Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní Akademie-správná volba?

Dobrý den.Tento rok maturuji a chtěl bych se zeptat jestli tu není žák PolicejníAkademie a poradil by.Chodím na Střední Odborné Učiliště,učení dobré,známky až do 4.ročníku kolem 2.0-průměr.Je studium na PA těžké? nebo nabírají spíše žáky jen z gymnázia a Středních Policejních škol ? Popřípadě se více rozepiště jak to na škole chodí,Díky.
PETR22 :: Datum založení: 29. 10. 2012 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu YOUNGSTER 17:59:57 01. 11. 2012
default.png
rozmysli si to dobře:) Studuju jak zmiňovaný práva, tak PAČR a ten rozdíl je tam propastnej. Pokud se ti nechce moc učit a seš si fakt jistej tim, co chceš dělat (taky jsem byl v tvym věku a teď pláču), tak je to určitě dobrá volba - když se teda dostaneš. V rámci bezpečnostních sborů a agentur dobře uplatnitelná, zábavná, ale jinak jsi všude za exota. Přijímačky jsou vážně hukot, chce si to vypracovat ty otázky a stejně nemáš zdaleka vyhráno, je to dost o náhodě.. Taky pokud budeš chtít dál na Mgr. prezenčně, tak se připrav na další nervy. Obecně podle spolužáků jde ta škola teď do stejný pr***e, jako celej státní aparát - nejsou prachy, bere se málo lidí, vyučující se vyhazujou. Doporučuju to srdcařství trochu potlačit a rozmýšlet se spíš hlavou, peníze na hovno, jedno nohou v kriminále a když si to rozmyslíš nebo neprojdeš psychotestama/zdravotkama, snadno se ti může stát, že budeš Bc. skládač hamburgerů..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RO 01:39:29 01. 11. 2012
default.png
MARTIN1 [2012-10-31 23:09:05]: To tam možná je, ale na úplně jiné úrovni. Stejně tak je tam třeba jiná úroveň trestního práva oproti běžným právům. Na PAČR se zase třeba nedělá moc občan, obchod atp., na které se zase na právech klade důraz. Nicméně mluvíme o denním studiu. Dálkové studium na PAČR je kapitola sama pro sebe a oproti dennímu se člověk nedostane ani k 10% potenciálu té školy...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 23:09:05 31. 10. 2012
default.png
A i tam je kriminalistika, kriminologie a vlastně všechno, co souvisí s trestním právem.. Stejně jako na PAČR, akorát třeba jako volitelný předmět.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 23:07:48 31. 10. 2012
default.png
Chipe, ne pro policisty. Dostal se tam snad každý o kom vím, že se tam hlásil.. Včetně mě.. :)

Z civilu mi náročnost příjímacího řízení přijde vcelku neadekvátní. Doporučil bych radši práva. Ty jsou prostě furt víc i pro toho policajta. A když tě policajtování nebude bavit, budeš mít něco co se uplatní líp.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 00:59:20 30. 10. 2012
Chip.jpg
Jak píše RO. Je težší se dostat než vystudovat :-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RO 21:12:08 29. 10. 2012
default.png
Pokud jsi si jist, že chceš v budoucnu pracovat v oblasti bezpečnostní problematiky, tak je PAČR nepochybně správnou volbou. Určitým způsobem je ta škola jedinečná. Sice spousta věcí je tam poznamenána tím, že to je rezortní škola, ale ve finále tam dosáhneš vzdělání v oborech, které se jinde nedělají. Přijímačky nejsou až tak těžké, ale hlásí se tam spousta lidí, takže je každý bod znát. Chce to se na to hodně připravit, pokud to myslí člověk vážně. Samotné studium není nějak extra těžké, pokud se člověk snaží, ale je potřeba na to nekašlat. Na stranu druhou je potřeba si uvědomit, že je to vzdělání hodně specifické a v jiných oborech ne tolik využitelné...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR22 21:03:55 29. 10. 2012
default.png
*oprava StředníOdbornouŠkolu.a SOU

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio