Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Systém FX firmy Simunition aneb „umírat nanečisto (REDAKCE)

Systém FX firmy Simunition aneb „umírat nanečisto
Čézeta, připravená pálit FXka!
Foto: Pavel Černý

„Vpřed!“ Tmavé, výstrojí ověšené, postavy se samopaly v rukou se dávají do pohybu. POLICIE! Výkřiky se rozléhají prostorem. Za rohem se náhle objevuje ozbrojená postava. Zbraň prvního z pronikajících příslušníků zásahové jednotky jen zavrčí a protivník se kácí k zemi. Policisté „čistí“ jednu místnost za druhou. Ještě zbývá poslední část - zde přítomná osoba se prudce zvedá ze židle. Policisté ve zlomku sekundy zareagují na prázdné ruce a správně zbraně nepoužijí. „Konec!“

Autor: Pavel Černý
Publikováno: 12. 12. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOHN158 09:15:20 13. 12. 2012
john158.jpg
Pěkný článek, škoda je že je ten systém docela drahý a tudíž není tak snadno dostupný lidem v přímém výkonu..myslím že ale obecně se dají reflexy a taktika procvičovat i bez tohoto nákladného systému s využitím levnějších náhražek..
srovníní jeden ks simunition za 36,-Kč a airsoftová kulička 0,25,-Kč..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio