Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

NÁBOROVÝ KEMP

Ahoj, hlásím se k Policii ČR a byl mi nabídnut náborový kemp, kde se daji udělat fyzické a zdravotní testy. Člověk se tam dozví i něco víc o policii, koná se tam beseda s policisty atd.. Zajímá mě, zda je dobré se na tento kemp přihlásit a nebo projít výběrovým řízením standartní cestou. Má s kempem někdo zkušenosti? Moc děkuju za odpovědi.
MESHA :: Datum založení: 30. 07. 2013 :: celkem 48 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KARBAREK 11:33:36 30. 01. 2014
default.png
Když čtu tyto reakce na téma náborový kemp, tak musím reagovat. Nejdříve na samotný kemp. Sám jsem v tomto kempu před nástupem k pčr byl, a musím jednoznačně prohlásit, že je to velmi dobrá příprava na vše ostatní co následeduje pro ty, co budou přijati. Výhoda kempu spočívá v tom, že se vše udělá za tři dny, a policie nakonec vozí lidi po doktorech. Je nutno instruktorům poděkovat za to, že se obtěžují jít do práce v sobotu a neděli, protože já jsem byl v kempu-sobota-neděle a pondělí. Instruktoři dělají svou práci dobře a nemohou za to, že policisté berou plat jako sprostý zahraniční dělník, který pomáhá na stavbách v praze.(pozn.: to jsem nepřirovnal správně, protože ten zahraniční hňup bez jakéhokoliv vzdělání bere víc). Instruktoři to mají těžké také z důvodu toho, že musí brát ohledy na padavky, které se jim dostávají do těchto kempů, já bych přitvrdil natolik, že by jich prošlo možná 10%. Dvě třetiny (nevyjímám ženy) jsou rodinné zhýčkané padavky, které neví co je slušnost, disciplína, ani neví kdy a koho mají zdravit (doma je neučili zaklady společenského chování), kolektivní zodpovědnost jim nic neříká, fyzická úroveň katastrofa a rozumová vyspělost na úrovní opice. Takže na závěr instrokturům děkuji a přál bych si, aby velmi výrazně přitvrdili.

Na těchto stránkách se stále nalézají dotazy ke službě u pčr, atd. V současné době, kdy všechny informace jsou na internetu, je jasné, že lidé, kteří chtějí jít k pčr si tyto informace ani neumí najít a přečíst. Takže to jen dokazuje, že jsou buď hloupí, nebo leniví, a v případě, že je někdo majitelem obou těchto povahových vlastnosti, tak je společensky velmi nebezpečný a u pčr nemá co dělat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:08:11 27. 01. 2014
default.png
Malinká poznámečka: chtělo by to pozorněji číst a to by stačilo. Jeden jak druhý. Pokud to nezvládáte napoprvé, zkuste to napodruhé, třeba to pochopíte. Jo a nesmíte se v tom tolik vidět.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MATEJO 10:47:48 26. 01. 2014
matejo.jpg
Hammer, ty musíš být pěkně zabržděněj, když ti dojde až po 20ti letech, že tě práce strašně s..e.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DIVIS 07:36:30 25. 01. 2014
default.png
Pro instruktora: Je zbytečné se nechat rozhodit Hammerem. Stačí pouze nereagovat na jeho příspěvky. Tvé názory a zkušenosti zajímají i ostatní policisty. Petra Lhotáková v minulosti zabředla do diskuse s tímto bývalým policistou a taky to vzdala. Tento bývalý policista, podle toho co zde píše, vidělává "neskutečné" peníze. Když se podíváš na četnost, dni a časy jeho jednolivých příspěvků, tak zjistíš, že by mohl pracovat denně pouze pár hodin a to ještě bez spánku.
Pro Hammera: Omlouvám se předem, ale pokud budeš reagovat na můj příspěvek, mé reakce se nedočkáš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu INSTRUKTOR 21:44:59 24. 01. 2014
Instruktor.jpg
Pro všechny ostatní normální poldy a nebo bývalý poldy, kterých znám hodně moc a jsou to fajn chlapy. Napsal jsem tady o Náborovém kempu. Sice se to tak jmenuje, ale je to fakt výběrový kemp. Vybírá se a nebere se každý. Nic jiného jsem tady tím nemyslel. Jsme normální četník, sloužím přes 25 let, dělám instruktora a jsem z výkonu. Takže to je můj poslední příspěvek sem. Člověk jako HAMMER mě akorát znechutil se sem vracet. Nevím kdo je správce tohoto webu,
ale měl by asi takového člověka upozornit, aby neurážel lidi.Myslel jsem, že to tady je pro poldy a pohodový lidi aby si pokecali co a jak. Snad u naší firmy bude i líp. Nebo už asi bylo? Mějte se.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu INSTRUKTOR 21:28:08 24. 01. 2014
Instruktor.jpg
HAMMER [2014-01-23 06:25:33]: Poslední moje slova pro Tebe jsou , aby jsi vyhledal odbornou pomoc, protože pravděpodobně máš problémy sám se sebou. Jo a bereš na to nějaký prášky?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 18:24:48 24. 01. 2014
Sekta.jpg
DAX 17:11:36 24. 01. 2014
Máš pravdu vše je to o lidech..Souhlasím s Hammer, že u policie jsou zmetci, co ti práci budou znepřijemňovat a dusit Tě dokonce za to, že jsi udělal víc než si musel...Toto je fakt hnus..Neni to jen ve vevedení, setkal jsem se s tím bohužel i mezi kolegami jak zmiňoval Hammer..U policie slouží lidé kteří by tam vážně dělat neměli...Ale i jsem zjistil že když se chce, tak někde to šlape fakt jak má..Měj se a pokud jsi ještě u této firmy tak at se ti daří též!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 17:11:36 24. 01. 2014
dax.jpg
SEKTA [2014-01-24 06:12:56]:
Ok rozumím Ti, ale asi by to chtělo číst taky trochu tak zvaně mezi řádky. Myslím,že Hammer to takto přímo nemyslel na Tebe, ale všeobecně. Jinak všude to samozřejmě stejné neni a všechno je dnes o lidech. Osobně mám ale pocit,že tento dnešní systém polistopadového zázraku, ve větší míře všeobecně vychovává gaunery a vyčůránky více, než slušné a poctivé lidi, policii nevyjímaje. A toho, že Tě po odchodu od policie, jak píšeš vzali znovu na jiný útvar, kde jsi spokojený si velice važ. Osobně pamatuji dobu,kdy, když někdo od policie sám odešel, tak ho nikde na žádný jiný útvar prostě už nevzali. Už byl zkrátka nedůvěryhodný.
Tak ať se Ti daří.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 06:12:56 24. 01. 2014
Sekta.jpg
DAX 00:44:01 24. 01. 2014
Já si rád přečtu jakýkoliv názor ale taky mám svou hrdost a nebudu tady číst takový věci jako že jsme musel kolaborovat se zločinci abych se dostal z útvaru někam jinam..Několikrát jsme se dostal do konfliktu s VO kvůli tomu že vůbec netrháme pokuty atd..Nakonec jsem odešel do civilu a zkusil přijímací řízení z civilu úplně na jiný útvar a vše od začátku..Na tom to útvaru vše jinak..Normální kolegové(né řitolezci a práskači..),normální šéf kterej se tě dokáže zastat..
Jen se prostě nemůžu s totožnit s názorem že je to všude stejné!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:44:01 24. 01. 2014
dax.jpg
SEKTA [2014-01-23 18:18:34]:
Hele nic ve zlém, nevím kolik Ti je a jak dlouho sloužíš, ale předpokládám ,že Hammer byl u policie pravděpodobně už v době, kdy ty jsi si možná ještě hrál na pískovišti. Hammer je sveráz a s řadou jeho názorů nemusí každý souhlasit, ale jedno je jasný, přesní ví a má páru co a jak chodí, to která bije nevidíš zřejmě Ty sám. A co se týká "Náborového kempu" tak už jenom samotný název o něčem svědčí. Kdyby bylo s policií vše v pořádku, tak by se to muselo přece jmenovat "Výběrový kemp", ale to bychom asi museli být v jiné době ,nebo v jiném státě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio