Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Mučedník Lessy (REDAKCE)

Mučedník Lessy
Odvolaný Petr Lessy
Foto: Policie.cz

Na blogu Policisty.cz se objevil velmi zajímavý názorový příspěvek k aktuální kauze ohledně odvolání policejního prezidenta Petra Lessyho od uživatele pod přezdívkou "emil". S laskavým dovolením autora jsme se rozhodli ho zveřejnit jako článek na našem serveru.

Autor: emil
Publikováno: 01. 09. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 07:29:46 02. 09. 2012
default.png
Pánové, mírněte se s výrazy jako mučedník u panstva PČR. Nikdo, kdo se u PČR dostal na funkci, nemohl mít čisté ruky. Bez ochoty nejméně, opakuju: "nejméně" falšovat statistiky a tím pomáhat drbanům nikdo nemohl dělat spisy, nemohl jít tedy nikam nahoru. Mafie ohvězdičkovaných grázlů mezi sebe nepustí nikoho, na koho něco nemají a nemůžou ho držet pod krkem.
Každý z vás dojde dříve nebo později na to samé, na co jsme došli my: šli jsme drbany k policii stíhat, místo toho zjišťujeme, že nám velí. U Policie ČR neexistuje cesta, jak se dostat služebně výš a zůstat tam, pro poctivého četníka. Neříkejte proto, prosím, neřádům mučedník.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AKIRA 00:33:32 02. 09. 2012
default.png
Osobne jsem mel tu moznost s panem Osvaldem jednat a pripadal mi jako svepravny clovek na svem miste, ktery ma podle me rozumnou predstavu o praci SVS, ZDS na miste cinu, vcetne nasledneho vysetrovani. Slouzim u SKPV na obvode

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio