Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kariéra kriminalisty

Ahoj páni policajti. Rád bych Vás požádal o radu, popř. komentář k mé problematice. Letos mě čeká maturita (8-leté gymnazium), a tak se nabízí otázka mé budoucí profese. Vždy jsem snil o tom stát se kriminalistou. Bohužel, kontakty nemám žádné a mé hledání informací mě dovedlo až sem. Ale k věci - z toho, co jsem pochopil, je kriminalistika výběrový obor. Pro ty nejlepší. Proto předpokládám, že vysoká škola je nutností. Přemýšlel jsem tedy Fakultě bezpečnostně právní na PA v Praze. A zde jsem narazil na první zádrhel - zdejší bakalářský program zahrnující kriminalistiku je určen výhradně pro policisty. Znamená to, že se musím nejprve přihlásit k PČR, abych mohl dále studovat vysokou školu? To mě vede k další otázce. Když se přidám k policii, jakou funkci budu zpočátku vykonávat? Jak probíhá následná specializace? Jestli úplně každý začíná jako pochůzkář nebo lze tuto pozici nějak ovlivnit (např. kdybych chtěl k motorizované jednotce). Otázek mám vícero, ale tohle prozatím stačí. Reagoval bych na Vaše připomínky :) Děkuji, P.P.
POBELDAP :: Datum založení: 28. 01. 2013 :: celkem 31 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SAMALAMA 21:21:11 29. 01. 2013
default.png
No já ti jen tak na okraj řeknu že tě zde asi brzo ukamenují.. :D a to z vícero důvodů ale hlavním je asi to, že jako člověk který nemá vůbec žádné zkušenosti a zájem má akorát z přiblblých televizních pořadů, které se skutečnosti moc nepodobají...Další věc je to že je ti sotva nějakých 18..bez zkušeností v životě apod. a v neposlední řadě jak si sám uvedl tak jelikož nemáš kontakty tak ani to dostat se k pochůzkářům není moc jednoduché protože se nenabírá..teda nevím jak je to teď po novým roku ale moc změn nečekám..:) Zkus se radši podívat po nějaké ekonomické škole, tam tě čeká větší štěstí a bohatsví.. ;) :D

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio