Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Na návštěvě u dolnosaské policie (REDAKCE)

Na návštěvě u dolnosaské policie
Polizei Niedersachsen
Foto: polizei-studium.de

Policista.cz přinesl již několik reportáží o přijímacím řízení u našich německých sousedů. Po společném absolvování přijímacího řízení ve spolkových zemích Sasko a Duryňsko dnes společně navštívíme pět set kilometrů vzdálené Dolní Sasko. Podívejme se, jaké požadavky musí splnit každý uchazeč, který chce obléknout uniformu se saským vraníkem na rameni.

Autor: Petr Klinovský
Publikováno: 30. 07. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 16:21:41 01. 08. 2013
default.png
ZELENA-SVESTKA [2013-08-01 12:53:43]: :))) No ale to je motivace negativní, represe a perzekuce jsem si užil dosti a nevšimnul jsem si, že by to vedlo k něčemu jinému než naprosté otupělosti k jakékoliv aktivitě a spoustě naprosto absurdních věcí. :))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZELENA-SVESTKA 12:53:43 01. 08. 2013
Zelená švestka :-).jpg
No motivovaný není dobře zaplaceny Hammere. Motivovat tě můžu (a u PČR je toto hojně používáno) také represí a persekucí. Plat je motivací ve vyspělých státech ES (dokonce i v bývalých státech Varšavské smlouvy, krom nás)a ne v ČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:56:11 30. 07. 2013
default.png
Tak "dobře zaplacený" je už v tom slově motivovaný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:23:11 29. 07. 2013
dax.jpg
"Filozofie dolnosaského policejního sboru tkví v tom, že pouze kvalifikovaný a motivovaný jedinec může odvádět kvalitní policejní práci."
Naši manageři na PP by k tomu mohli ještě připsat i dobře zaplacení he he. A srovnání a podobnost s PČR by byla dokonalá.....to už se nechce smát, ani brečet.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:58:28 29. 07. 2013
default.png
No, s rezervou teďkom: když je taková spousta věcí tak prudce podobná praktikám u PČR, proč mám silný pocit, že z těch našich uchazečů by prolezla desetina přes psychotesty, nikdo přes těch pět kilometrů a nikdo přes ty motivační pohovory. :D :D

No a to krédo na konci článku, to je skutečně úplně stejné jako u PČR, muhehééé! No ale je teda fakt, že se aspoň ukazuje, že souzi nahoře nemají zase tak kačení žaludky, aby si dovolili napsat ještě tohle. Stačilo už to Íčkovo "Pomáhat a chránit" na autech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio