Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Gambling, legalizovaný špinavý kšeft (REDAKCE)

Gambling, legalizovaný špinavý kšeft
ilustrační
Foto: internet

Oligarchové českého hazardu a někteří státní úředníci s bohorovným výrazem ve tváři ujišťují veřejnost o neškodnosti hazardu, kdykoliv jim k tomu média dají příležitost. To samozřejmě dělat mohou, zvláště když neexistují žádná oficiální data, která by hodnotila, jakou škodu závislost na hazardu způsobuje ve společnosti. A jak se zdá, absence takových dat vyhovuje právě těm, kteří na hazardu vydělávají nebo z něj jinak profitují.

Autor: LH+MS
Publikováno: 28. 01. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAX 15:41:28 30. 01. 2013
dax.jpg
HONZAD [2013-01-30 11:53:37]:
Netřeba se nad jedním z mnoha dnešních zázraků současného úžasného systému pozastavovat. To je přece daň za svobodu. Ale hlavně že nám tady nevládnou komunisti, že.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 11:53:37 30. 01. 2013
honzad..jpg
Logicky dusledek.
Jsou v tom Prachy a v kombinaci s korupci to dotahujeme na suverenne nejvyssi bananistan v Evrope.

Praha 1,2mil obyvatel pocet kasin 99 (a stoupa)

za Prahou v poctu kasin

Londýn 7,4 mil. 29 kasin
Moskva 10,5 mil. 29 (od roku 2007 postupně rušeny)

(Vyse uvedena cisla jsou k roku 2010, ale jiz k 9. mesici roku 2011 mela Praze jiz 195 kasín a k tomu 1053 heren!)



Pro predstavu pomeru automatu (statistiky z let 2007-2008, v CR stale vzestupna tendence):
CR: 170 obyv. / na jeden automat
Francie: 18.000 obyv. / na jeden automat

Jenom na uzmei Prahy je vetsi pocet autromatu nez na uzemi cele SRN!


Cela situace akcelerovala koncem devadesatych let a v letech 2000. Prachy zjevne v CR nesmrdi, ze penize ktere v bednach vydelavaji provozovatele a prohravaji hraci zjevne musi nekde chybet ( a chybi zejmena v socialni oblasti - nebot patlogicti hraci zatezuji zejmena sve okoli a rodiny) to je zrejme vsem sumak, bez ohledu na stranicku knizku. Boom automatu zacal v dobe vlady soc-dem (a obcim/krajum) vladla ODS a pokracuje za situace obracene (vlada ODS, obce/kraje CSSD) ...

Takze je jasne, ze plati heslo rimskeho cisare Vespasiana: „Pecunia non olet“ („penize nesmrdi“)

A CR (aniz by si to kdokoliv priznal) ze zjevne pod vladami obou stran poslednich 15 let ponoruje mezi nejprimitivnejsi rozvojove staty uplne viditelne i tak, ze mafiani za pomoci zkorumpovanych politiku obiraji populaci zeme o penize (a vytvari nove socilani problemy) zpusobem, jaky nema v Evrope obdobi

des a bes, problematika automatu je jedna z pandorinych skrinek, ktera nas vydeluje z civilizovaneho sveta. A zcela priznacne je, ze nase hloupa a zprimitivnela media si vubec nedokazi predstavit (a tim i upozornit) na hloubku problemu... jesteli je to opravdu idiotstvim ceskych novinaru, nebo tim, ze neco z miliard z beden zabloudi i do redakci, buh sud..

Diky redakci, ze na tohle extremne problematicke tema (ktere je navic spolu s drogama jednim z nejcastejsich zdroju kriminnality) upozornila.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio