Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

NÁBOROVÝ KEMP

Ahoj, hlásím se k Policii ČR a byl mi nabídnut náborový kemp, kde se daji udělat fyzické a zdravotní testy. Člověk se tam dozví i něco víc o policii, koná se tam beseda s policisty atd.. Zajímá mě, zda je dobré se na tento kemp přihlásit a nebo projít výběrovým řízením standartní cestou. Má s kempem někdo zkušenosti? Moc děkuju za odpovědi.
MESHA :: Datum založení: 30. 07. 2013 :: celkem 48 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SEKTA 18:18:34 23. 01. 2014
Sekta.jpg
For Hammer..
Podle mě ty si nikdy nemohl být u policie!!!!!!!
Co to tady píšeš o kolaboraci se zločinci??No docela si mě pobavil:-)Připojuji se k INSTRUKTOROVI a odmítám na tebe nadále reagovat..
A pro všechny co mají zájem o výše zmiňovaný náborový kemp, nenechte se tady odradit od takových lidí jako je zda HAMMER!!Nemá ani páru co a jak chodí..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 10:31:17 23. 01. 2014
default.png
HAMMER [2014-01-23 06:25:33]: Všude to opravdu není takové peklo, jak jsem ti říkal, u nás se snažíme dělat policejní práci. V našich KO jsou většinou jen místní KZO abychom měli přehled o tom kdo kde s kým, pravidelně si KZO fotíme pro sebe abychom věděli v čem aktuálně chodí a jaké mají boty. Neustále si aktualizujeme veškeré údaje o nich, kontrolujeme sběrny a zastavárny. Hlídkujeme podle toho který KZO se kam zrovna přestěhoval a kde se zrovna nejvíc krade, vedoucí nás v tom podporuje a dělám nám mantinel z vrchu kde může...Díky tomu se občas stane že zjistíme něco, zrovna máme i pašíka a jen to zadokumentujeme a zrovna pošleme i s pašíkem...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:25:33 23. 01. 2014
default.png
SEKTA [2014-01-22 17:39:18]: Ahoj. Plně ti věřím, co jsi napsal. Teď mi odpověz, kolik jsi v době, kdy jsi dělal ty čárečky, dotáhnul na oddělení tebou vyhledaných trestných činů, u kterých nebyl v době tvého vyhledání pachatel. Díky za odpověď. Samozřejmě čekám marně. Musel by jsi přiznat, že nahoru jsi se dostal jen díky kolaboraci se zločinci. Nahoru totiž nikdo, kdo má čisté ruky, neprojde. Ty kecy o tom, že se nikdo nikde nesnaží dostat nahoru: u nás se snažili všichni a nedostal se nikdo, nikdo. Prošli jen naprosto slizcí řiťolezci a čárkomani v jednom, nikdo jiný. Všude kam se podívám, není ve vedení dneska nikdo, kdo by nebyl aktivní čárkoman, sprostý silniční lupič anebo falšovatel statistik aneb pachatel jednoho trestného činu za druhým. Já měl nabídku jít dělat spisy a výš jen proto, že jsem si taky smočil, změnou jediného písmenka jsem dokázal na příkaz vedoucího: "jsi policajt, poraď si jak umíš ale z toho bude přestupek" udělat z trestňáku přestupek. Na toto vedoucí řekl: "z tebe bude vyhledavatel jak víno."
Superzkušení kluci (pár mohykánků) s čistým štítem dodneška slouží na ulici přes desítky žádostí jít jinam.

Já se nesnažím odradit od služby u mafie kohokoliv, ale všecky. Všichni, kdo jsou dneska v céčku, si strašně oddechli když odešli a jediné pozitivum vidí v rentě, nikdo nikdy neřekl, že v něčem jiném. Protože to, že máš spousty zkušeností a můžeš je kdekoliv uplatnit, nikdo v céčku nechápe, jenom já klikař (nikoho jiného neznám) mám od nového roku to štěstí na takového šéfa.

Instruktor: mě nebaví se bavit s někým, kdo neumí číst a už vůbec ne s někým, kdo se bojí říct, co v té službě dělá. Já jsem někdo, kdo na tebe vydělává, a ty nemáš nejmenší snahu skládat ne že daňovému poplatníku, ale ani starému četníkovi účty z toho, co pro mě děláš. Se svými dedukcemi jsem mimo mísu přesně tak, že jsi zbabělec sám sobě přiznat, jaká jsi škodná. Ty se bojíš nejspíš sám sebe. Přesný prototyp esenbáka, který tlpe hubou jak sloužil lidem, ale dělal jenom čárečky a lidi o tom, co dělá, nevěděli nic.

Když chceš někomu něco vykládat o náborovém kempu a o tom, jak to chodí u policie, nesmíš napřed sám kolaborovat s drbany ve vedení. Co ti za to dávají? Ty jsi buď zrádce z přesvědčení nebo rovnou placený.

U policie to nějakých sedmdesát roků fungovalo furt stejně a tenhle zobák najednou hustí do mladých naivních blbců, jak to najednou funguje jinak. Stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

Jak píšu co by mělo být jinak: já jsem se o to patnáct let minimálně snažil, den co den, posral jsem si dobrovolně kariéru, abych nemusel křivit statistiky, ale stejně jako další mě podobní jsem nic nedokázal, protože to prostě ve stavu, v jakém policie je, nejde a nikdy nepůjde. Nejde to nikde na světě v takové struktuře a nikdy nešlo.

Neuč slípku lítat a neval do mladých svoje hňupoviny, máš je učit realitě a praxi a ne někomu mazat med kolem huby. Myslíš si, že se s těma mladýma nebavím co a jak zažívají, myslíš si, že tím, že jsem odešel si nedokážu zjistit co se tam děje?

Ty se nemáš stydět za uniformou, na tu musíš být hrdý, ale měl by jsi se podívat do zrcadla a vidět v něm četníka a ne strachy posraného blbečka říct starému pardálovi: dělám to a to tak a tak... Dobrý, stačí, nic mi nepiš. Takovou škodnou jsem ale od doby, co jsem nastoupil až dodneška, neviděl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu INSTRUKTOR 18:34:15 22. 01. 2014
Instruktor.jpg
HAMMER [2014-01-22 06:36:05]: Bývalý kolego, mě nebaví si tady s tebou vyměňovat neustále názory o policii, která ti tolik ublížila. Je vidět že máš dost času na to sem chodit a psát a psát romány o tom jak je to špatný. Snažit se vždy kohokoliv odradit, aby šel k policii. Mě práce u policie i po tolika letech baví a za uniformu se nestydím Nemám potřebu a ani chuť ti tady popisovat moji náplň práce, do toho ti už dneska nic není. Se svými dedukcemi na moji osobu a práci jsi úplně mimo mísu " hochu"!. A jak zde píšeš co by mělo být jinak, tak se vrať a změň to, a nebo tady přestaň neustále napadat lidi .Moje vysvětlení ohledně náborových kempů nebylo určeno pro tebe, ale pro lidi, kteří o tom chtějí něco vědět. To je vše.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 17:39:18 22. 01. 2014
Sekta.jpg
HAMMER 06:36:05 22. 01. 2014
Nechci se zda nějak zastávat INSTRUKTORA, ale myslím že nemáš ve všem pravdu..
U PČR je dosti pracovních příležitostí a je jen na každém z příslušníků zda bude stagnovat na svém původním služebním místě nebo se bude snažit rozvíjet a snažit se dostat na jíné útvary...Znám spousty svých bývalých kolegů, kteří nadávají na svůj výkon služby, vybavení, auta atd..ale stále tam slouží , aniž by se zkusili podívat po lepším útvaru..Sloužil jsem pár let na OHS a donutilo mě to odejít a zúčastnit se výběrového řízení, pochopil jsem že takhle pracovat nechci a že to není to, proč jsem k policii nastoupil..(spousty vytrhaných pokut, čárkový systém,přístup vedoucího..)ale jak zde zmiňoval INSTRUKTOR:,,Záčátky nejsou snadné nikde´´.
Nyny sloužím u útvaru kam jsem se chtěl dostat a kde jsem nad míru spokojenej..A myslím že výkonem naši služby a svými zákroky s kolegama z práce, hodně ovlivňujeme kriminální situaci(vycházím z roční statistiky zadržených)A že bych si službou u Policie posral život?HOVADINA!Nikdy mě žádná práce nenaplňovala jako ted, do práce se těším, práce se mi stala koníčkem..A peníze?Jo nebudu lhát že by to nemohlo být lepší..Určitě bych nikoho neodrazoval od náboru k policii, samozřejmě záleží odkud máte informace..Je jasné, že když se budete bavit s klukama co slouží př.na Smíchově,neuslyšíte žádný med..Tahání se ,,žloutenkářema´´ , setkávání se s arogantností a žádným respektem vůči uniformě, to jsou faktory které Vám dokáží znechutit práci..Každý by si tou ulicí projít ,,asi´´měl a získat přesně ten přehled co a jak funguje, ale nikdo po Vás přeci nechce aby jste na té ulici sloužili celý život..Vše je jen na Vás co od té práce očekáváte a jste ochotni pro ni udělat...Každopádně žádný med to není, ale kde vlastně je?!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:36:05 22. 01. 2014
default.png
INSTRUKTOR [2014-01-21 19:26:42]:

Policie je pro mě firma, která je ovládána gaunery ve vedení. Práce u ní mě po celých dvacet let bavila, ale mělo to jeden háček: nikoliv na honění počtu: pokut, zastavených aut, KO osob jedoucí do nebo z práce, procent objasněnosti aneb počtu úspěšně zatlučených TČ, počtu hodin na DBA, vystávání na neustálých nesmyslných KB, (odpověď pro Adí), počt dopadených pachatelů atd atd. ale na klidu v rajónu.

Ztratil jsem tam zbytečným snažením (a na to dojdeš taky jen co začneš myslet) se něco změnit dvacet let profesního růstu ve svém oboru.

Když přijde nějaký mladý kus a zajímá se o práci u policie, a zeptá se tě: Jak je policista motivován, aby měl v rajónu naprostý klid a chodil s rukama za zády? Musíš mu říct: nijak!

Když bude pokračovat a zeptá se tě: Tak tedy jinak, brání někdo policistovi, aby si dělal v rajónu pořádek? Musíš mu odpovědět, že mu v tom brání jak systém, tak nadřízený.

Když budeš chtít mluvit nedejbože úplnou pravdu, musíš mu k tomu ještě říct, že ty, on, vedoucí i všichni kolegové kolem berete tím větší prachy, čím víc máte v rajónu bordel a jmenuje se to rizikový příplatek, nebo to je jedno jak se tomu říká dneska, aby mě nikdo nechtěl chytat za slovo.

Když se tě zeptá, jak může u policie uplatnit svoji chuť do práce, aktivitu a kreativitu, musíš mu říct, že obecně je to vybíráním co největšího množství pokut od co nejvíce bezproblémových lidí aneb důchodců po stovce za lékárničky. Musíš dělat, hochu zlatý, samé kvantitativní věci - čím víc všeho tím líp.

Když se tě zeptá, proč policie při přijetí oznámení tlačí cenu všeho odcizeného majetku pod pět tisíc, musíš mu říct, že to je hranice přestupku a že oddělení nemá dostatečně velké procento objasněnosti a vedoucí by nepobral svoji desetitisícové odměny.

Když se tě zeptá jaké odměny dostane řadový, musíš mu říct, že když bude mít celou hlavu vzorně od hoven, tak litr ročně maximálně.

Když se tě zeptá, kde může svoje nápady, jak službu zlepšit prezentovat, musíš mu říct, že nikde, protože jak otevřeš hubu na poradách, nestačíš nic nikomu vysvětlit, nic nikdo nechce slyšet, začnou na tebe řvát že na druhém konci republiky je volné lukrativní místo....

Když se tě zeptá, kolik dostane peněz, musíš mu říct, že podavač u zedníků s fofr institutem má víc.

Když se tě zeptá, co znamená KZO musíš mu říct, že pro něj to, že si musí dávat sakra majzla s kým se vůbec stýká.

Když se tě zeptá, kdo ho bude učit v praxi co a jak, musíš mu říct, že je to jako ruská ruleta s řadovým zásobníkem, všechny zkušené od policie totiž vyhnali, takže nastoupí do služby se stejným zelenáčem jako je sám a nikdo se nebude ohlížet na to, že ta práce je nesmírně složitá a náročná, až něco vyvedou. Prvním úkolem bude vůbec se neztratit, druhým udržovat spojení a třetím do ničeho se, proboha, hlavně neplést!

Když se tě zeptá na výhody toho "poslání" (sloužit vedení k jeho odměnám) musíš mu říct, že každého patnáctého má na účtě svoji almužničku, služební postup neexistuje, takže si může udělat zrovna rozpis kdy si koupit provaz, kdy mýdlo, kdy stoličku a kdy a kde se z bezvýchodnosti jen finanční situace oběsit.

Takže hochu: rozlišuj důsledně mezi firmou, za kterou se lze jen stydět, a tím co děláš, na což musíš být jen hrdý. Pokud tedy neděláš čárky pro vedení. V tom případě se skutečně nedáš urazit.

Problém je jen v tom, že hrdosti se nenažereš, složenky s ní nezaplatíš a máš s vedením jen samé problémy.

Co se týče tvých vulgárních nebo nevulgárních slov. Znal jsem zločince, kteří neřekli jediné sprosté slovo.

Ty nemůžeš za to, že jsem si sám posral dvacet let života, ty jen napománáš dalším, aby mě následovali. A bohužel ještě netušíš, že i tebe samého.

Pokud nemáš, intruktore, žádnou funkci, pak jsi přesný prototyp Langerova děcka: slepý, hluchý, ke všemu ochotný. Kolega, co furt ještě slouží, vám říká mladí úslužní blbečci.

Aby jsi to nepovažoval za urážku, začni nám tady popisovat svoji činnost, kterou ve službě provádíš. Její smysl, promyšlenost a výsledky. Tady se ti veřejně omluvím, když budeš fungovat někde, kde se hledí na to, aby se lidi cítili bezpeční. Začni!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu ADI 20:16:00 21. 01. 2014
default.png
HAMMER [2014-01-21 06:31:35]: Konkrétně o jakém druhu čárek se tu bavíme?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu INSTRUKTOR 19:26:42 21. 01. 2014
Instruktor.jpg
hammer. Nemám co bych ti na to odpověděl. Jak jsem ale pochopil podle toho co píšeš policie je pro tebe dnes to nejhorší co tě mohlo v životě. potkat. Myslím, že v mém příspěvku jsi nenašel žádná vulgární slova a nikoho jsme neurážel oproti tobě. Jenom na vysvětlenou mám za sebou spoustu let služby na ulici, takže mě nemusíš vysvětlovat co služba je. Nebájím o neexistujících podmínkách a jestli ti firma - policie jak píšeš "posrala" život tak za to Já nemůžu. Mě ještě ne a asi tomu nebudeš věřit,ale práce mě baví. A že máš v současné době takový plat o kterém se mě nesní tak to ti ze srdce přeji.A dost jsi se spletl nejsem nikdo kdo má nějakou funkci jak naznačuješ. A hlavně jsem zde mluvil o náborovém kempu nic víc.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:31:35 21. 01. 2014
default.png
Ještě mě napadlo: uvědomuješ si, Instruktore, že můžeš svým bájením o neexistujících podmínkách na firmě posrat někomu klidně život?
Tam přece nejde o nějaké trapné mizerné kalhoty nebo noční služby atd.
Celý systém je špatně, pokřivený až nadoraz, kde polda vykonává nesmyslné činnosti nesloužící těm, kteří si ho platí. V případě čárečkového systému pak pracuje ruku v ruce s drbanem proti slušným lidem. A čárečkový systém nikdo ničím dosud nedokázal potlačit.

Pokud jsi jen nezkušený naivka, OK, všichni jsme museli dojít k zjištění, co a jak vlastně děláme, někdo dřív jiný později. Ale to nejsou "problémy co jsou všude" protože, protože četník to není "někdo" a jeho úkol ve solečnosti je vysoce specifický na morálku a samostatné myšlení. Měl by být, ale hrubě není.

Každému z vás, kdo kritizuje starší kolegy seroucí ve službě na všechno, doporučuju, abyste raději drželi huby než plácali blbiny a podívali se na ně pořádně: vidíte svoje zrcadlo. Přesně tak dopadnete a jeden vedle druhého. Každý z vás, máte-li kousíček cti v těle, dříve nebo později (o tom rozhoduje jen pomalost myšlení) zjistí do jakého hovna u policie, v jejím obrovsky dlouho trvajícím stavu, šlápnul. Každému z vás se rozbřeskne dříve nebo později, jaké svinstvo dělá, i největšímu blbovi před některou z obětí dojde, u jaké povedené kurva firmičky slouží. Všichni, kteří máte v těle stud, se budete za svou firmu dřív nebo později před lidma stydět. Obhajovat systém založený na soustavném až by se dalo říci plánovitém páchání zneužívání pravomoci úřední osoby, jak se to dneska jmenuje, to chce už naprostou otrlost mravní nebo totálního blba. A klídek, totálními blby jsme byli při nástupu snad všichni. :D

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:35:47 19. 01. 2014
default.png
INSTRUKTOR [2014-01-18 11:28:07]:

No tak toto nám vysvětli, kolego: "Jak jsem již popisoval náborový kemp velice urychluje celé výběrové řízení, seznámí uchazeče s celou problematikou policie a sdělí jim vše podstatné."

Tak mluv, co podstatné jim sdělí? Že se stanou občany třetí kategorie, kterým se neplatí noční, svátky, přesčasy, nemůžou si přivydělat, ožrat se, pobít se, kamarádit s kým chtějí, že jsou ve službě de fakto 24 hodin denně, humus hadry, na nic nejsou prachy a v práci místo ochrany daňových poplatníků musejí dělat čárečky pro vedení? Za patnáctku čistého? Že nedostanou řádný výcvik a pošlou je na smrt se stejně nezkušeným zajícem jako jsou sami do terénu? Mám pokračovat? Co z toho není pravda?

"Úspěšnost absolvovat tento náborový kemp je sporadická."

Hehehe, víš vůbec, co některá slova znamenají? Víš co je akorát sporadické? Popis reality v tvém vyjadřování.

"Pokud někdo má zájem o práci u policie, ať nebere v potaz zde uvedené názory již bývalých nebo současných kolegů, kde čtu jenom a jenom samá negativa. Problémy jsou všude. Na jejich negativní postoje mám pouze jednu odpověď : "Tak tu práci nedělejte, a běžte někam jinam, nikdo Vás nenutí".

Jistě, problémy jsou všude, však jste se, soudruzi, dokázali vždy s objektivními problémy tak nějak vypořádat.
Třeba na pravidelných měsíčních poradách, když jsi chtěl poukázat na zhůvěřilost práce co musíte provádět, jak jste na podřízené uměli okamžitě řvát výhrůžky.

Tak tohle od bolševika slyším všude: nelíbí se ti: táhni! Na tvoje místo čeká venku třicet dalších. Co ale, kdyby jsi táhnul ty a tobě podobní? Ty tam chceš natahat další děcka, co vám budou žrát z ruky, protože jsou blbé a nezkušené a vy se tam na svých flecích přes strýčky a podobně budete nerušeně pakovat.

Já jsem si to zaměstnání v civilu našel, po dvaceti rokách u tvojí firmy jsem si dokázal udělat znovu zkoušky, znovu se naučit všecko a po dalších sedmi zase jiný obor, více specializovaný ale taky více placený. U policie jsme byli nežádoucí, protože jsem vám viděli do karet, v céčku jsem se díky tomu, co jsem se u policie sám nebo od starých kusů naučil, dostal jenom s platem tam, kde ty nikdy nebudeš.

Takový žebrácký plat jako dostane řadový četník u té tvojí super firmy dostává poslední přidavač do míchačky na východě země, kde je největší nezaměstnanost. Nevykládej tady, jak to kde vypadá, protože horší než u policie to skutečně s lumpárnama není skoro nikde.

U policie není všecko špatně: třeba název je dobře. Nebo vezměme jiný příklad: dobré zbraně. Dobré auta. Ne jak za nás Filcky, kteráma jsi drhnul spodkem po zemi. Do zbraní není sice střelivo a do aut benál, ani nejsou prachy na výcvik, ale to jsou objektivní problémy a ty jsou všude, že?
Že si taháš spisy domů aby jsi stíhal, že musíš pokutovat hlava nehlava za kdeco aby jsi nenasral vedoucího, že buzeruješ slušné lidi aby vedoucí nemusel myslet atd atd, problémy jsou všude. Že tě platí daňový poplatník, na kterého naprosto sereš tě ani slovem nesejří, to je pro tebe a tobě podobné jenom póvl, ty máš svoje čárky a odměny v řádech desetitisíců zatímco řadový dostane pětibábu ročně když se vedoucí dobře vyspí.

Žvanile, zkus vlézt do terénu a tam zkus sloužit lidem a neflákat čárečky pro vedení pak tady veď tyto zasrané žvásty. Když jsem před osmi lety šel do pryč, stálo to za hovno, dneska mi kluci říkají, že to trvale jde furt a furt k horšímu, tak co tam vidíš kde pozitivního? Kašlat na prachy dobrá, ale tvoje profesní čest je sloužit lidem a co děláš? Čárky! To jsou ty problémy co jsou všude? Sloužíš lumpům a chráníš drbany? Složka, u které děláš od roku 1938 slouží jen politice a ty tu vykládáš, že jsou problémy všude?

Řeš darebáky ve vlastních řadách, kteří spolupracují s drbany. Pokud nevíš o co jde, což podle tvých keců předpokládám, pak se asi podívej do zrcadla.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio