Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Gambling, legalizovaný špinavý kšeft (REDAKCE)

Gambling, legalizovaný špinavý kšeft
ilustrační
Foto: internet

Oligarchové českého hazardu a někteří státní úředníci s bohorovným výrazem ve tváři ujišťují veřejnost o neškodnosti hazardu, kdykoliv jim k tomu média dají příležitost. To samozřejmě dělat mohou, zvláště když neexistují žádná oficiální data, která by hodnotila, jakou škodu závislost na hazardu způsobuje ve společnosti. A jak se zdá, absence takových dat vyhovuje právě těm, kteří na hazardu vydělávají nebo z něj jinak profitují.

Autor: LH+MS
Publikováno: 28. 01. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 01:00:58 31. 01. 2013
honzad..jpg
No, a protoze to rekl Ruml tak z toho jako dedukujes co? Ze je to mensi blbost? (No, navic on to asi nerekl v suvsilosti s bednama) Ale koukam, ze ten bordel ti skoro dela dobre, uz aspon proto, ho muzes potesene komentovat, co?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:25:41 31. 01. 2013
dax.jpg
HONZAD [2013-01-30 21:06:13]:
Milý Honzo D jseš vedle jak ta jedle. Tento výrok bohužel není můj, je třeba, milý nervozní příteli číst trochu mezi řádky, ale když použiju tvoje vyjadřovací schopnosti tak tento výrok vypadl z huby mnohému sametovému převratovému disidentovi a budovateli dnešních skvělých časů v čele s úžasným odborníkem na bezpečnostní problematiku státu panem rádoby ministrem Rumlem, který tento výrok používal skoro při každé příležitosti, když někdo poukazoval na cokoliv negativního-tedy bordel ,který k nám přicházel když se otevřely hranice a zaváděl kapitalistycký systém. Tak ,že milý chlapče si k těm tvým jmenovaným velikánům připiš i naše skvělé obroditele v čele s pánem Rumlem. Čest tvé práci

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/za-komunismu-bylo-lepe-mysli-si-vice-nez-polov...

CATANI [2013-01-30 17:35:25]:
Catani - Naprostý souhlas, přesně tak to je a myslím, že to celé může dojít do pěknýho průseru až se lidi skutečně nas..ou. A jak to tak vypadá tak už to asi dlouho trvat nebude.A potom se všichni ti rádoby demokrati, kteří nesnesou jiný názor než tu svoji jedinou svatou pravdu budou moc divit až komunisti dostanou ve volbách 40% jako v šestačtyřicátým.
Měj se fajn a klidnou službu


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 21:06:13 30. 01. 2013
honzad..jpg
catani: uznavam ze reaguji krapet podrazdene, nebot daxem propagovany vzorec, hle obcane: "Svoboda = bordel a korupce" je jakoby vypadl z huby Hitlera, Stalina nebo Maa.

Propagovani tvrzeni "Svoboda = bordel a korupce" je archetipalnim propagandistickym vzorcem totalitnich systemu vsech druhu a barev.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 17:35:25 30. 01. 2013
default.png
HONZAD [2013-01-30 16:26:16]: Nerozumím, proč se navážíš do Daxe. Řekni, že s jeho názorem nesouhlasíš a nedávej najevo, že jeho názor je horší než tvůj.

V zahraničí tento styl podnikání je buď dvojnásobně více daněn nebo podstatně omezen více než u nás.Je to dáno tím, že ta společnost se částečně poučila ze svých chyb a snaží se již chyby napravovat a dobře vědí, že jsou to skoro nenapravitelné kroky.

Žel u nás gang státní moci místo, aby se po roce 1989 poučil a převzal to dobré, rýžuje dokud to jde a o společnost mu nejde. Nevidím jediný důvod, proč by tento prachsprostý špinavý byznys měl být veřejně dostupný a měli na něm být kolikrát zainteresováni někteří podnikající starostové, poslanci, či i vládní politici.Já moc velký rozdíl v drogách a v tomto nevidím.

Jednostranné vidění světa v zájmu zisku, upřednostňující peníze před základními lidskými hodnotami je dle mého názoru zcestné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 16:26:16 30. 01. 2013
honzad..jpg
dax: ja myslim, ze za takovy blabol by sis mel dat rovnou par facek.. pekne pred zrcadlem.

A tvrzeni, ze bordel nebo korupce je "dan za svobodu" zni zpravidla z ust lidi, kteri nechapou (ci nejchteji) chapat, ze soucasti svobody je i zodpovednost. Popripade z ust lidi, kteri to velmi dobre chapou, ale chteji ostatni presvedcit, ze pod karabacem by jim bylo lepe...

A navic tvoje ultrapitoma teze, ze to je "dan za svobodu" jaksi nevysvetluje proc v jinych zemich (i relativne velkych), kde je taktez nmeco co lze nazvat relativni svobodou tech beden maji tak sta az tisickrat mene..
Svoboda neni ceske specifikum, zato bedny ceske specifikum jsou. Takze pokud ty dve veci zamerne spojujes, tak ses bud hloupej nebo navedenej...


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 15:41:28 30. 01. 2013
dax.jpg
HONZAD [2013-01-30 11:53:37]:
Netřeba se nad jedním z mnoha dnešních zázraků současného úžasného systému pozastavovat. To je přece daň za svobodu. Ale hlavně že nám tady nevládnou komunisti, že.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 11:53:37 30. 01. 2013
honzad..jpg
Logicky dusledek.
Jsou v tom Prachy a v kombinaci s korupci to dotahujeme na suverenne nejvyssi bananistan v Evrope.

Praha 1,2mil obyvatel pocet kasin 99 (a stoupa)

za Prahou v poctu kasin

Londýn 7,4 mil. 29 kasin
Moskva 10,5 mil. 29 (od roku 2007 postupně rušeny)

(Vyse uvedena cisla jsou k roku 2010, ale jiz k 9. mesici roku 2011 mela Praze jiz 195 kasín a k tomu 1053 heren!)



Pro predstavu pomeru automatu (statistiky z let 2007-2008, v CR stale vzestupna tendence):
CR: 170 obyv. / na jeden automat
Francie: 18.000 obyv. / na jeden automat

Jenom na uzmei Prahy je vetsi pocet autromatu nez na uzemi cele SRN!


Cela situace akcelerovala koncem devadesatych let a v letech 2000. Prachy zjevne v CR nesmrdi, ze penize ktere v bednach vydelavaji provozovatele a prohravaji hraci zjevne musi nekde chybet ( a chybi zejmena v socialni oblasti - nebot patlogicti hraci zatezuji zejmena sve okoli a rodiny) to je zrejme vsem sumak, bez ohledu na stranicku knizku. Boom automatu zacal v dobe vlady soc-dem (a obcim/krajum) vladla ODS a pokracuje za situace obracene (vlada ODS, obce/kraje CSSD) ...

Takze je jasne, ze plati heslo rimskeho cisare Vespasiana: „Pecunia non olet“ („penize nesmrdi“)

A CR (aniz by si to kdokoliv priznal) ze zjevne pod vladami obou stran poslednich 15 let ponoruje mezi nejprimitivnejsi rozvojove staty uplne viditelne i tak, ze mafiani za pomoci zkorumpovanych politiku obiraji populaci zeme o penize (a vytvari nove socilani problemy) zpusobem, jaky nema v Evrope obdobi

des a bes, problematika automatu je jedna z pandorinych skrinek, ktera nas vydeluje z civilizovaneho sveta. A zcela priznacne je, ze nase hloupa a zprimitivnela media si vubec nedokazi predstavit (a tim i upozornit) na hloubku problemu... jesteli je to opravdu idiotstvim ceskych novinaru, nebo tim, ze neco z miliard z beden zabloudi i do redakci, buh sud..

Diky redakci, ze na tohle extremne problematicke tema (ktere je navic spolu s drogama jednim z nejcastejsich zdroju kriminnality) upozornila.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio