Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

GIBS odložil případ střelby policisty v Praze Nuslích (REDAKCE)

Pozdě, ale přece - GIBS odložila případ střelby Nuslích
ilustrační
Foto: Ondřej Bláha

Policista PMJ zastřelil agresivního pachatele, držícího střelnou zbraň v ruce a vyhrožujícího zakročujícím policistům, přesto musel přes dva roky čekat na konec vyšetřování a popotahování po soudech. GIBS od stíhání  nakonec upustila, především díky odmítnutí obvinění státním zástupcem.

Autor: redakce
Publikováno: 26. 03. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 09:14:58 01. 04. 2013
default.png
Ještě něco: když chcete vykládat něco o "pozdě ale přece", první se podívejte na vlastní spisy. Přesně tak to vidí z vaší strany lidi, co je máte chránit. Pak se podívejte na to, jak jsou ty spisy zbytečné, protože drbani běhají pořád po svobodě a vy jen píšete a píšete... Policie za tohoto stavu nemá sebemenší právo fňukat nad nějakou pomalou prací vůbec kohokoliv jiného. Neberu objektivní důvody, beru až samotný konečný výstup pro veřejnost resp. pro policistu stíhaného GIBSem.

Za další: případ kolegy Čermáka, co tvrdě zmastil veřejně sledovaný a snímaný zákrok proti Jauvajsové - tam tonfa neměla být vůbec použita, jejích padesát kilo i s rakví měl prostě bafnout za límec a odnést kus dál. Použil neadekvátní DP. Jednoznačně. Přesto případ soudně vyhrál!!! Přesto se těm dvěma debilům v uniformě policie, které někdo setřásl ze stromu, co sledovali jeho zákrok a nepomohli mu, nic nestalo. Tak tady nepište nic o tom, jaké jsou policajti chudinky a GIBS bestie.

Mě taky inspekčáci sejmuli za "pět na tři" díky kolegovi a díky úsměvně nešťastné "pomoci" tuze spokojeného poškozeného. Složil jsem tonfou drbana, ale nikde se to nepsalo, podle vedoucího máme hodně další práce a "ten si nikde nenastěžuje." A měl vedoucí pravdu. Jenom netušil, že nadšený poškozený IBS řekne, že jsme byli suproví, sami jsme si ho všimli, sami ho lapli, sami zajistili jeho už drbany zadara sklizené meruňky a já jsem mu prej řekl, že ho majznu obuchem, což nebyla, kua, pravda!!! :D Můžu přísahat na smrt svojích děcek!!! Tfuj tfuj tfuj.

Já ho totiž praštil úplně bez řečí zezadu přes ohyby nohou až lehnul na držku, ale bylo to oprávněně!!! :D Ale nevyhrožoval jsem mu! Přece ho nebudu varovat, co mu udělám, ne? :D Rana a obmalovávání andělíčků, to je celé, co drban zaznamenává.

Pokud nejste schopni pochopit, že je to celé o tom, že musíte svoji práci znát a poučovat se denně ze svých kravin a kravin svých kolegů, běžte házet do míchačky. Jednak se dožijete vysokého věku a jednak část života nestrávíte v báni.

Aby český četník kňučel, že si ho dovoluje někdo chudinku vyšetřovat, co to už kua je? Bojíte se? Tak to nedělejte! Bát se má drban, ne vy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 10:13:55 30. 03. 2013
default.png
PETR-KLINOVSKY [2013-03-28 23:02:43]: Myslíš, že už můžu střílet?
Pokud to nevíš, vysleč uniformu, nádhero!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 10:12:51 30. 03. 2013
default.png
Když jsem dělal lidem přednášky o nutné obraně, upozorňoval jsem je na jednu podstatnou věc:
- nečekejte, že se případ ihned, pět minut po skončení, odloží a vás někdo poplácá po rameni jak dobře jste se jakože bránili. Bude se to vyšetřovat zleva doprava, zprava doleva, bude to trvat. Ale je lepší furt, aby vás tři lidi soudili, než šest neslo.

Ty vado, co je na tom nepochopitelného četníkovi? Bdím či spím, co to tady slyším? Já se taky tahal se státem skoro deset let o údajné dluhy, co čekáte za ty prachy, lanýže?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 08:20:37 30. 03. 2013
default.png
SANTIAGO-SAN [2013-03-29 16:25:39]: s tím taky souhlasím, když se někdy podívám kolem, tak ani bůh to nemůže vědět....ostatně bůh by se zcela jistě neobrátil na tv Nova

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 16:25:39 29. 03. 2013
default.png
CATANI [2013-03-28 19:17:32]: Právě proto bych si nedovolil soudit, bůh ví jak to tam opravdu bylo...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR-KLINOVSKY 23:02:43 28. 03. 2013
default.png

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 19:17:32 28. 03. 2013
default.png
SANTIAGO-SAN [2013-03-28 14:38:22]: Samozřejmě, ale to nebyla tato situace. Z popisu onoho televizního poplety, vyplývá, že z vozu poškozeného čoudil chladič, který pro jistotu policista uhasil, prostě televizní hvězdě na Nově snesl modré z nebe a on se dnes po měsíci na něm hojí a dělá si reklamu na internetu a v televizi.Skuteční hrdinové se většinou nikdy ke svým skutkům nehlásí, protože si vždy říkají zdali to nemohlo být lepší nebo nemohli udělat víc.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 14:38:22 28. 03. 2013
default.png
CATANI [2013-03-27 16:29:48]: pokud na místě cítil benzín a bál se výbuchu nebo vzplanutí vozidla, pak se poškozený vytáhnout musí

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 16:29:48 27. 03. 2013
default.png
Je zajimavé, že takoví politici, můžou být dokonce na rozdíl od policisty i obviněni a nic se neděje. S policistou poté co zachrání lidské životy, či provede stresující zákrok, z kterého by se většina občanů na místě pokakala, se zachází jak s onucí a hůře než s pachatelem. Nebavím se o těch co v uniformě berou úplatky, kradou nebo účastní se různých machinací. Tam je na místě jednat hodně razantně, i když znovu v porovnání s politiky, primátory, poslanci, ptám se proč.

A co mne nadzvedlo, je současné vyšetřování postupu policistů na dálnici. K tomu člověkovi, který po měsíci říká z pozice naprostého laika jak se policisté na místě chovali či jak by policie měla věc řešit, není co dodat. Ten člověk si nevidí do huby, hojí si ego, že se nikdy zřejmě díky svým osobnostním rysům, stát policistou nemohl. Do nebe volající je neprofesionalita(nepřekvapuje, je to horší a horší) redaktorů různých sdělovacích prostředků, takového člověka využivajícího pro senzachtivost zpráv a bulvár.

A tím neříkám, že postup policistů nemůže být na místě i lepší, ale taky horší. Policie je v současné době pouze obrazem toho co z ní současní politici chtěli mít a co z ní udělali.

Jinak rvát zakliněného, zraněného člověka z auta, kdy má zachované životní funkce a nevíme zdali nemá poškozenou míchu, polámané žebra či zlomenou pánev, či část nohy rozdrcené, je proti veškerým zásadám. A to v době kdy na cestě jsou profesionálové na vyproštění a ošetření, je to pouze hazard s lidským životem poškozeného.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 10:03:43 27. 03. 2013
john158.jpg
na toto by měla být lhůta krátká v rozmezí 30 dní..není možné aby dva roky byl zasahující policista v nejistotě, jestli se najde, nebo nenajde nebo se předloží nebo nepředloží důkazy v jeho prospěch..humus..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio