Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Marihuana a řízení (REDAKCE)

Marihuana a řízení
ilustrační
Foto: internet

V poslední době se poměrně často stává, že při doprávní kontrole řidiče, výjde orientační test na přítomnost THC jako pozitivní.  Přesto následné lékařské vyšetření spojené s odběrem moči a krve přítomnost THC neprokáže. O tuto problematiku jsem se začal zajímat a tak se mi do rukou dostalo jedno z loňských vydání časopisu Reflex, kde autor toto téma velmi podrobně rozebírá.

Autor: J X. Doležal, Reflex
Publikováno: 04. 04. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 15:52:03 09. 04. 2013
default.png
KRT-K [2013-04-09 09:37:13]: No a vovovovo vo tom to je! Vidíš, čím se ta hovada zabývají?
Mně kdysi okresní vytýkal, jak mám špinavou reflexku. Říkám mu, že jsem už asi desetkrát žádal o novou, protože tahle už byla vyprána tak, že vypadá už až hanba plut, ale nikdo mě ji samo nedal. Když mám nosit vestu všude, provádím prostě spousty činností, kde ji za chvíli přímo hrůzostrašně ušpiním. Strašně těžko pochopitelné.

Zlaté monterky, sundávám je na vyprání až smrdím sám sobě!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:48:09 09. 04. 2013
default.png
LUKAS-HEINZ2 [2013-04-09 00:14:12]: Tak já ti to řeknu z čeho dneska český četník při svém almužně a cenách může ještě žít: z prodeje všemožných vlastních produktů, z různých brigád mimo službu, z vlastních zahrádek kde si jídlo pěstují pro sebe a rodinu, taky při těchhle penězích dneska už i z úplatků, které nikdy nikdo nezjistí, protože jsou spokojeni oba a řada poldů ví, že když žere, nesmí u toho mlaskat...

Víš z čeho žiju já? Z melouchů, prodeje součástek a kabelů z demolic, mědi co mám z melouchů i co nám zůstává při demolicích nebo odřezků po stavbách, výpomoci kámošům za oplátku atd atd.

A pozor hoši, nejsou to krádeže, při krádeži totiž musí někomu něco chybět a tady nic a nikomu nikdy nechybí.

Chodím do kina, na divadlo, na koncerty, na večeře (tak třikrát ročně, hahaha!), žeru teda jako německý zájezd, financuju dcerku na vysoké a kluka na střední, pěstuju cyklistiku a plastikové modelaření a už počítám s tím, že jakmile děcka dostudují, buďto někdo zůstane doma, kde se mu ovšem změním z tatínka na kurvu bytného, nebo podkrovku pronajmu, jinak jsem kde? No? Ano, správně! :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KRT-K 09:37:13 09. 04. 2013
default.png
HAMMER [2013-04-08 18:32:41]: Bohužel je to fakt...někdo z prezidia viděl nějakou hlídku na pěší s černými doplňky a už to šlo...pak následovala halo akce, kde si ti, co neměli bílý opasek, museli fasovat, následně to narazilo na to, že nejsou a teď už se na nošení černých opasků kouká benevolentněji, ovšem za podmínky, že bílý je již ošoupaný a nerepre...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 00:14:12 09. 04. 2013
Lukas Heinz.jpg
HONZAD [2013-04-08 13:46:13]:

Ja to nevidím jako provokaci. Spíš skutečně smutnou ukázku toho, jak to v naší společnosti vypadá. Pokud tohle udělá policista, je to hnusné a zvedá se mi z toho žaludek. Hlad ho k tomu určitě nedonutil.

Na druhou stranu. Já musel prodat byt, abych nevlítnul do rovnýma nohama do dlužní spirály a teď bydlím v obecním.(Díky pomoci mého nadřízeného.) Bez něj bych bydlel asi pod mostem. A to nehraju automaty, nakupuju v sekáči, nachlastám a neberu drogy,nechodím do kina a nejezdím na dovolené, ani tuzemské.

A jsem na tom myslím oproti jiným velice dobře. K snídani čerstvé rohlíky a nějaký dobrý sýr a kvalitní káva nebo čaj. Dvakrát do měsíce se najím v restauraci. Je mi ale smutno, když vidím mého kolegu, otce dvou dětí, jak počítá drobné, jestli si může koupit gothaj k rohlíkům, aby měl pak na cestu domů. To není fór. A to máme v Praze největší rizikové příplatky. Nedokážu si předtsavit z čeho a jak žijou kolegové v krajích.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:32:41 08. 04. 2013
default.png
KRT-K [2013-04-07 16:37:05]: Zeptám se stejně idiotsky, jak idiotská jsou různá nařízení u policie: s tím zákazem černých dplňků na bílém opasku si děláš srandu nebo je to fakt?

To Danik: jaká společnost, takovou má policii i politiky. Každý tady krade jak najatý, nerespektuje nic a nikoho a naprosto drze by chtěl, aby policie šla morálním příkladem. Za ty prachy a podmínky? Nasrat, holoto!

Hoši, nenechte se hlavně chytit! Za ty kecy o morálce akorát zdechnete hlady nebo přijdete o rodiny a až se vám ve službě něco stane, uvidíte, jaké hovno pro policii a pro společnost jste.
Dvacet roků jsem žil jako mnich, měl jsem kulové. Teďkom je to o něčem jinším, nikdo si kua nesmí myslet, že ten vymrdávací meč, s kterým nás mocipáni mydlí, má jen jednu stranu ostrou. Ten meč má i tu druhou stranu a tou sekáme my. A pěkně zhusta.

Makat jako blbec a odvádět daně na společnou hromadu, odkud to politici a jejich kamarádíčci beztrestně rozkrádají, tož to tak! NASRAT !!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 17:42:57 08. 04. 2013
Danik.jpg
HONZAD [2013-04-08 13:46:13]:
Určitě mnoho, jsme sbor veskrze špatný, prolezlý korupcí a plný zločinců. Přitom jsme královsky zaplacení, máme spoustu výhod atd. A to nezapomenu ani na to, že jinde ve světě jsou všichni policisté hoši jako Mirek Dušín, všichni altruisti bez poskvrnky. Myslím, že nejvýstižnější je, že policie je prostě odrazem společnosti, kde vychcanost je předností a schopnost okrádat stát nebo spoluobčany nejvíc ceněnou schopností. Kde 90% politiků se účastní na špinavých obchodech, čachrování se státníma zakázkama atd. Takže vlasntě ne, pořád jsme skvělí Dušíni, neboť tak hrozné to zatím u nás není.

Jestli je to pravda, tak zavřít až zčerná. Jednoduché. Jako kohokoliv jiného. Mě spíš na těchle akcích zaráží, jak hošani si rádi hrají na kovboje. Předpokládám, že ty blbečci akční jednou narazej na někoho jako já, kdo chodí ozbrojenej pořád a má čisté svědomí. Pak až na něj takhle vyběhnou - v civilu s nějakým mininápisem a kuklama, tak křikne Policie stůjte a až nezastaví, tak začne střílet a 2 až 3 vyskládá vedle silnice jak králíky. Jsem hrozně zvědavej, jak se to pak bude řešit. On viděl ze svého pohledu přepadení, reagoval jako správný policista, dal výzvu a následovalo použití zbraně - konec konců útočníci byli ozbrojení. Opravdu jsem zvědavej, doufám, že pak ty idioti z gypsu pochopí, že nejlepší způsob jak zatknout policajta, je pozvat ho po službě k vedoucímu do kanclu a tam ho normálně zatknout, zajistit nebo co bude třeba. Ovšem to by pak neměli ty hezká akční videa, nad kterými pak zřejmě v kancelářích onanují a pouští je holkám co balí, nebo prostě nevím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 13:46:13 08. 04. 2013
honzad..jpg
pervitin a rizeni... tak neco aktualniho z trochu jineho soudku - kolikpak takovych policistu a pripadu u sboru bylo a je?

nebo zase budete psat, ze to je provokace atd.. ?

http://zpravy.idnes.cz/inspekce-zadrzela-policistu-ktery-zdrogoval-financniho-urednika-p9o...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KRT-K 16:37:05 07. 04. 2013
default.png
HAMMER [2013-04-07 13:57:51]: Svítit umím, ale nedávno nám bylo zakázáno na bílým opasku nosit černý doplňky, jakým pouzdro na baterku je :-D Věděl jsem, že nebudeš pro ;-) A máš kliku, žes nenapsal, že by ses radši zmrzačil, než k dopravce ;-) :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 13:57:51 07. 04. 2013
default.png
Krtku, neser, neumíš posvítit drbanovi do ksichtu? :D :D K policii? To bych se radši dobrovolně zmrzačil!!!! Nikdy kua!!!! :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KRT-K 16:26:54 05. 04. 2013
default.png
HAMMER [2013-04-03 19:44:34]: Hammere, kua, pojď k nám na dopravku, takovýhle praktiky tam potřebujem! :-) Já vím, já vím...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio