, takže zapadneš. Všichni, kdo měli rozum, utekli nebo se k tomu chystají, to jen slepí, hluší nebo úplně blbí jdou opačným směrem.

Je to jako ten vtip, když se ptají občana ČSSR co by dělal, kdyby se otevřely hranice na západ. Prej vylezl bych na strom, aby mě ten dav neušlapal. No a co by dělal, kdyby se otevřely hranice na východ: vylezl bych na ještě větší strom, abych viděl toho idiota, který tam půjde.

Funky, mám doma pod postelí svoji tonfu, přijeď, já ti to vysvětlím. Neznám tě, ale pořád mám za své, že musím slabé a nevinné chránit, tebe jak vidím i proti tvé vůli ale zato pořádně! Týden nebudeš nic vidět a dvy týdny slyšet, zlomenin ti nadělám zcela zdarma asi dvacet ale Funky: ty za to budeš ještě nakonec vděčný!!! To se dej raději nalít Talibanem, budeš to mít snažší a rychlé - dělají se tam jen stometrové sprinty a skok do dálky na cíl s náloží v ruksaku, ráno se měří délka vousu. Nevím proč chceš trpět jak magor den co den? Asi nějaký masochista!!!!

Věřím tomu, že by u tebe doma, po mé ochraně tvého blaha, potom stála moje zarámovaná fotka, ke které by jsi každý večer láskyplně modlil a se slzou oku vzpomínal na svoje nerozumné období.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FUNKY 22:17:15 07. 09. 2012
default.png
FIZO50 [2012-09-07 19:27:17]:

to ti řeknu naprosto přesně:

Nábor je v celé ČR ukončen, respektive neprobíha :-D
jako mužeš si zajít na kraj na personální a podat žádost ale to je tak vše co mužeš, nejdříve prý od1.1 to budou "řešit" ... do konce roku 2012 je interní pokyn NENABÍRAT!!! :-) :-( super co?

chybí lidi, ale nenabírají, a pak zase bude šílená nabor alla 2008 kde vezmou každe ho*no ... :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FIZO50 19:27:17 07. 09. 2012
default.png
FUNKY [2012-09-07 15:30:52]: Taky bych se dozvěděl nějaké informace k náboru, kdy a kde se přihlásit...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FUNKY 15:30:52 07. 09. 2012
default.png
no ono jjde o to že mám v ově nedodělané studium( chybí mi poslední 3 předměty a statnice na Bc. - bylo by škoda to nedodělat- nicméně nejde to dálkově tak se musím zapsat znovu presenčně :-) :-( .. to je ten problém myslíte že bych s tím pochodil?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PASTY 12:23:35 07. 09. 2012
default.png
Jo, výměna jo, když Ti to schválí a schválí to i tomu druhýmu, to jsi se mohl dočíst.. Ale až po té době, co musíš zůstat v rámci jednoho KŘ (myslim ty čtyři roky). Kdyby to bylo tak jednoduchý, už by Ti to tu pár lidí napsalo. Ale je taky možný, že kecám - jak jsem napsal, já žádnej fígl neznám, ani jsem o něm neslyšel. Možná tu bude někdo, kdo to nějak zkusil a vyšlo mu to...
Ale upřímně, jestli bys měl na to rok, tak to máš tak akorát dobu na to, abys prošel ZOPkou v Praze a pár měsíců na rozkoukání a hned utéct do OVy? To je asi nemožný a i kdyby, tak bych řekl skoro i nebezpečný ať už pro Tebe, nebo pro parťáky, který s Tebou budou muset sloužit..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FUNKY 08:52:14 07. 09. 2012
default.png
a Co výměna? pročítám forum... a v jiných diskuzích jsou témata Louny->Praha, Brno->Praha, Ova -> Praha..
atd jak to funguje? bylo by to možné?
ono já bych mohl zustat v té Pze max rok...:-( pak bych potřeboval tu Ovu...

Jinak díky všem za odpovědi :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PASTY 21:48:31 06. 09. 2012
default.png
Tak to asi bohužel... Jestli zná někdo nějakej fígl, tak se ozvěte, taky by mě to zajímalo, ale vzhledem k tomu, že jsem o tom neslyšel, tak pochybuju.. Jestliže projdeš přijímačem, upíšeš se jednomu KŘ a několik let (tuším minimálně 4, možná je to i víc) se odtamtud nemůžeš hnout (maximálně v rámci toho jednoho KŘ). Jediný, o čem vim jak s tim vyc.hcat, je přihlásit se do výběrka a vyhrát ho v té Ostravě, ale to je tak pětka.. Jestli by ses hlásil klasicky do dvojky (nemáš VŠ apod.), tak nevim co je rychlejší :) Jo, myslim, že navíc musíš mít služební hodnocení vynikajících nebo alespoň velmi dobrých výsledků.. Ale tak to asi někde stačí nas.rat šéfa tak, aby se Tě chtěl zbavit...
Hmm, když to tak po sobě čtu, tak si asi počkej na tu Ostravu, když už o to tak stojíš.. možná, že se dočkáš i toho nového systému, jak se o tom už nějakou dobu mluví a jak psal panther :) To bys měl pak asi jednodušší, ale jestli teda zatim nezestárneš...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio